Şimdi Ara

15 Yaşındaki birinin fiziği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler 15 yaşındayım tam 1.86 boyundayım ve 60 kiloyum kilom boyuma göre az ve bu beni rahatsız ediyor bodye gidip biraz vücüt yapsam hemde kilo alma programları varmı o tür yerlerde sizce bu yaşta faydalı olurmu ? ha bide kafada vücüda göre biraz küçük ergenlik bitene kadar kafam az da olsa büyürmü :)

• Git kilo al dostum bende 1.81 ve 65 kiloyum 1 deri 1 kemik seni düşünemiyorum.
  • 15 yasinda 186 ne lan noluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en büyük dezavantajım o :D 70 kiloya felan gelebilirsem iyi olur bence
  • wiener haklı bende 15 im 1.68 im 60 kiloyum ama iyi kas var bu arada boyun baya uzun ve incesin sanırım. yani ectomorph sun kilo alman için baya çalışman lazım.

Not:Acaba bende birgün 1.85 olurmuyum
  • 3m kadar yolun var

• ReaperX3 kullanıcısına yanıt
    Vallaha incelik sorun bana yaa vallaha benim genlerde var uzun boyluluk kuzenlerimin çoğu 2 metrenin üstünde :) benim bi sorunumda kafam biraz küçük o büyürmü ileriki dönemlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gökbörü58

Vallaha incelik sorun bana yaa vallaha benim genlerde var uzun boyluluk kuzenlerimin çoğu 2 metrenin üstünde :) benim bi sorunumda kafam biraz küçük o büyürmü ileriki dönemlerde

kafa pek büyümez diye biliyorum. sanırım büyüyordu ama tam şekli 15-16 yaşlarında oturuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaperX3

quote:

Orijinalden alıntı: gökbörü58

kafa pek büyümez diye biliyorum. sanırım büyüyordu ama tam şekli 15-16 yaşlarında oturuyor.

vücüt geliştirmeye gitsem vücdum yerine biraz otursa yeter bana :D
  • Dert etme bu kadar o yaşta body tavsiye etmem, git ciğerlerini açacak bir spora başla. Yüzme tavsiye ederim. Kiloyu alırsın önemli olan sağlıklı olmak.

• kollar falan çöp gibidir senin
  • Spor salonuna git ordaki eğitmenler sana özel çalışma programı hazırlayacak onu uygularsan bir süre sonra ne bulursan yemeye başlayacaksın zaten
  • benim 185 veya daha fazla ama kilo 70.
  • Noob bu. Block

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.81 ve 58 kiloyum, kapışak?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.