Şimdi Ara

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi (1084. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.766
Cevap
75
Favori
851.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10821083108410851086
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kime baktığında ne görüyorsan o zaman senin başkalarına dediklerin ne oluyor? O yazılanlar sizin yazdıklarına cevap. Kendini o kadar masum sanma.

Paylaşım yaptıktan sonra yorum yapıp onlarca hakaret et sonra yanlış anladınız mı diyeyim? Seni neden savunayım? Yukarı ettiğin hakaretler belli. İstediğin kadar aksini iddia et.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    İnancını bir eteğe satanlar :D Ulan şurada yapmadığınız fitne kalmadı biri akepeyi eleştirir gibi görünür daha sonra koca bir sayfa akepe propagandası metni kopyala yapıştır yapar sanki yeni yazmış gibi heryerde işliyormu lan bu taktikler. Diğeri kenarından köşesinden konu ile alakasız çekiştirir. Adam sizin inancınızı eleştiriyor ne oldu hani? mini etek giyen giyer o zaten sallamıyor sizi siz neden giyiyorsunuz diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 29 Temmuz 2016; 21:43:13 >

bak captain adamın bana yaptığı o paylaşım sonrası hakaretleri ... bunlara cevap veriyor olmakla beni suclu ilan ediyor olman arasında bir çelişki yok mu?

herifçioğlu olayı yalnış anlamış .. durduk yere lan lı lunlu yok satmışta millet kendini falan birden haddi olmadan başlamış sallamaya ... ne olur sanki sezarın hakkını sezara versen ...

ha çok mu değerli senin kardeşim sen haklısın davanda bunlar olayın kendilerince rantabl oldugu alanından tutmaya çalışıyorlar ama haksızlar demen ... şahsım için çok degerli degil ... ancak bir fitneyi ortadan kaldırmış olursun ve başka insanların yalnış fikirlere kapılmasına engel olabilirsin konu hakkında ...

yine de canın sagolsun ...

• quote:

Orijinalden alıntı: soundofthesea

İnancını bir eteğe satanlar :D Ulan şurada yapmadığınız fitne kalmadı biri akepeyi eleştirir gibi görünür daha sonra koca bir sayfa akepe propagandası metni kopyala yapıştır yapar sanki yeni yazmış gibi heryerde işliyormu lan bu taktikler. Diğeri kenarından köşesinden konu ile alakasız çekiştirir. Adam sizin inancınızı eleştiriyor ne oldu hani? mini etek giyen giyer o zaten sallamıyor sizi siz neden giyiyorsunuz diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 29 Temmuz 2016; 21:43:13 >

bak captain adamın bana yaptığı o paylaşım sonrası hakaretleri ... bunlara cevap veriyor olmakla beni suclu ilan ediyor olman arasında bir çelişki yok mu?

herifçioğlu olayı yalnış anlamış .. durduk yere lan lı lunlu yok satmışta millet kendini falan birden haddi olmadan başlamış sallamaya ... ne olur sanki sezarın hakkını sezara versen ...

ha çok mu değerli senin kardeşim sen haklısın davanda bunlar olayın kendilerince rantabl oldugu alanından tutmaya çalışıyorlar ama haksızlar demen ... şahsım için çok degerli degil ... ancak bir fitneyi ortadan kaldırmış olursun ve başka insanların yalnış fikirlere kapılmasına engel olabilirsin konu hakkında ...

yine de canın sagolsun ...

O paylasimi yaparken sen de masum degilsin, bunu kabul et. O yazinin akpli birinin algisi oldugunu goremeyecek kadar saf oldugunu dusunmuyorum. Oyleysen yasin epey ufak demektir. Paylasimi yorum yaparak buraya koyuyorsan, icerigine katiliyorsun demektir. Katilmadigin, dusunmedigin fikirleri burada paylasmazsin. Eger laf edildi diye hakaretler ediyorsan sen de suclusun. Suraya yazdigin hakaretler basit degil, haberin olsun.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    captain dedim ya canın sağolsun ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soundofthesea

herşeyden önce ak partinin iktidarda kalabilmek için bir şey yapmasına gerek olduğunu sanmıyorum ... en azından 50% her zaman bu adamın cebinde ... yıllardır tüm seçimlerden galip çıkmadı mı? yani tezinizin ikinci kısmı saglam bir zemine oturmuyor ...

önceden de dag kadrosu elemanları idi ancak ders almış farklılaşmış gibi davranıyorlardı ... barış kardeşlik demokrasi diyorlar hatta cnn de saz çalıyorlardı ...

suriye kazanımlarından sonra farklılaştılar ve maskelerini agababalarınında izni ile bir kenara atıp kendilerine emanet oy veren chp lilere bile inek dediler degil mi?

şartlar karşısında değişen durumlarda da hükümet bile degil bak devlet sorunu bu devlet pozisyonunu değiştirdi ...

kainat değişir iken bir ülkenin politikasının değişmesini çok görmememek lazım degil mi?

bunların hapse atılmasından rahatsızlık duyan bir türk ve kürt vatandaşın olmadıgı kanaatindeyim ... hatta tersi vatandaşların vatandaşlıktan çıkartılması ve kobane mi olur, ab mi olur biletininde eline verilip defolup gitmeleri söylensin taraftarıyım hatta ...

"önce ak partinin iktidarda kalabilmek için bir şey yapmasına gerek olduğunu sanmıyorum ... en azından 50% her zaman bu adamın cebinde "

https://tr.wikipedia.org/wiki/Haziran_2015_T%C3%BCrkiye_genel_se%C3%A7imleri

Bişey yazmama gerek kalmadı ahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• haziran seçimlerindeki 41% lik oy sizi çok mutlu etmiş ancak bunun bir züğürt tesellisi oldugunu sanıyorum görebilen insanlar vardır toplumun büyük kısmında ...

sonucta bu seçim sonucunun nasıl aldındıgını, oy ve ötesinin sandık ve müşahitlere maniplasyonlarını, yüksek seçim kurulunun yurt dışı oylarda yaptıkları randevu iptallerinin ve oy kullanamama durumlarını sonracıma genel başkanınızın pkk lıların silahla sandıkları koruması dileklerini falan alt alta koydugunuzda ve sonucları topladıgınızda yine de birinci parti ak parti hemde acık ara

sonra kasım secimlerinde ne oldu ehehehehe

http://secim.ntv.com.tr/

• soundofthesea kullanıcısına yanıt
    Troll bu boşuna cevap yazmayın. Blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin troll oldugun kadar troll um bende hocam ... ne trollüğümüzü görüdünüz? şurda tezlerimizi konuşuyoruz .. 41% i görmek istediğnizi aslında 25% i ak partinin 40% ları hdp nin almasını istediğnizi de anlayabiliyorum ama gerçekler böyle değil ...

bize tatlı gelen bu tablo size çok ağır geliyor biliyorum ancak yapacak bir şey yok .. yani sizin açınızdan
  • lorde L kullanıcısına yanıt
    osmanliyi anlatan dizi izleyeni cok onun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son günlerede skype bağlantısının planlı yapıldığı ile ilgili yazılar ve görüntüler paylaşılıyor, birde çıtçıt olayı var tam anlamadım nedir ne değildir, haber olan varmı?
    https://twitter.com/YaziyorTV/status/798174224263225348
    https://twitter.com/KemalAta34/status/798282080425836544
    https://twitter.com/canli_fatma/status/798486212579381248

quote:

"DARBE, AKP TİYATROSU" MUYDU? Hande Fırat, "spontane gelişti" demişti, Aydın Doğan itiraf etti. Hazırlık yapmışlar!

feyzi işbaşaran
    ‏@feyzi_isbasaran

-Alo patron.
    -Efendim?
    -Patron 1-2 Saatlik darbe olcakmış, telefonla tv'ye bağlanacaklar.
    -Ne diyorsun! Hemen yap. Çıtçıtınla düğün benden.

Edit : Ayrıca Bekir Bozdağ abd ye fetöyü iade edin demeye gitmemiş, rezayı bırakın demiş diyorlar.https://twitter.com/WashingtonPoint/status/798940092064788480
    quote:

ilhan tanir Verified account
    ‏@WashingtonPoint

ilhan tanir Retweeted ilhan tanir

Adalet Bkn Bozdağ, 3 hafta önce ABD Adalet Bakanı Loretta Lynch'den Reza Zarrab'ı serbest bırakmasını talep etmiş.
    #Şok
    #Flash
    #Rezalet

ilhan tanir added,
    ilhan tanir @WashingtonPoint
    Turkish official asked U.S. attorney general to release Reza Zarrab.
    US Attorney puts forward more evidence yday. http://www.wsj.com/articles/turkish-official-asked-u-s-attorney-general-to-release-reza-zarrab-1479255405

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 17 Kasım 2016; 14:22:1 >

• Kandırdılar mı? Kandırıldınız mı? Kandıramadılar mı?

• quote:

HSYK’nın itirafçı başkanvekili Yargıtay’daki pazarlığı anlattı: 160'ın 140'ını istedi
    Mesut Hasan BENLİ/ANKARA
    16 Kasım 2016 - 21:35Son Güncelleme : 17 Kasım 2016 - 18:54

Darbe girişiminin ardından tutuklanan ve etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanıp serbest kalan eski HSYK Başkanvekili Ahmet Hamsici’nin 31 sayfalık yeni ifadesi ortaya çıktı. Hamsici, 2010’da 160 Yargıtay üyesinin belirlendiği seçim öncesi Fetullah Gülen’in HSYK üyelerine, “En az 140 üye alın” talimatı verdiğini söyledi. Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak ve Başsavcıvekili Hakan Pektaş’ın koordinesinde devam eden soruşturmada Hamsici, 1977’de lise öğrencisiyken cemaatle tanıştığını ve mesleğinin ilk yıllarından itibaren ilişkisi olduğunu da ifade etti. İtirafları, Yargıtay üyeleri seçimi için kıran kırana pazarlık yapıldığını ortaya koydu. 2010 yılında yapılan anayasa değişikliğinin ardından cemaat mensuplarının HSYK’ya üye olarak seçildiğini itiraf eden Hamsici, özetle şunları anlattı:

BAKAN ERGİN ‘LİSTE HAZIRLAYIN’ DEDİ

“2010 yılında HSYK üyeleri belirlendikten sonra Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Müsteşar Ahmet Kahraman Bey bana yeni kanun hazırlığı olduğunu, en az 50 Danıştay üyesi ile en az 150 Yargıtay üyesinin seçiminin yapılacağını söyledi ve hazırlık yapmamızı istedi. Bu konuşmadan sonra genel sekreter olan Mehmet Kaya bizi evine davet etti.

HSYK’nın itirafçı başkanvekili Yargıtay’daki pazarlığı anlattı: 160ın 140ını istedi

Ahmet Hamsici

LİSTE İÇİN CEMAATÇİLERLE TOPLANDIK

Evde biz kurul üyeleri dışında Fetullah Gülen cemaati mensupları olduklarını da bildiğim tetkik hâkimler Salih Özaykut, Önder Aytaç, Aydın Boşgelmez, Nazmi Dere olduğunu gördük. Tetkik hâkimlerinin bulunmalarının uygun olmadığını söyledim. (HSYK üyesi) Teoman Gökçe, ‘Bu arkadaşlar Yargıtay’ı en iyi bilen arkadaşlar bu nedenle çağırdık’ dedi. Ancak bu hareketin Fetullah Gülen cemaatinin bize bir emrivakisi olduğunu bu şekilde anladık.

LİSTELERE PROJEKTÖRDEN BAKTIK

Biz bu evde aslında cemaat mensubu HSYK üyeleri ve o yemeğe katılan diğer hâkimlerin belirleyeceği isimler için toplandık. Gülen cemaatinin kimleri istediğini bu şekilde öğrenmiş olacaktık. Yemekten sonra Mehmet Kaya’nın evinde kurulan projektör ile Yargıtay ve Danıştay üyesi olabilecek hâkim ve savcıların listesi yansıtıldı. Yargıtay tetkik hâkimlerinin ismi geçince evdeki Gülen cemaat mensubu olan HSYK üyeleri, olumlu veya olumsuz görüş belirtiyorlardı. Ancak olumlu belirttikleri hep cemaat mensuplarıydı. Cemaat mensubu olan kurul üyeleri belirlenen isimleri saymak istediler.

HOCA ‘140’TAN AŞAĞI OLMAZ’ DEDİ

Bu belirlenen isimlerin Fetullah Gülen cemaatinin istediği isimler olduğunu biz bu şekilde öğrenmiş olduk. Bizim karşı çıkmamıza rağmen belirlenen hâkim ve savcılar sayıldı. Sayının 80 civarında olduğu anlaşıldı. Bunun üzerine toplantıda bulunan Fetullah Gülen cemaatine mensup kurul üyesi Ahmet Berberoğlu ile birlikte Salih Özaykut, Önder Aytaç, Mehmet Kaya evin holüne doğru gittiler. 3-4 dakika sonra geri geldiler. Ahmet Berberoğlu, ‘Hocaefendiye danışılmış, arkadaşların 140’tan aşağı razı olmaması gerektiğini’ belirten söz sarfetti. Ben, Birol Erdem ve (HSYK üyesi) İbrahim Okur ‘hocaefendi bu sayıya niye karışıyor, okullara baksın’ dedim. Ancak bu sözüme Ahmet Berberoğlu sert bir şekilde cevap verdi. Tartışma başladı. Hatta (HSYK üyesi) Nesibe Özer kapıyı çarparak evi terk etti.

MÜSTEŞAR, ‘CEMAAT İLE ANLAŞIN’ DEDİ

İki ay boyunca yaptığımız toplantılardan sonuç alamayınca ben, İbrahim Okur ve Birol Erdem, Müsteşar Ahmet Kahraman Bey’in yanına gittik. Ona cemaatin en az 140 Yargıtay üyesi istediklerini, Danıştay’a ise 37 bin sicillerin üye yapılmasını istediklerini anlattım. Ahmet Kahraman ‘anlaşın’ dedi. Biz ona Gülen cemaatinin Yargıtay’da 80 kişiye bile razı olmadığını belirttik, onların en az 140 kişi istediğini ifade ettik. Ahmet Kahraman ‘Ortaklığı baştan bozamayız. Önümüzde 4 yıl var anlaşın’ dedi.

CEMAAT 108 ÜYEYE RAZI OLDU

Bu görüşmelerden sonra biz cemaat mensubu kurul üyeleri ile tekrar bir araya geldik. Onlar 108 üyeye razı oldular. Seçim sonucu Fetullah Gülen cemaatinin daha önce belirlediği 108 adaydan 107 kişi aynen Yargıtay üyesi seçildi. Danıştay’da ise cemaatin belirlediği tüm adaylar seçilmiş oldu.
    m (Genel Sekreterlik ve diğer birimlerde Gülen cemaati mensubu kişileri kurula kim getirdi sorusu) İbrahim Okur ilk genel sekreter olan Mehmet Kaya’yı istemiştir. Muzaffer Bayram’ı ben teklif ettim. O dönemlerde cemaat ile ayrı gayrımız olmadığından, ayrıca biz de Fetullah Gülen cemaatine sempati duyduğumuzdan bu kişilerin gelmesini istedik.
    m O tarihte bu olaylara rağmen gerek siyaset, gerekse bürokraside cemaate karşı bir duruş yoktu.

http://www.hurriyet.com.tr/hsyknin-itirafci-baskanvekili-yargitaydaki-pazarligi-anlatti-160in-140ini-istedi-40279916

Pazarlıklar heyt bee...

• durmak yok provakosyana aynen devam. Sürekli geçmişin hikayelerini anlatacağınıza kemal abinizin teröristlerle kol kola yaptığı mitinglerden seçmeler sunsanızda biraz vatan millet aşkımız artsa, biz bişeyler alıntılasak trol, koyun keçi gibi hayvan türlerini sıralamaya başlıyorsunuz...
  • ertewas E kullanıcısına yanıt
    Sen bize öcalana sayın şehide kelle diyen haburda teröristleri davulla zufnayla karşılayanları açıkla biz kemali sana açıklarız.Kemal hdp ile miting yapıyorsa en azından çıkıpta kandırıldık demiyor 😀 Sizi israil pkk fetö işid ab abd önüne gelen kandırıyor sizde inanıyorsunuz buna saflar 😀😀😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

Sen bize öcalana sayın şehide kelle diyen haburda teröristleri davulla zufnayla karşılayanları açıkla biz kemali sana açıklarız.Kemal hdp ile miting yapıyorsa en azından çıkıpta kandırıldık demiyor &#128512; Sizi israil pkk fetö işid ab abd önüne gelen kandırıyor sizde inanıyorsunuz buna saflar &#128512;&#128512;&#128512;

ilkeli duruşunuz gözlerimi yaşarttı, tüm bu söylediklerini yaparken en azından terör yoktu, pkk ile müzakere ediliyor silah bırakmaya zorlanıyordu. Tüm bunları eleştirirken gidipde elinden kan damlayan, ülkesinin askerini polisini katledenlerle yan yana durmak sizin hiiiç ama hiiiç kandrılmadığınızın kesin delilidir. Çok acınacak haldesiniz, adamlar bataklığa batmış daha hala karşısındakilere piis piss diye bağırıyorlar...

• Chp pataklığa batmış batmamış bu öndmki değil chp muhalefet 14 yıldır ülkede skandal rekoru kıran akp bizi ilgilendiriyor.Bu tablodan chp sorumlu değil iktidar sorumlu o yüzden her yediğiniz boktan sonra chp de böyle yapmıştı ama diye kendi pisliğinizi chp le örtüp kendinizi avutmayın.Ben chp sudan çıkmış akkaşık demiyorum.Kemal kılıçdaroğlu ve partinin yaptığı herşeyi eleştriyoruz zaten hdp lilerle bu kadar yakın olması ı bizde istemiyoruz ama siz akp nin hiçbir yanlışına yanlış diyemiyorsunuz birinizde çıkıpda desinki akp şu politikasını kötü yaptı diyemezsiniz çünkü biatçısınız.Partinizde bi adam gibi adam davutoğlu var sırf bist etmedi diye gönderdiniz adamı konya da dolmuşlara resimleri asılmıştı hemşeri başbakan diye adamı hönderdikleri gibi heryerden resmini kaldırttılar adamın emirle 1 gün önce davutoğlu diye ölen adamlar 2 gün sonra çok yanlışlar yapmış diyor 😀😀 böyle omurgasızsınız işte 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

Chp pataklığa batmış batmamış bu öndmki değil chp muhalefet 14 yıldır ülkede skandal rekoru kıran akp bizi ilgilendiriyor.Bu tablodan chp sorumlu değil iktidar sorumlu o yüzden her yediğiniz boktan sonra chp de böyle yapmıştı ama diye kendi pisliğinizi chp le örtüp kendinizi avutmayın.Ben chp sudan çıkmış akkaşık demiyorum.Kemal kılıçdaroğlu ve partinin yaptığı herşeyi eleştriyoruz zaten hdp lilerle bu kadar yakın olması ı bizde istemiyoruz ama siz akp nin hiçbir yanlışına yanlış diyemiyorsunuz birinizde çıkıpda desinki akp şu politikasını kötü yaptı diyemezsiniz çünkü biatçısınız.Partinizde bi adam gibi adam davutoğlu var sırf bist etmedi diye gönderdiniz adamı konya da dolmuşlara resimleri asılmıştı hemşeri başbakan diye adamı hönderdikleri gibi heryerden resmini kaldırttılar adamın emirle 1 gün önce davutoğlu diye ölen adamlar 2 gün sonra çok yanlışlar yapmış diyor &#128512;&#128512; böyle omurgasızsınız işte &#128512;

siyasette hata normaldir ama siyaset ayrıdır, ihanet apayrı. siyasi hata yapan bedelini öder, milletin karşına çıkıyor değil mi bunlar, senin hata dediğine bu ülkenin yarısı bravo diyor, demek ki hata olarak gördüklerin göreceli şeylermiş. ama üç gün önce yenikapıda 5 gün sonra hdp nin kollarında olduğu zaman işte asıl ona omurgasız demesin millet...

• quote:

Orijinalden alıntı: lorde

İnandık ve itaat ettik ertewas terör örgütüyle müzakere diyor hala lan hani teröristler sizi kandırmıştı, müzakere yıllarında bomba ve silah yığınağı yapıklarını bilmiyordunuz? müzakere yaparlarken terör eylemi yokmuş salakmı lan adamlar Chp chp diyor sana burada chpyi öven yada sizden çok farklı olduğunu kim söyledi? Chpde halk değildir akpde chp nin sizden çok farkı yok, propaganda ise sözle yapılır kaynak ve kanıtla propaganda yapılamz eğer bit yerde kaynak ve kanıt paylaşılmışsa bu gerçektir zaten ne propagandası, adamların ifadelerini paylaşıyor. Geçmiş yazmışsın geçmiş geçmişde kalmıştır hemi benden, unutun gitsin diyorsun? Size bir tavsiye g.tüyle inatlaşan donuna sıçar, bence koyuversen gitsin Sizlerin yani emevilerin şeytanın şeriatından başka şansınız yoktur, yapılanların ve yapılcakların ilerde hesabını vereyemeceğiniz için şeytanın şeriatına sığınacaksınız

cehapeyi heeç övmezsinde kemalimden de iki alıntı yap, varsa yoksa geçmişin hikayeleri, senin hata dediklerinle bu milletin karşısına çıktı bu parti %50 oy aldı, adamların ölüsü bile %40 alıyo, demekki senin bakışta bir problem var. ülkede bu kadar emevi olması heeeeç normal olmasa gerek...

• ertewas E kullanıcısına yanıt
    Çözüm süreci hata ab hata pkk hata fetö balyoz darbe hata hep kandırılan siz olun suç yok sizde saf kardeşlerim benim 😀 ne olmuş yani şurda yani pkk çözüm sürecinde güç kazandıysa akp yapmış bi hata affetmek lazım😀 sözde sayın öcalanda aldığı kellelerin hesabını ödüyor zaten

• Birde ölüsü bile %40 alıyor partinin diyip övünüyorlar.Tuh hastası hitlerde %80 almıştı

• 
Sayfa: önceki 10821083108410851086
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.