Şimdi Ara

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi - Bastırıldı [ANA KONU] / 3 Ay OHAL İlan Edildi (1087. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.766
Cevap
75
Favori
851.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10851086108710881089
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

bu fetöcü kalkışmaya tayyibin tiyatrosu bilmem ne diyenin var ya.. şunu silmeyen forum yönetiminin var ya... vay haline vay. savcılığa ip'lerini bildirmeyenin var ya.. vay haline vay..

bunu okuyan bir moderatör veya admin var mı? he canım? he gülüm? siz de yargılanacaksınız merak etmeyin.

Sizden olmayan zaten ya fetöcüdür ya teröristtir
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    ben kimseye ne fetöcü ne terörist demiyorum. lakin fetöcü kalkışmaya tiyatro diyen adamın adamlığını sorgularım. gel gör ki fetö de aynı argümanı kullanıyor onu ne yapacağız?
  • Aradan 1 yıl geçti ama AKP'den içeri alınan tek kişi bile yok sonra gelde inan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bestanealtcizgi

evde zorla tutulan %50 kefenleriyle yola cikti mi?

Evet çıktı 250 kişi öldü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • OHAL devam.

Bu 15 Temmuz işinde iyi prim var!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahfuzalbayrak

ben kimseye ne fetöcü ne terörist demiyorum. lakin fetöcü kalkışmaya tiyatro diyen adamın adamlığını sorgularım. gel gör ki fetö de aynı argümanı kullanıyor onu ne yapacağız?

İtaat ettiğin eleman sizin gibi olmayan herkese fetöcü diyor onu ne yapacağız peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre'^

OHAL devam.

Bu 15 Temmuz işinde iyi prim var!

1. avrupada ohal var mı ?

2. varsa oradaki muhalefet nasıl davranıyor?

• 15 temmuz demokrasi bayramı kutlu olsun.
  • Akp gidene kadar ülkeyi ohalle yönetecek, feto nun elini öpenler hala serbestler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarihin en kanlı işgal girişimini hafife alan, tiyatroydu, kontrollüydü diyenler o gecenin ilk dakikalarında burada ve her yerde " Keşke darbe başarılı olsa ve Erdoğan gitse " diye içten içe umut ve keyifle seyrediyorlardı olup bitenleri.
  • Böyle bayram mı olurmuş , ne yapacağız dedemize gidip beraber rabia mı yapacağız
  • Beyler Adnan Aybaba ne zaman avukat oldu lan. Cübbe var üzerinde.

Vereceğiniz linki...

• Adil öksüz ile ilgili saatin yalan olduğunu açıklayan bir video, bana mantıklı geldi.
    Birileri saklıyor zaten yaptıkları şeylerle hala gerçeği ortaya çıkaramayan yönetimden başka ne beklenir ki.

Twitter videolarını nasıl ekliyoruz?
    quote:

15 Temmuz Gerçeği‏ @15temmuzgercegi

15Temmuz'da A.Öksüz'ün saati gibi basit bir hususta bile yalan söyleyenler, başka hangi konularda yalan söylüyorlar?
    https://twitter.com/15temmuzgercegi/status/898869180350423040
    https://twitter.com/15temmuzgercegi/status/899930615394353152

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 23 Ağustos 2017; 11:41:37 >

• "Evet buyrun suçlu değilim, eğer suçluysam asıl bizi bu hale getiren başa sorun demiş!"
    Adamı böyle satarlar işte.

quote:

Çapkın: "Beni Erdoğan'a sorun"Ana Sayfa» Güncel24.08.2017 10:56FETÖ'nün mülkiye yapılanmasının davasında ifade veren FETÖ sanığı eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, "Beni Erdoğan'a sorun" dedi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ soruşturmaları kapsamında tutuklanan eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile eski İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın da aralarında bulunduğu 14'ü tutuklu 15 eski vali ve kaymakamın yargılaması sürüyor. Duruşmanın ikinci gününde Hüseyin Avni Mutlu ifade vermeye başladı. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından, Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu karşısında bulunan salonda görülen davanın ilk gününde ise Eski İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın savunma verdi. 

'CUMHURBAŞKANI'NA SORSUNLAR'FETÖ mensubu olmadığını belirten Çapkın, "Dört buçuk yıl İstanbul Emniyet Müdürlüğü yaptım. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yan yana çalıştım. FETÖ'cü olup olmadığımı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sorsunlar. Eğer FETÖ'cü derse savunma yapmayı bırakacağım. 1984 yılından beri beni kim hangi göreve getirmiş bellidir. Şükür hepsi yaşıyor. Tanık olarak dinlenebilirler" dedi. Çapkın, 17-25 Aralık operasyonlarının nasıl öne çekildiğini şöyle anlattı:"17 Aralık öncesiydi. İçişleri Bakanı Muammer Güler aradı. 'Rıza Sarraf denilen iş adamının kendisini arayarak, etrafında kılıksız şahıslar gördüğünü, hayati tehlike derecesinde korktuğunu' söylediğini aktararak bu durumu araştırmamı istedi.

Ben de İstihbarat Şube Müdürü Ahmet Arıbal'a söyledim. O da ekipleriyle Sarraf'ın gittiği yerlerde araştırma yaptı. Meğer Mali Şube de Rıza Sarraf'ı o günlerde takip ediyor ve operasyona hazırlık yapıyorlardı. Mali şube, İstihbarat şubesindeki polisleri görünce düşman görmüş gibi olmuşlar. Sonra da bu kripto operasyonları bozulacak endişesi ile operasyonu erken yapmaya karar verdiler. İstihbarat Müdürü hakkında da soruşturmayı sekteye uğrattığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundular. İstihbarat Şube Müdürü Ahmet Arıbal da görevi benim verdiğimi söyledi. Ona bu görevi ben verdiğim için de sonrasında bana ulaşarak beni de tutuklamak istediler. Alelacele operasyon yapmalarının sebebi istihbarat ekiplerini fark etmeleriydi."

'OLAYIN PATLAYACAĞINI TAHMİN ETMİŞLER'Operasyon olduğunda İçişleri Bakanı Muammer Güler'in kendisini aradığını dile getiren Çapkın, "Ben de şaşkınım bilgim yok dedim.  İstihbarat Şube Müdürü Ahmet Arıbal'ı aradım onun da bilgisi yoktu.  Nazmi Ardıç'ı aradım 'Bizim operasyonumuz' dedi. bağırdım çağırdım, yanıma gelmelerini söylerim. O ve Yakup Saygılı, olayın patlayacığını tahmin etmişler ki takım elbise ile yanıma gelmişlerdi hatta bilgi notunu bile hazırlamışlardı" diye konuştu.

BANA HERŞEYİ GÖZE ALDIK DEDİLERÇapkın, burada eski İçişleri Bakanı Güler'in tekrar kendisini aradığını, sorulan sorulara söz konusu iki şube müdürlerine sorarak Güler'e cevaplar verdiğini belirterek, şöyle devam etti: "İkisine  'bu durum sizi yakacak' dediğimde, Nazmi Ardıç, 'Herşeyi göze aldık' dedi. Saygılı da  başını salladı. Herşeyi göze alarak, amirlerinden habersiz savcılarla birlikte dar bir kadro ile bunu yaptıkları ortala çıktı. Tarihte ilk kez poliste bir paralel bir yapılanmayla yüzyüze geldiğimizi anladık. Daha sonra tüm Türkiye'de karşılaştık.

"Çapkın, "Başbakanımız ikinci ameliyatına gireceği gün Erol Demirhan ile Yurt Atayün ellerinde bir kararla geldiler. Savcılık mı mahkeme mi hatırlamıyorum. MİT krizinden bir gün önceydi. Kararda Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu üst düzey MİT görevlilerinin telefonlarının dinlenmesi isteniyordu. Bunu görünce çıldırdım… 'Siz iki kurumu birbirine mi düşüreceksiniz. Bu aklı savcıya yoksa siz mi verdiniz' diye bağırdım. Sonra da savcıya gidip nasıl aldıysanız o şekilde bu kararı kaldırın dedim. Ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Kısıklı da görüştüm. Konuyu anlattım. Dinleme kararını gösterdim, şaşırdı.

'İdris'e söyleyin (Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin) üçünü de yani Ali Fuat Yılmazer, Yurt Atayün ve Erol Demirhan'ı görevden alsınlar' dedi. Ancak o dönem FETÖ ile mücadele sert olmadığı için bu üç müdür de Ankara'da farklı görevlere getirildi. Bir süre sonra Yurt Atayün İstanbul'a idari kararla geri döndü" dedi.Çapkın, "Hüseyin Avni Mutlu ile 3 yıl vali emniyet müdürü olarak çalıştım. 3 yıl içinde bayramda kandilde 7-8 kez telefon görüşmüşüm. Bence az bile yapmışız. Benim ihmalimin olduğunu düşünüyorum. Ben mülkiyeli değilim ki, mülkiye yapılanması içinde olayım. Çocukluğumdan beri polisim. FETÖ parlatması bir kaymakam hiç olmadım hep polistim" dedi.Kaynak: Çapkın: "Beni Erdoğan'a sorun"

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/capkin-beni-erdogana-sorun-171228h.htm

• Sonra kendi içlerinden biri çıkıpta sormasın bu adamı kim koruyor diye, aynı konya spor başkanına olduğu gibi.
    quote:

Hakan Fidan'ın tanık olarak dinlenmesi Erdoğan'ın iznine bağlandı
    Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında 693 ve 694 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameler Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında 693 ve 694 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameler Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Kararnamelere göre; 928 kişi kamudaki görevinden ihraç edilirken 60 kişinin göreve dönüşünün yolu açıldı. 10 emekli TSK personelinin rütbeleri alındı ve 6 kurum kapatıldı. 694 sayılı KHK ile de MİT Müsteşarı'nın tanıklığı Cumhurbaşkanı’nın iznine bağlandı. Ayrıca milletvekillerine seçimler öncesinde ya da sonrasında işlediği suçlardan soruşturma açılabileceği, Albay ve generallerin rütbe süresi dolmadan terfi alabileceği de KHK'da yer aldı.

http://odatv.com/hakan-fidanin-tanik-olarak-dinlenmesi-erdoganin-iznine-baglandi-2508171200.html

• Khk cok guzel sen de gelsene

• 3ay Ohal ilan edildi.Ohal halen devam ediyor.

• Ben OHAL bitmiyecek demiştim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 Temmuz AKP darbesine dönüştüğü bir gerçek. Meclisi, yargıyı herşeyi saf dışı bırakarak uzun süre daha KHK lar ile ülkeyi yönetecekler. 2019 da Türk milleti iradesine oyuna sahip çıkması lazım. Bylock kullandığı iddaa edilen kimi Fetöcü mensublar aramızda geziyor göz altına alınıp salınıyor neler dönüyor bilen yok..
    https://forum.donanimhaber.com/telefonunda-bylock-oldugu-iddaa-edilen-konyaspor-baskani-serbest--128583511

1 senedir halen temizleyemediler nasıl iş bu.. AB veya Amerika olsa 1 ayı geçirtmezdi ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 25 Ağustos 2017; 23:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

darbe girişimi oldu başarısız sonuçlandı belliki
    şimdi ne olucak bize darbe yapmaya kalkıştılar demokrasiyi çiğnediler başkanlık gelsin bunlar olmayacak der ve başkanlık gelir

İleri görüşlülük

• 
Sayfa: önceki 10851086108710881089
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.