Şimdi Ara

15 Tatil için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk hafta dershanenin olması bana biraz sıkıntı oluşturacak fakat orada gördüklerimle birlikte ayrıyeten kendi çalışmalarımı yetiştirmem gerekiyor. O yüzden tavsiyelerinize ihtiyacım var...
    Planım
    1-Biyolojiye ve dil bilgisine sıfırdan başlayıp bitirebildiğim kadar konu bitirmek.
    2-Geometri üçgenler kısmını baştan tekrar edip bir kitaptan çözmek bu konuda hangi kitabı almalıyım sizce endemik veya supara almayı düşünüyorum sizce yeterli olur mu?
    3-Tyt Matematiği tekrar edip suparadan çözmek
    4-Çap problemler fasikülünü bitirmeye çalışmak
    4-Tyt Fizik ve Kimyayı baştan başlayıp tekrar etmek burda meb kazanım testlerini çözmeyi planlıyorum sizce doğru olur mu?
    5-Tyt Matematik denemesi çözmek endemiği düşünüyorum sizce nasıl?
    6-Ayt de matematik fizik kimya kısmında geçen seneki konuları iyi bir şekilde biliyorum fakat ufak tekrarlarla ayt de iyi seviyeye gelirim diye düşünüyorum o yüzden aytye şubatın 10'undan sonra asılmayı düşünüyorum
    Bunlara ek olarak sizin önerebilecekleriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• 15 tatil için bu hızlandırma progranlarını kendi çalışma düzeninize göre özelleştirip çalışmanızı tavsiye ederim.
    https://www.sorumatik.co/sinav/yks-tyt-ayt-15-tatil-ders-calisma-programlari-pdf/

Özellikle eksik olduğunuz konuları bitirin.Hangi dersten zorlanıyorsunuz.Ona daha fazla zaman ayırın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meb kazanım testlerini özellikle matematik için tavsiye ederim. Herzaman öğrencilerime de tavsiye ederim.Meb in yayınladığı testler oldukça kaliteli sorulardan oluşuyor.Sınav da benzer sorular gelebilir.
    Aynı şekilde meb denemeleri de önemlidir.Meb denemelerini de çözmen çok faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkangs45 -- 16 Ocak 2019; 19:39:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su anda ayt seviyen nasil ve subat ortasinda baslayacaksin acaba merak ettim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkangs45

Meb kazanım testlerini özellikle matematik için tavsiye ederim. Herzaman öğrencilerime de tavsiye ederim.Meb in yayınladığı testler oldukça kaliteli sorulardan oluşuyor.Sınav da benzer sorular gelebilir.
    Aynı şekilde meb denemeleri de önemlidir.Meb denemelerini de çözmen çok faydalı olur.
    Sağolun hocam dediklerinizi dikkate alacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajorWindows

Su anda ayt seviyen nasil ve subat ortasinda baslayacaksin acaba merak ettim ?
    Yazın başında 11 matematik, fizik ve kimyasını bitirmiltim konu olarak ama tabiki üstünden bayağı bir zaman geçti unuttum fakat dershanede işlenirken tekrar edince eksiğim kalacağını düşünmüyorum ayt netlerim şu an iç açıcı değil fakat bu tekrarlarla istediğim seviyeye geleceğimi düşünüyorum artı olarak lt, çembersel, elektrokimya ve organik kimyayı iyi bir şekilde hallettim bide dershanede üstünden geçince eksiğim kalmaz diye düşünüyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.