Şimdi Ara

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi (1086. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.766
Cevap
75
Favori
851.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10841085108610871088
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.mynet.com/haber/guncel/ihhci-ogretmen-cocuklarin-eline-idam-ipi-vererek-fotograf-cektirdi-2777162-1
    https://onedio.com/haber/cocuklarin-eline-idam-ipi-vererek-fotograf-cektiren-ogretmen-buyuk-tepki-cekti-744534
    http://www.haberler.com/ogrencilere-idam-urgani-verip-fotograf-ceken-9057421-haberi/

Cahillikten kurtulun arkadaşlar tek derdim sizi cahillikten kurtarmak başka bir derdim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 17 Aralık 2016; 17:43:57 >

• Parola_18 kullanıcısına yanıt
    Hangisi arkadaşım koy diyorum sana buraya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 17 Aralık 2016; 18:20:40 >
  • Adam iyi sallamış dimi!!!

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi
  • Ne geceydi be ulke tarihinin en buyuk mucadelesi kahraman ak gezen kardeslerimiz tarafindan kurtulduk bu oyunbazlardan
  • Videolar gerçektir işid tarafından sınırdan kaçırılmıştı askerlık fotoları ve kaçırılma haberleri gerçek. İşid videoyu paylaştığında fetonun ortakları sosyal ağlara erişimi kesmiş ve kesik halde iken trolleri askerimizden birini işidci gibi gösterecek resimler düzenleyip hazırlamıştır, bu sahte resimler internete servis edildikten sonra sosyal ağlara erişim açılmıştır, şu an donanım haberede ulaşım kısıtlanmaktadır.

Din ideolojisi şöyle işler "Benim dinim ve bana öğretilen tanrı gerçek olandır, benim kazanmamı benim rant elde etmemi ister, beni korur beni gözetir, beni ölümsüz yapar, beni cennetine sokar, sizler tanrımın bana vaad ettiği ranta engel olduğunuz için kafirsiniz... Çünkü tanrı benimle sizinle değil."

Ülkemin acilen din ideolojisini çözmesi zihni bağımsızlığını kazanması gerekir, bu ideolojiyi çözmezse halkımın zihnini bu ideoloji köleleştiren kendi askerleri ve köeleleri haline getire fetodan ve ortaklarından kurtulamaz... Bilim ve teknolojiyi ancak bağımsız bir zihinle geliştirebilirsiniz, eski yozlaşmış bir kölelik sistemi olan din ideolojileri ile değil. İngilizin ve abd nin iktidar yaptığı din ideolojisini kullanan siyasi grupların yönettiği ülkem, eğitimi din ideolojisine indirgenmiş ülkem bunların sizi soktuğu ateş çukurunda yuvarlanıyorsunuz... Siyasi iktidarlar yalına bakıyor İngiliz ve Abd ise şu an marsa gitmeye hazırlanıyor onlar mutlu ama bir tek biz yanıyoruz....

BÜYÜK ALDANIŞIN FARKINA VARMAK İSTERMİSİN?

YA TÜM HAYATININ KORKUNÇ BİR KURMACA OLDUĞUNU FARK ETMEK?

BÜTÜN İDEOLOJİK DÖNEMLERİN, GEÇMİŞİN VE ŞİMDİNİN ALDANIŞI!

HİÇ BİR FİKİR VE SÖYLEM İLE DEĞİL SENDEN SAKLANAN TARİH, KANITLARLA VE KUR-AN'LA!

CENNETİ VE CEHENNEMİ, KIYAMET GÜNÜ GERÇEĞİNİ BİLMEK İSTERMİSİN?

ŞEYTANI TANIMAK İSTERMİSİN?

MÜŞRİKLERİN AKIL EDENLERİN ÜZERİNE YAPIŞTIRDIKLARI ALDANAN DAMGASININ, ASLINDA SENİ ALDATMAK İÇİN OLDUĞUNU KENDİ GÖZLERİNLE GÖRMEK İSTERMİSİN?

KENDİSİNİ SİZE ARAŞTIRAN VE AKEPELİ BİLİM ADAMI OLARAK TANITAN ETİKETLİLERİN, ASLINDA HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİNİ SADECE SİZİ SORGULAMAKTAN YANİ AKLINIZDAN ALIKOYMAK İÇİN UĞRAŞTIĞINI GÖRMEK İSTERMİSİN?

EĞER BUNLARI ÖĞRENMEK İSTİYORSAN BURAYAhttps://forum.donanimhaber.com/m_122507215//tm.htm TIKLA

ŞUNU UNUTMAYIN GENÇ ARKADAŞLAR DÜNYADAKİ BÜTÜN İKTİDARLARIN YAPMIŞ OLDUKLARI SİYASET BİLGELERE GÖRE APTALCA VE BASİT OLABİLİR AMA SİZLER İÇİN DEĞİL ÇÜNKÜ GENÇLER SAF VE APTAL AMA AYNI ZAMANDA KULLANILACAK SÖMÜRÜLECEK ENEJİYE SAHİPTİR BU NEDENLE BÜTÜN YAMYAMLAR SİZİN ZİHNİNİZİ ÇEŞİTLİ İDEOLOJİLER ( DİN, MİLLİYETÇİLİK ) İLE ŞEKİLLENDİRMEK İÇİN SIRAYA GİRMİŞTİR, DÜNYADA YAPILAN BÜTÜN SİYASETLERİN HEDEFİNDE GENÇLER VARDIR BUNU UNUTMAYIN

2023 Şeytanın şeriatı fetonun ortaklarının pisliklerinin hesabını vermeyeceği tek yönetim şekli olarak düşünülmekte
    ve hesap edilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 5 Aralık 2017; 0:58:53 >

• quote:

25 Aralık 2016 16:01
    AKP'li vekilin darbeci kardeşi için flaş iddia

Saygı Öztürk: Darbe girişiminin kilit adamının durumu, girişimin ilk saatinden itibaren soru işaretleriyle dolu. Hatta, cezaevinde olup olmadığı bile tartışmalı.

Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, 15 Temmuz darbe girişiminin kilit isimlerinden olduğu iddia edilen Tümgeneral Mehmet Dişli'nin cezaevinde olmayabileceğini iddia etti.

Saygı Öztürk, AKP milletvekili Şaban Dişli'nin kardeşi olan Mehmet Dişli'yle ilgili olarak "Önemli bir davanın avukatı telefonda, 'AKP milletvekili Şaban Dişli'nin, Tümgeneral olan kardeşi Mehmet Dişli nerede biliyor musunuz?' diye sorduğunda, muhtemelen Sincan Cezaevi'nde olduğunu söyledim. Sanki, cezaevinde değilmiş, farklı şeyler biliyormuş izlenimi edindim" dedi.

Öztürk, yazısında "Daha sonra aynı kişiyle yüz yüze konuştuğumda, 'Dişli'nin Sakarya'dan hemen her hafta cezaevi ziyaretine gelen karı-koca iki avukatı var. Son dönemde ikisini de görmüyorum. Bu işte bir gariplik var' dedi" ifadelerine yer verdi.

Saygı Öztürk, "Darbe girişiminin kilit adamının durumu, girişimin ilk saatinden itibaren soru işaretleriyle dolu. Hatta, cezaevinde olup olmadığı bile tartışmalı" dedi.

Saygı Öztürk'ün Sözcü'de yayımlanan yazısı şöyle:

Önemli bir davanın avukatı telefonda, “AKP milletvekili Şaban Dişli'nin, Tümgeneral olan kardeşi Mehmet Dişli nerede biliyor musunuz?” diye sorduğunda, muhtemelen Sincan Cezaevi'nde olduğunu söyledim. Sanki, cezaevinde değilmiş, farklı şeyler biliyormuş izlenimi edindim. Daha sonra aynı kişiyle yüz yüze konuştuğumda, “Dişli'nin Sakarya'dan hemen her hafta cezaevi ziyaretine gelen karı-koca iki avukatı var. Son dönemde ikisini de görmüyorum. Bu işte bir gariplik var” dedi.

Tümgeneral Mehmet Dişli, bazı ifadelere göre darbe girişiminin en kilit ismi. İfadelere göre Genelkurmay Başkanı'nı Akıncı Üssü'ne götüren de, onu girişimin başına geçmeye ikna için çalışan da, bir gün sonra helikopterle Çankaya'ya getiren de o. Son olarak Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı'nın ifadesini okuyunca soru işaretleri daha da arttı.

Resmi belgelere dayanarak yazdığım Doğan kitaptan çıkan “Kod Adı Mürted” kitabımdan Mehmet Dişli ile ilgili iki bölüm aktaracağım:

Saat 21.00'e geliyordu. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın odasına gelen, karargâhta görevli Proje Yönetim Daire Başkanı Tümgeneral Mehmet Dişli'ydi. “Komutanım, operasyon başlıyor” dedi. Akar, Güneydoğu'da yürütülen operasyonlardan söz edildiğini sandı. Dişli, “Herkesi alacağız. Taburlar, tugaylar yola çıktı. Biraz sonra göreceksiniz” dediğinde, bu operasyonun farklı bir şey olduğunu anlamıştı. Akar, elindeki kalemi sertçe masaya attı, “Ne diyorsun ulan? Ne operasyonu, sen manyak mısın? Bunlar ne demek, nasıl konuşma?” dedi ve elini masaya vurdu.

16 Temmuz sabahı: Hulusi Akar & Mehmet Dişli
    16 Temmuz sabahı: Hulusi Akar & Mehmet DişliDişli, irkildi, “Komutanım, bu iş bitti ve herkes yola çıktı” diyordu. Hulusi Paşa, sırtının dönük olduğu kapıdan ayak sesi duyar gibi oldu. Baktığında Serdar Yüzbaşı, Abdullah Astsubay ve Levent Yarbay'ı gördü. Emir Subayı Levent Türkan, “Komutanım otur, kalkma, sakin olun, zorluk çıkarmayın” diye bağırdı. Birisi de Akar'ı itip sandalyeye oturmasını sağladı ve o esnada arkadan bir başkası elinde havluyla Akar'ın ağzını, burnunu kapatmaya kalkıştı. Komutan nefes almakta zorlanıyordu.

Emirleri Mehmet Paşa verdi

Gürültülere gelen Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Tuğgeneral Ertuğrulgazi Özkürkçü de elleri, ayakları bağlanıp bir odaya atıldı. Gözleri açıktı. O sırada yarım açık kalan kapıdan Tümgeneral Mehmet Dişli'nin makam odasından çıkıp koridorda etrafı kontrol ettiğini gördü. Görüş alanında olmayan biri, “Dişli Generalim, ne zaman tahliye edeceğiz?” dedi. Dişli ise “Şimdi değil, talimat gelecek, haber gelecek bekleyin” karşılığını verdi.

Yerde yatan Ertuğrulgazi Paşa konuşulanlara bir anlam veremiyor, sadece izliyordu. On dakika geçmeden tekrar Tümgeneral Mehmet Dişli makam odasından çıkıp koridorda göründü ve oradakilere, “On dakikaya çıkıyoruz” dedi. Genelkurmay Başkanı'nın makam odasına döndü.

Yakalanmasını kim istedi?

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Akıncı Üssü'nden kurtarılmış, nasıl olduysa Mehmet Dişli ile birlikte helikopterle gelmişti. Şimdi Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı'nın ifadesini okuyalım:

“16 Temmuz 2016'da Genelkurmay Başkanı aradı. Çankaya-Başbakanlık Köşkü'nde olduğunu söyleyip yanına çağırdı. Gidip, Genelkurmay Başkanı'nı oradan aldık. Konut bölgesine geldik. Kuvvet Komutanları da geldi. Orada Tümgeneral Mehmet Dişli'nin olmadığını fark edince Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Engin Dinç'i arayarak Mehmet Dişli'nin yakalanmasını konuştuk.”

Oysa Dişli'nin, Çankaya'ya geldikten hemen sonra gözaltına alındığı söyleniyordu. Bunun gerçek olmadığı anlaşıldı. Şimdi iddiayı hatırlatayım: Bazıları diyor ki, Akar'la birlikte gelen Mehmet Dişli o gün gözaltına alınmadı. 17 Temmuz'da gözaltına alındı. Hatta, bunun ileride sorun yaratacağı düşünüldüğü için gözaltı işlemi 16 Temmuz akşamı saatlerinde yapılmış gibi gösterildi.

Zekai Paşa, o gün İstihbarat Dairesi Başkanı Engin Dinç'i 4 kez aramıştı. Emniyet İstihbaratı, Genelkurmay İstihbarat Başkanı Korgeneral Mustafa Özsoy'u gözaltına aldı. Ancak, Mehmet Dişli, Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Kararslan'a verilen talimattan sonra İstihbarat Şubesi ekibi tarafından yakalandı. Kimisine göre 17 Temmuz'da evinde gözaltına alındı, kimilerine göre Çankaya'da Başbakanlık binasında. Genelkurmay Başkanı, Başbakanlık'tan ayrılıp konutuna gittiği, Dişli'ye dokunulmadığına ilişkin önemli iddialar devam ediyor.

Darbe girişiminin kilit adamının durumu, girişimin ilk saatinden itibaren soru işaretleriyle dolu. Hatta, cezaevinde olup olmadığı bile tartışmalı… Aslında en doğru bilgiyi Dişli verebilir. Söyleyecekleri olursa tabii ki bu köşede yeri hazır.

http://www.gercekgundem.com/guncel/249971/akpli-vekilin-darbeci-kardesi-icin-flas-iddia

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Hadi ak kefenliler reisiniz sizi meydanlara çagırıyor yüreginiz varsa gidin.

o iş tamam

• BUNUDA BİRİSİ BİRYERLERE ŞİKAYET EDECEK Mİ? YADA GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ BUNU GÖRECEK Mİ?

quote:

Fethullahçılar Mehmet Görmez arşivinin ucunu gösterdi
    Cemaatçiler, Diyanet İşleri Başkanı Görmez'in, Fethullah Gülen'e imzaladığı kitabın sayfasını paylaştı.

Gülen cemaatinin kritik isimlerinden Reşit Haylamaz, Twitter hesabından Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in, 25 Nisan 2013 tarihli kendi el yazısı ile Fethullah Gülen’e imzaladığı Hadislerle İslam (Diyanet Yayınları) kitabının ilk sayfasını paylaştı.

Haylamaz kitabı paylaşırken “Üç yıl önce Görmez'in, kendi el yazısıyla Hocaefendi'ye imzalayıp gönderdiği kitabın ilk sayfası! İbretlik bir vesika! DİB'in başı bu kadar savrulursa cemaatin sıyırmasına şaşmamak lazım!” notunu düştü.

“İSLAM NESİLLERİNDE BÜYÜK EMEKLERİ OLAN...”

Görmez, Gülen’e imzaladığı kitapta şu ifadeleri kullandı:

”Ehl-i Hadisin naçiz bir talebesi olarak bir grup genç alimle birlikte, Rasul-i Ekrem’in nübüvvet mişkatından iktibas ile cem, tebvib ve tasnif ederek şerhettiğimiz ‘Hadislerle İslam – Hadislerin Hadislerle Yorumu’ eserini şahsım da dahil çağımız islam nesillerinde büyük emekleri olan zat-ı alilerinin yüksek ıttılaına ve tenkidatına arz etmekten şerefyab olduğumu ifade eder, sıhhat, afiyet, uzun ömürler niyazıyla selam, hürmet ve muhabbetlerimi takdim ederim.”

http://odatv.com/fethullahcilar-mehmet-gormez-arsivinin-ucunu-gosterdi-2712161200.html

• quote:

Basri Retweetledi
    Basri ‏@basri46model 26 Ara

VERGİLERİMLE TRT DE PROGRAM YAPIYOR.KENDİSİ AKP Lİ GEÇİNEN BİR KRİPTO,OGLU VE ABİSİ HIZLI PKK LI AMA O AKPLİ ERDAL ŞİMŞEK
    3 yanıt 9 retweet 7 beğenme
    Basri ‏@basri46model 1 sa.1 saat önce

İNSANLARIN NAMUSUNA ATTIĞIN İFTİRALARI VE O İFTİRALARLA NASIL TEHDİTLER ETTİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ,SEN VE SENİN GİBİLER CEZASIZ KALMAYACAK
    0 yanıt 0 retweet 1 beğenme
    Basri ‏@basri46model 1 sa.1 saat önce

ERDAL ŞİMŞEK TÜM FEYK HESAPLARINI VE O HESAPLAR İLE TEHDİT EDİP SAGLADIĞIN ÇIKARLARINI BİLİYORUZ,HER PİSLİĞİ PAYLAŞACAĞIZ
    0 yanıt 0 retweet 3 beğenme
    Basri Retweetledi
    Cem Ender ‏@kasapoglu_cem 2 sa.2 saat önce

@basri46model bu nasıl bir aile biri akp diğeri pkk bi diğeri hdpkk işte opurtunistlik miydi nwydi öyle bir şey bunlarınki biji para
    0 yanıt 3 beğenme
    Basri ‏@basri46model 2 sa.2 saat önce

LOTUS KOMBİ
    0 yanıt 0 retweet 0 beğenme
    Basri ‏@basri46model 2 sa.2 saat önce

HERKESE FETÖCÜ - PKK LI DİYE SALDIRAN ERDAL ŞİMŞEK İN EŞİ VE KAYINPEDERİNİN FETÖ İLİŞKİLERİNİ PAYLAŞACAĞIZ
    0 yanıt 5 retweet 3 beğenme
    Basri Retweetledi
    TÜRKİYE GERÇEKLERİ ‏@Mustafaselanik3 3 sa.3 saat önce

TÜRKİYE GERÇEKLERİ Retweetledi: Basri

Ben o lağım faresini iyi biliyorum,başkalarına bildirin....

TÜRKİYE GERÇEKLERİ ekledi,
    Basri @basri46model
    BU GECE KRİPTO AKP Lİ GAZETECİ ERDAL ŞİMŞEK İÇİN PAYLAŞACAKLARIMIZI TAKİP EDİNİZ @Mustafaselanik3https://twitter.com/basri46model/status/813430789639639041
    3 yanıt 6 retweet 18 beğenme
    Basri Retweetledi
    TÜRKİYE GERÇEKLERİ ‏@Mustafaselanik3 3 sa.3 saat önce

TÜRKİYE GERÇEKLERİ Retweetledi: Basri

Sesini çıkartması gereken @trt ,@milatgazete ve AKP tabanıdır....Kimse ucuz kahramanlık yapmasın,o lagım faresini herkes iyi biliyor

TÜRKİYE GERÇEKLERİ ekledi,
    Basri @basri46model
    BU GECE KRİPTO AKP Lİ GAZETECİ ERDAL ŞİMŞEK İÇİN PAYLAŞACAKLARIMIZI TAKİP EDİNİZ @Mustafaselanik3https://twitter.com/basri46model/status/813430789639639041
    6 yanıt 10 retweet 24 beğenme
    Basri ‏@basri46model 3 sa.3 saat önce

Basri Retweetledi:

Basri ekledi,
    Bu Tweet kullanım dışıdır.
    0 yanıt 0 retweet 1 beğenme

Basri Retweetledi: Basri

GAZTECİ GEÇİNEN KRİPTO AKP Lİ ERDAL ŞİMŞEK İÇİN BUGÜN PAYLAŞACAKLARIMIZI DİKKATLİ TAKİP EDİNİZ

Basri ekledi,
    Basri @basri46model
    VERGİLERİMLE TRT DE PROGRAM YAPIYOR.KENDİSİ AKP Lİ GEÇİNEN BİR KRİPTO,OGLU VE ABİSİ HIZLI PKK LI AMA O AKPLİ ERDAL ŞİMŞEK
    0 yanıt 5 retweet 2 beğenme

BU GECE PAYLAŞACAGIMIZ BOMBA VİDEO HAZIRLANIYOR
    0 yanıt 0 retweet 0 beğenme
    Basri Retweetledi
    Selim Pusat ‏@selimps 23 sa.23 saat önce

@basri46model @Mustafaselanik3 o zaman Ocak'tan ve ülkücülerden ters tavır görmüştü. Çok basit adamdır 3 kuruşa herşeyi yapar.
    0 yanıt 0 beğenme
    Basri Retweetledi
    Selim Pusat ‏@selimps 23 sa.23 saat önce

@basri46model @Mustafaselanik3 1990'da ülkücü takılmaya çalıştı kimse iplemeyince radikal islamci oldu sonra akit açılınca orada takıldı
    2 beğenme
    Basri ‏@basri46model 24 sa.24 saat önce

ERDAL ŞİMŞEK DENİLEN ADAMI ARAŞTIRDIKÇA İGRENÇ İLİŞKİLER ÇIKMAYA BAŞLADI,BİZİ TAKİPTE KALIN @Mustafaselanik3

Basri ekledi,
    Basri @basri46model
    1 beğenme

EŞİNİN FETÖ OKULLARI İLE İLİŞKİLERİ,KAYINPEDERİNİN KORKUTELİ FETÖ ABİSİ OLMASI DAHİL TÜM BELGELER YAYINLANACAKTIR @ustunn_ahmet
    0 yanıt 2 retweet 3 beğenme

ÖNCE İÇİMİZDE Kİ KRİPTOLAR TEMİZLENSİN,SONRA DAGDA TERÖRİST ARANSIN,SAYFAMIZDA YAYINLANACAK BELGELERİ İZLEYİNİZ @ustunn_ahmet

Basri ekledi,
    Basri @basri46model
    1 beğenme

•  15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi

quote:

Pars ‏@TurkPars 3 sa.3 saat önce

AKPdeki Cemaatci bakanlar sızdırıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 1 Ocak 2017; 11:30:15 >
  • Efendimis sizin orta doğudaki politikalarınızı yerine getirmek ve türk askerini suriyeye sokmak için işidden sonraki sürecin son ayağı büyük bir olaya ihtiyacımız var ( darbe kumpası ) Bu olay sonrasında muhalefeti pasifize eder Türk askerini suriye ye sokar vatan millet sakarya gerisini siz bize bırakın. yeterki başarısız bir darbe girişimi ile şartlar oluşsun. Asıl darbeyi biz yapalım efendimiss. Halkı besleyip oyunu aldıktan sonra gerisi kolay efendimis, siz paradan haber verin, bu halk geleceğe bakmaz, önünü görmez günlük ekmeğine bakar efendimis... Gözüne seçim zamanı hoş görünün yeter bir ay önceki olayı hatırlamaz bunlar. ( Fetonun ortakları şu an iktidar garantisi efendilerinin yani ingiliz ve abd nin eline yüzüne bulaştırdığı israili rahatlatma ve genişletme, kürdistan ve bop projesi kapsamında yarattığı işid pisliklerini temizlemek için darbe kumpasıyla muhalefet pasifize edilerek ohal sayesinde Türk askeri suriyeye sokulmuştur, fetonun ortakları ve efendileri başarılı olmuştur, darbe amacına ulaşmıştır )

http://mobil.yurtgazetesi.com.tr/haber/feto-cu-uyelerin-degerlendirdigi-secimlerde-saibe-yok-mu/20250/

• Unutmayin !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl darbe şuan oluyor

• BEN DEMİYORUM! BİRİLERİ SORUYOR! AMA CEVAP YOK!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 27 Ocak 2017; 8:43:46 >

•  15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi
    https://twitter.com/BilseniziyiOlur/status/799600434201686016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 27 Ocak 2017; 8:53:18 >

• EN ÖNEMLİSİDE ŞUDUR, BENDE TVDEN İZLEDİĞİMDE ŞAŞIRMIŞTIM, KURŞUNLAR POLİS ARAÇLARINA VURDUĞU HALDE BİRŞEY OLMAMIŞTI, IŞIKLAR DAHA ÇOKTU, İZ MERMİSİYMİŞ, ANLAYANLAR VARSA AÇIKLAMA YAPARLARSA SEVİNİRİZ.

quote:

*✨Astronom💫* ‏@Novaseven2016 18 Kas 2016

H.koptrdn atşte Target Practice-İz(ışık)Tracer mrmi kullnlmsı darbnin en büyk çlşklrdn biri oldğnu @BilseniziyiOlur😒

*✨Astronom💫* ‏@Novaseven2016 18 Kas 2016

@BilseniziyiOlur Sikorsky gibi bir çok modellerde 3 çeşit 30mm Mermi türü kullanılabiliyor ışıklı yakcı(TP/HEI)gibihttp://www.7sabah.com.tr/haber/3188/bu-darbe-bir-senaryodur/

https://twitter.com/BilseniziyiOlur/status/805730919017488386

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 27 Ocak 2017; 9:19:50 >

• Merak ettim desmond'a ne oldu?

@Desmond

7 ay öncede söylemişim şimdide söylüyorum böyle darbe olmaz. Belki ismine kalkışma denir BB'nı ilk telaffuzu gibi.

Darbe olucak ve sen askerlerin istediğin gibi fotosunu çekip paylaşabileceksin. Böyle birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 16 Mart 2017; 7:34:3 >
  • 15 temmuzun abd ve emperyalistler tarafından.başkanlık sistemi gelmesi için, bir kurgu olduğu net anlaşılmıştır artık.

Tarih bu kumpası ve referandumda evetçileri AFFETMEYECEKTİR!!!

şayet evet çıkarsa!

Cia bizim Bop'cular başardı diye üstlerine böyle haber verecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 10 Nisan 2017; 18:54:22 >
  • aradan bir yıl geçti ve hala ohal devam ediyor. tüm hukuksuzluklar aldı başını gidiyor. oyun demek istemiyorum ama oyun gibi geliyor be abi..
  • .... neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahfuzalbayrak -- 15 Temmuz 2017; 1:5:35 >
  • 
Sayfa: önceki 10841085108610871088
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.