Şimdi Ara

15 tatilde problemler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tyt'de 40 net ile başlayan yolculuğumu bu aralar 70-80 net e kadar getirdim ancak netlerim şu aralar çok duraksadı çünkü tyt mattan 15-23 net arası yapıyorum. Genellikle denemelerde tüm problemler boş oluyor. 15 tatilde fazla kalın olmayan bi problemler kitabı alıp bitirmeye kalksam nasıl olur ? Netlerimde artış olur mu ? Cevaplarınızı bekliyorum.

• ben de yapmayı düşünüyorum bana mantıklı geliyor
  • Tyt denemesi çöz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanksalotmygod

Tyt denemesi çöz
    hocam tek bir konuda sorun yaşadığım için sadece ona odaklanıp vakit kaybetmek istemiyorum. Zaten büyük ihtimalle arkadaşlarla bekir avşar kampını yapacağız orada çözerim deneme.
  • Rica etsem tyt netinizi nasıl 40 tan 70 e çıkardığınızı detaylı şekilde anlatabilir misiniz

Bu arada problemler fasikülü bitirebilirsiniz bence çap veya apotemiyi öneriyorlar genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Up

• Kaça geldi net

• Dostum 40 dan 70 e,70 den x 'e nasıl geldin söyler misin?
    X:şuanki netin

• Arkadaşlar her gün deneme çözüyorum, netlerim 75+ olmaya başladı yavaş yavaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: dst231

Arkadaşlar her gün deneme çözüyorum, netlerim 75+ olmaya başladı yavaş yavaş.
    hocam problemleri nasıl yapıyorsun? neşler yapton problemler adına hangi kaynakları kullandın ?
  • dst231 D kullanıcısına yanıt
    Dostum üsteki sorumu cevaplarsan, sevinirim.

• ulanalihocaadamlan kullanıcısına yanıt
    Girdiğim denemelerdeki soruları çözüyorum.

• MamiSTARKv2 M kullanıcısına yanıt
    Tyt fen konuları bittikten sonra hep 15+ gelmeye başladı 2 paragraf kitabı bitirdim sosyalde birşey yapmadım, matematik için fazla zorlama yapmadım sadece endemik geometriyi bitirmeye çalışıyorum. Soru bankası olarak matematikte hiç kitap bitiremedim. Fen için aldığım denemeleri zaten tatil sonuna bitirmeyi planladım, umarım onlar bittikten sonra da 17-18 üstü sabitlenir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.