< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ankara’da Staj İçin Tavsiye Lazım
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kartı çıkarmak için birkaç yer var ama Kızılay daha merkezi olduğu için direkt çıkarabilirsiniz, vesikalık fotoğraf, öğrenci belgesi ve kimlik götürün. Belli bir ücreti de vardı da ne kadar hatırlamıyorum.
Gezmek için ilk akla gelen Anıtkabir tabi ki, ondan sonra ise genelde parklar var; Kızılaya yakın seğmenler parkı ve kuğulu park var, Eryaman 1-2 metrosunun yakınındaki Göksu Parkı hoşuma gitmişti, Keçiörendeki Atatürk Cumhuriyet kulesi biraz ters tarafta ama gidilebilir. Onun dışında Milli Kütüphane ve Millet Kütüphanesine de uğrayın bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pavyon’a git kanka onun dışında kesin yap denecek başka bir şey yok. Anıtkabire gidebilirsin.
Eyvallah hocam not alıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşim olmaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Niye kanka ortam gör.
Ulusta iş bankasının müzesi var, oldukça güzeldir. Hamamönüne gidebilirsiniz. Ankara medeniyetler müzesi ve etnografya müzesi düşünülebilir.
Alt seviye ortamlara gitmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Güzel öneri eyvallah
gelicem bi ara ayarlarsın kral
-
kartı kızılaydan çıakrtabilirsin. online para yükleme işi sıkıntılı, kızılayda gördüğün makinelerde parayı yükle.
aspava yemediysen aspava ye. kızılaydan tunalıya yürü, kuğuluya git kıtırda kokoreç ye. mekan arıyorsan always, black ucuz mekanlar.
Event arıyorsan if taraflarına bak. zaten haberin olur kim geliyor kim gidiyor.
anıtkabir, tbmm binaları, ulucanlar cezaevi, kale, parklar, kütüphaneler. buralar ziyaret edilebilir bir iki gün.
hazır gelmişken günübirlik eskişehir yapabilrisin yht yle. güzel müzeler var ve yürümesi zevkli.
pek kültürüm yok ama kentpark, cepa, armadada falan da takılabilirsin avm gezmeyi seviyorsan. armada için söğütözü, diğer ikisi için odtü metro durağında inip yürüyebilirsin.
ulustur, keçiörendir, altındağdır vs uzak durman gereken yerler var. kadınsan ve gidecem diyorsan kısa kıyafetler giyme, gece gitme.
okulda olsam gel odtüyü de gör dicem de 3 4 aya anca döneceğim.d
başka da bişey yok ankarada maalesef. değişik konseptli mekanlar var ama çeşitlilik az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jroptog -- 20 Haziran 2024; 23:52:51 >
-
Hocam hangi kykda kaldığınıza da bağlı olarak metroya yakinsaniz Çankaya içinde ulaşım kolay oluyor. Üstte yazıldığı gibi Anıtkabir kesinlikle görülmeli. Hemen yakınında Damla Pastanesi var hem ortamı hem de ürünleri gerçekten güzel. Ankara'nın tarihi kısmı diyebileceğimiz kesim daha çok Ulus'ta kalıyor. Ulus metrodan çıkınca eski TBMM binaları ve Ankara Palas hemen yakınınızda oluyor. Ankara Kalesine çıkmak özellikle yaz aylarında gereksiz bir macera ama çıkarken karşılaştığınız dükkanlarda birbirinden farklı şeyler olabiliyor. Kaleye gidilen yolda Anadolu Medeniyetleri,Kelime ve Rahmi Koç müzesi var. Özellikle Anadolu medeniyetleri müzesine kesin gidilmeli. Civarlarda farklı farklı müzeler de bulunmakta. Yakınlarda Hamamönü var ama gitmenize hiç gerek yok bence. Eğer antikaya ilgiliyseniz her ayın ilk(bu Ayrancıda) ve son (bu Çayyolu) pazarlarında yapılan Antika pazarı var. Ufak tefek şeylerin yanında pazarlıkla gerçekten iyi fiyata alabileceğiniz analog ve dijital kameralar satılıyor. Sezon dışında olduğumuz için devlet tiyatroları önerisi yapamıyorum ama yine de gelen tiyatro ve konserler varmış. Route'da bazı akşamlar güzel standuplar oluyor. If'te de Trivia night'lar oluyor. Cermodern ve Cso'nun etkinlik takviminde ilginizi çekecek şeyleri de bulabilirsiniz. Yemek önerisi olarak kesin gidin dediğim Kardeşler Uygur mutfağı var (şaka yapmıyorum). Çuçure çorbası gerçekten çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sağolasın hocam. Not aldım. ODTÜ'yü görmek istiyorum da nasıl girilir mümkün müdür bilgim yok. Bizim kampüse etkinlik dışında sadece öğrencisi ile beraber girilebiliyordu
Metroya yakın sanırım Tahsin Banguoglu diye bir yer. Güzel oneriler sagolun.
Tahsin Banguoglu yurdu hayirli olsun hocam ilk hafta psikolojin bozulacak oradaki herkesin gözlerinden okunuyordu kaldığımda torpil sevmem ama tanıdık varsa Osman tan ya da Hüseyin gaziye geçmeye calis nöbetçi yurt diye tahsini verecekler sonraki haftalarda alisacaksin diyecektim ama bilinmz odaya da bağlı
sayılı gün çabuk geçer onu aklında tut her zaman senin gibi staja gelecek min iki üç kişi daha bulursun onlarla takıl duşa dikkat et ortak üstü açık iki sene önce sapik varmış milletin fotosunu çeken döverek atmışlar kolonya getir yanında mutlaka kapı kollarına elin degdikten sonra dezenfekte et
Ha geçen sene orada itu ehm den arkadasla tanışmıştım TÜBİTAK sagede staj yapıyordu kral adamdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 21 Haziran 2024; 2:44:56 >
Bilgiler için sagol. İlk defa yurtta kalacağım inşallah illallah ettirmezler. Bana bu dönem tek nöbetçi yurt bu dediler. Nakil olabilir mi ki?
Arkadaşı tanıyorumdur belki ben de ITU kom dayım.
Valla ismini unuttum yav ama Robert de Niro nun taxi driver filmindeki haline benziyordu bu arada nöbetçi yurt dediğin gibi ama araya birini koyarsan kolaylıkla hallolur gibi torpil çoğu zman hak yemektir ama bu yapacağınla başkasının hakkına girmediğin için yapılabilir gibi
O şekilde çıkarmak biraz zor. :) Araya koyacak biri yok. Yani o tarz bir şey de istemem. En fazla konuşup rica ederdim de olmaz muhtemelen. Kayıt yaparken konuşmak bir işe yarar mı? Hani ben uyumlu titiz biriyim uygun bir odaya falan almalarını istemek gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hvl00 -- 21 Haziran 2024; 4:33:28 >
Rica et hocam adam belki tersleyebilir yine de geri durma mümkünse ogretmenlik okuyan ogrenciler olmasın ne zman stajın başlayacak bilmiyorum ama tiplarin açıldığı zmana denk gelirse odada varsa iyi olur savunma sanayisinde çalışacağım
Hem hocam mesela bu sene gsb Ankara il müdürünün numarası yayıldı Gölbaşındaki yurtlarda millet bildiğin whatsaptan adama yazdı ve çoğu kişi merkez yurtlara geçti bu yurt meselelerinde çok işler dönüyor yapabilirsen yap emin ol hak yeme değil 45 gün kalacaksın herhalde dimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 21 Haziran 2024; 5:2:4 >
Bu pazartesi başlıyor. Sadece yaz okulu ve stajyerler olur herhalde. Savunma sanayiinde. 30 gün ilk etapta ama uzayabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hvl00 -- 21 Haziran 2024; 5:4:27 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- anota su eklenirse pil potansiyeli artar mı
- 6 ayda tıp kazanılır mı
- heyecandan uyuyamamak
- sahibinden ritalin
- hazırlıkta devamsızlıktan kalmak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X