Şimdi Ara

15 tatili için oyun önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler güzel önereceğiniz varmı bir şey

İşlemci: Intel Core i5-2450M 2.5GHz

Ekran Kartı: Intel HD Graphics 3000 ve nVidia GeForce GT520M 1GiB CUDA

4gb ram

özellikler bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Nixon -- 18 Ocak 2014; 10:48:22 >

• hadi arkadaşlar bekliyorum
  • Ayrıntıya girmelisin mesela ne tarz oyun seversin hangi oyunları oynadın.Ben şimdi sana knight online,silkroad,dota,dota2,hon,point blank,warrock , ghost recon,wow,diablo III vb... derim hayat boyu bitmez.

Önerim=Prototype1-2,hitman,splintercell,simcity13,ac3-4.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Ayrıntıya girmelisin mesela ne tarz oyun seversin hangi oyunları oynadın.Ben şimdi sana knight online,silkroad,dota,dota2,hon,point blank,warrock , ghost recon,wow,diablo III vb... derim hayat boyu bitmez.

Önerim=Prototype1-2,hitman,splintercell,simcity13,ac3-4.

haklsınız hocam twd game gibi oyunları severim yada far cry türünden online oyunlarda hoşuma gider doğrusu

prototype 1 güzeldi ama 2 yi bulamadım hitmanda 1,2,3 ü bitirdim sonra seriyi kaybettim

son dediğin 2 oyunu hiç duyamdım nasıl onlar biraz açarmısın konusunu falan

• Splintercell hitman gibi :) simcity2013 şehir düzme,assassins creed 1-2-3-4 diye gidiyo hiç oynamamışsın geçmişe gidiyosun ondada teknoloji sayesinde bilgi ediniyosun videolarına bakarsın 3.kişi bakış açısından oynanıyo.
    Edit=Batman arkham origins de iyi oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 18 Ocak 2014; 12:08:55 >
  • quote:

Splintercell hitman gibi :) simcity2013 şehir düzme,assassins creed 1-2-3-4 diye gidiyo hiç oynamamışsın geçmişe gidiyosun ondada teknoloji sayesinde bilgi ediniyosun videolarına bakarsın 3.kişi bakış açısından oynanıyo.
    Edit=Batman arkham origins de iyi oyun.

peki splintercell mi assains creed mi desem hangisi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Nixon -- 18 Ocak 2014; 12:10:59 >
  • İkisinin oynanışı farklı tabiki ama ben open world sevdiğim için ilk tercihim ac olur heleki IV Black Flag'ın haritası varken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kardeşim için oyun önerisi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İkisinin oynanışı farklı tabiki ama ben open world sevdiğim için ilk tercihim ac olur heleki IV Black Flag'ın haritası varken.

anladım hocam çok sağolun zaman ayırdığınız için son olarak bu pc özelliklerine göre kasmaz değilmi bu oyun

edit:hangisinden başlıyım acnin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Nixon -- 18 Ocak 2014; 12:23:15 >
  • Sistemlerle pek aram yoktur ama kasmaması lazım. Ac 1-2-3-4 diye gidin derim ama black flag önceki oyunlarını gölgede bırakıyo.
  • quote:

Sistemlerle pek aram yoktur ama kasmaması lazım. Ac 1-2-3-4 diye gidin derim ama black flag önceki oyunlarını gölgede bırakıyo.

tamam hocam çok sağolun teşekkürler
  • Orjinal almayı düşünüyorsanız splintercell blacklist çok iyi olur.Ac'ye başka zaman başlarsınız blacklist in online modu çok güzel videolarına bakın derim.
  • quote:

Orjinal almayı düşünüyorsanız splintercell blacklist çok iyi olur.Ac'ye başka zaman başlarsınız blacklist in online modu çok güzel videolarına bakın derim.

hocam o bnm pcye biraz ağır gelir ya bn tatil için ac yi oynayayımda onu da artık başka zamana düşünürüm
  • yukarı
  • Far Cry 3 oyna bence.Tüm tatil seni oyalar.Ne tür seversin söyle ona göre öneri yapayım.
  • Ya eski bir öneri olacak ama bugüne kadar oynadığım en iyi oyun olan max payne 2'yi oyna bitir derim kısa zaten. (biraz eski ama grafikler idare eder.hikayesiyle müzikleriyle her şeyiyle 10 numara)Skyrim wow falan hiç başlama 15 tatilde bitmez yıllarca oynarsın notlar da dibe vurur zaten AC oynamadıysan bi göz at ama 1. oyunu oynama.Güzel ama görevler birbirini çok tekrar ediyor sıkıyor insanı bir süre sonra fakat Altair'in karizması yeter.Ve evet hangi tür seversin? (2. mesajı attım biliyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefalci

Ya eski bir öneri olacak ama bugüne kadar oynadığım en iyi oyun olan max payne 2'yi oyna bitir derim kısa zaten. (biraz eski ama grafikler idare eder.hikayesiyle müzikleriyle her şeyiyle 10 numara)Skyrim wow falan hiç başlama 15 tatilde bitmez yıllarca oynarsın notlar da dibe vurur zaten AC oynamadıysan bi göz at ama 1. oyunu oynama.Güzel ama görevler birbirini çok tekrar ediyor sıkıyor insanı bir süre sonra fakat Altair'in karizması yeter.Ve evet hangi tür seversin? (2. mesajı attım biliyorum )

onu 2 kere bitirdim hocam 5 sene önce falan ac oynadım hocam beğenmedim valla

• quote:

Far Cry 3 oyna bence.Tüm tatil seni oyalar.Ne tür seversin söyle ona göre öneri yapayım.

aksiyon macera pek fark etmez doğrsu ilgi çeksin yeter
  • quote:

Ya eski bir öneri olacak ama bugüne kadar oynadığım en iyi oyun olan max payne 2'yi oyna bitir derim kısa zaten. (biraz eski ama grafikler idare eder.hikayesiyle müzikleriyle her şeyiyle 10 numara)Skyrim wow falan hiç başlama 15 tatilde bitmez yıllarca oynarsın notlar da dibe vurur zaten AC oynamadıysan bi göz at ama 1. oyunu oynama.Güzel ama görevler birbirini çok tekrar ediyor sıkıyor insanı bir süre sonra fakat Altair'in karizması yeter.Ve evet hangi tür seversin? (2. mesajı attım biliyorum )

bekliyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Gustave Flaubert

quote:

bekliyorum hocam

PM at oradan konuşalım

• Skyrim oyna

olmadı Ghosts oyna .

ama sistemin kaldirir mi bilmiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.