Şimdi Ara

15 Ocağa Ateş Düştü! Bu İşin Sonu Ne Olacak? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ben askerliğimi Şırnak'ta jöh taburunda yaptım arkadaşlar,orayada meşhur yenifoçadan gitmiştim her nekadar iyi bir komando eğitimi alsakta,20 yaşındaki çocuğu sokaktan alıp 2 ay eğitim verip, hiç bilmediği bir coğrafyada teröristin önüne atan zihniyet durdukça daha analar çok ağlar bu ülkede...O halde;

1-Derhal profesyonel orduya geçilmeli,bu çocuklar kesinlikle örgütle sıcak temas sağlamamalı.O coğrafyada normal askerin yağacağı tek şey pusu atmak ve a.t. yapmak olmalı,çatışma ve operasyonlara sadece uzmanlar gitmeli...

2-Uzman ordunun masrafını karşılıyabilmek için askerlik süresi düşürülmeli, bir insanın askerlik sanatının temel prensiplarini öğrenmesi için 6 ay yeterde artar bile,peki geri kalan 9 ay sen bu çocuğu ne diye zorla alıkoyuyorsun bırak gitsin çalışsın,ekonomiye katkısı olsun..

3-Güneydoğudaki halk cahil,halk aç,halk sefil...İzmirdeki askeriyenin yemekhaneleri artıkları çöpe dökerken bidonların etrafında köpekler bekliyor,Orada insanlar bekliyor arkadaşlar...Güneydoğuda fabrika açandan 5 yıl vergi alınmasın gerekirse,elektrik,su ,arsa bedava verilsin,orada bir ekonomik hamleye ihtiyac var ancak o zaman genclerin dağa çıkmasını engelliyebilirsiniz.Bu masraflar devlet için hiçbirşeydir,güneydoğudaki 1 komando tugayının 1 yıllık masrafıyla 20 tane fabrika açarım ben oraya...

4-Çocuklar türkçe bilmiyor,tek bildikleri cümle ''Asker abi şeker,asker abi para''Benim burdaki yeğenlerimde kolejlerde üçüncü dillerini öğreniyorlar...Bunun hesabını biz ahirette veremeyiz arkadaşlar,bu çocuklarda bizim çocuklarımız,bakın bir bebek doğuyor ve 20 yıl sonra terörist oluyor fakat her bebek masum değilmidir,her bebek güzel değilmidir??Öyleyse ne oluyorda bu bebekler bize kurşun sıkıyor...Her köye,her mezraya okul kurulmalı,öğretmenler gitmeli,sağlık ocakları kurulmalı,doktorlar gitmeli.Ben izmirde oğlum için hastahane,doktor seçme lüksüne sahipken o bebekler orda ilaç bulamadıklari için ölüyorsa,biz bunun hesabını ahirette veremeyiz arkadaşlar...

5-Siz kurşun sıkmaya devam ettikçe karşınızdada size hep kurşun sıkan bir topluluk olucaktır.Bunların arkası kurşun sıkarak kesilmez arkadaşlar...

@BİRTÜRK

Hocam başlığı karıştırmış olmayasın ben gençler asker gitmesin gibi bir kelimeyi şu yukardaki yazının neresinde kullanmışım,istersen bir daha oku,Allahını seversen söyle şu kırmızıyla işaretlediklerimi benim hangi cümleme istinaden yazdın,Yazıyosun hocam hep yazıyosun dolumu boşmu bilmeden yazıyosun.....

quote:

Farukaan

Sayın Başbakanımız: Genel Kurumay Başanı benim MEMURUM demedi mi?

Memurdan ne beklersin? Memur, müdürünün verdiği görevi yapar. Vermediği görevi yaparsa, bu da suç olur ve yargılanır!

İstesen de, istemesen de, sevsen de, sevmesende: Ne Mutlu Türküm diyen her Türk genci 19-45 yaşları arasında ASKERDİR! Ey Türk İstikbalinin evladı! Bunu bil ve unutma!
    Atatürkçü ile Ergonakoncuyu, dtp'ci ile Türk'ü, sapla- samanı bir birine karıştırmayın.

Karakolların yapımaması konusuna gelince: Hükümetler bütçelerinde o karakolların yenilenmesi için G:K:B:'lığına veya J:G:K:'lığına ödenek vermişler mi?
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukaan -- 11 Ekim 2008; 9:15:56 >

• Şimdi bakan Çiçek çıkmış BBG evi gibiyse bunlar neden oldu diyor.BBG evi lafını bende gereksiz bulmuştum
    fakat neden bunlar oldu sorusunun cevabını Çiçek beyfendinin bilmesi lazım.
    Dağlıca saldırısından sonra erdoğan buş beyefendiye gitti,bizim bebecan da eski peşmerge şimdikinin dışişleri bakanına koşturdu,onun koşturması gerekirken.üçlü mekanizma falan derken oyalama başladı.
    şimdi bu saldırıdan sonra tekrar barzani ile masaya oturacaklar.daha önce oturdunda ne oldu.
    oturupta ne yapacaksın,neyin pazarlığını yapacaksın.
    1 milyar dolar ver kuzey ırak a girmem pazarlığımı yapacaksın!
  • Sunay Akın' ın bir sözü var: Bütün suç, 40 yaş ve üstünün. Ama; ölenler hep 20 yaşında gencecik beyinler. Bu söz beni etkiledi. Gerçeklik payı vardır demiyorum. Çünkü; bana göre gerçeğin ta kendisi. Karakol baskınında gazi olan askerimiz memleketine geldi. Bakıyorsunuz ki; Anadolu insanı..... Ölende, öldürende, evladı ölende, evladı öldürende. Gencecik beyinlerimizi, geleceğimizi toprağa veriyoruz. Ta ki eski devirlerden beri kardeşliik tohumları ekilen, birçok kültürü içinde barındıran bu topraklara ne oluyor? Ne oluyorda; komşu komşuya, kardeş kardeşe silah sıkıp, can alıyor. Bu tahammülsüzlük neden?
  • Farukaan

hiç bilmediği bir coğrafyada teröristin önüne atan zihniyet durdukça daha analar çok ağlar bu ülkede...O halde;

"Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda MEVCUTTUR."

TÜRK ÖLMEZ!

"Hiç bir şey yoktan var olmaz, var olan yok olmaz!"

Şekil değiştirmek, yok olmak veya ölmek değildir.

Türk'ün anası da babası da ağlamaz. Aksine şekil değiştirmiş olan 2., 3. hazır der!

Dikkat edersen bazı analar ve babalar şehidin yerine yenisini yetiştiriyoruz diyorlar. Türk olmak kolay değildir!

Farukaan: Bu yazım sana değil!

ERGENEKO!

Yasin Hayal: "KANIMIZ AKSA DA ZAFER İslamın" demiş!

Bunları da Ergenekonla bağlantısı varmış!

Atatürk Düşünce Derneğiyle, İSLAMIN, müslümanların işe ne olabilir?

Mustafa Kemal ATATÜRK: "Muhtaç olduğun kudret (İslamın, müslümanların elide mi diyor? yoksa!), DAMARLARINIZDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR mu diyor?

Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve askerlerini kötü duruma sokmak için, Ergenekon olayı bir tezgahtır! Ordunun içinde de iktidar yanlısı yok mu? Onlar da akp'liler gibi nemalanmış olabilirler. Askerlerimizi zora sokmak, çamur atmak için yapabilirler. Ordudan şeriyat yanlıları çıkmuyor mu, atılmuyor mu? Bu sene dikkat edersen atılan olmadı.

Türkiyede darbeleri generaller yapmaz. Çünkü darbe yapacak kadar general yoktur. Darbeleri Albaylar yaparlar! Ergenekonun başında da albay vardır!

Yasin Hayal: "KANIMIZ AKSA DA ZAFER İSLAMIN" demiş!

Slogan, daha önce de MARAŞ olaylarında da kullanılmış! Demek ki, Maraş olaylarını da yapan ERGENEKONCULAR mış!

Savcı Zekeriya Öz'e çamur atılıyormuş! Savcı Zekeriya Öz hakkındaki BELGELERİ ne edecekler?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.