Şimdi Ara

15 temmuz demokrasi ve milli birlik gününe özel hediye yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz yıllar 3 operatörde hediye internet ve dakika verirlerdi bu yıl yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turkcell ses çıkarmayınca diğerleride birşey demedi

• Doğruyu söylemek gerekirse;
    Hepsi 5G ihalesi için kampanya/bedava/hediye musluklarını kıstı veya kısıtlı olarak veriyor.
    O yüzden beklentide olan dostlar beklemesinler.

• Ne ramazan bayramında birşey verdiler ne 15 temmuzda.

İyice kurudular.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Ramazanda'da bir şey vermediler. Türk Telekom sahur 10gb veriyodu mesela

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu sayfaya bir göz atın lütfen,
    http://https://www.bedavainternetkampanyasi.com/turkcell-15-temmuz-hediyesi-bedava-internet/
    Aslı esası var mı bilmiyorum ama, sanırım hediye var..
    15 temmuz demokrasi ve milli birlik gününe özel hediye yok mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mynet
    Turkcell'den, şehit eş ve çocukları ile gazilere destek
    https://m.mynet.com/turkcellden-sehit-es-ve-cocuklari-ile-gazilere-destek-110105610300

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamin

Şu sayfaya bir göz atın lütfen,
    http://https://www.bedavainternetkampanyasi.com/turkcell-15-temmuz-hediyesi-bedava-internet/
    Aslı esası var mı bilmiyorum ama, sanırım hediye var..
    Bu 2017 yılının kampanyası 2 senedir 15 temmuzu es geçiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık hediye yok reis hediye yerine indirimli paket sunun demiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes için ücretsiz hediye demek istedim.

Turkcell 100.000.000 tıklamaya 10gb vermişti. 1 gün süresi vardı alabilen aldı.

TT sahur için 30gb vermişti. (sanırım ücrtliydi)

Vodafone 20 liraya 20gb vermişti.

Bunlar bayrama özel hediye sayılmaz tabi.

Nihayetinde hepsi kurudu. Beleş birsey vermiyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 15 Temmuz 2019; 17:21:4 >
  • Arkadaşlar,
    Sıcak fırsatlarda Turk Telekom 15 Temmuz 1GB 1000dk hediyesi başlığı konusu açmıştım. Bu konuyu Türkiye'de en çok kullanılan ntv yenisafak ve 2 haber sitesinde görerek okuyarak açmıştım. Kampanya duyurusunda bizzat 15 Temmuz 2019 yazıyordu. Turk Telekom sitesinde ise 1GB hariç kampanya yazısı vardı ama 2019 ibaresi yoktu.
    Turk Telekom musteri hizmetlerini aradigimda şansıma telefona çıkan bayan,Evet hediyeli bir kampanya var ama içerigi bize bildirilmedi henüz deyince TAMAM dedim bu kampanya doğru o zaman deyip konuyu açtım. Normalde emin olmadan konu açmam,burada emin oldum gibi oldu mhizmetleri de öyle deyince.
    Aynı anda Turk Telekomda yetkili oldugunu bildigim birine whatsapptan ulastim,verdigi maile mail attim konuyla ilgili. Arayan kişi arastirip geri dönüş yapacagini bildirdi. Gece mail yazmışlar,15 Temmuza özel kampanya bulunmamaktadır. bedavainternet bilmem ne .com gibi sitelerin tık alma adına olmayan kampanyaları varmış gibi duyurduklarını,bu konuda çok şikayet geldigini,bu durumlarda bu sitelere itibar edilmemesi gerektigini,bu yalan bilgi vererek insanları yanıltan sitelerden alıntı yaparak yanlis bilgi veren haber sitelerinin uyarildigini yazmışlar.
    Daha sonra haber sitelerindeki linkleri kontrol ettigimde de link iptal olmuş.
    Buradan bize kalan: bedavainternetkazan. bedavainternetbul. bedavainternetkampanyalari. gibi sitelere itibar edilmemesi,bu sitelerin ziyaretçi çekerek sayaç istatistiklerini yuksektip reklam alma amaçlı siteler oldugunu bilmeliyiz. Üstelik bu siteler siteye yazdigi her içerigin google'da ilk sayfada cikmasi için google'a para veriyorlar. Bu işler baya para getiren işler yani. Sayfaların ziyaretci sayisi arttikca reklamdan aldiklari pay artiyor.
    Piyasada mobil avantajlar ve kampanyalari duyuran çok site var,hatta bu forumda da kural dışı olmasına rağmen bu sitelerin reklamini bilinçli olarak yapanlar da var.
    Kesinlikle söyleyebilirim ki,mobil avantajlar ve kampanyalari ögrenmek için donanimhaber forum yeterli. Burada gercek bilgi en hizki sekilde veriliyor. Piyasada gördügümüz siteler tık alıp ziyaretci almak için yalan bilgiler yazan siteler.
    Bu sitelerde yazan bilgiler yerine bu forumu takip etmeniz yeterli.
    Ben actigim konuda bu siteleri referans almadim ama ntv ve yenisafak gibi haber sitelerinde yer alinca dogru olabilecegine karar verdim. Bu sitelerin de hatasinin sebebi editörlerinin tik alma gayretiyle googledan içerik bulup haber içerigi oluşturma hırsları.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.