Şimdi Ara

15 yasindan sonra 20 cm uzamak mumkunmu ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

quote:

quote:

yanlış hatırlamıyorsam 15 yaşında 160,

şuan yaş 21, boy: 187.

anne baba uzun + geç ergenlik. çok takıyorsan doktora git el filmini çeksin o yaklaşık değeri verir. bana 190 olacan demişti.

Geç ergenlik daha mı avantajlı oluyor boy uzamasında ? Bende 15 yaşımda girdim+annem uzun.

avantaj tabii. ergenlik süresince ortalama 20-25cm uzarsın.

Benim cinsel bölgelerim daha erken olgunlaşmış olabilir ama sesim 15 yaşımda kalınlaştı(Mart 2014) ve sesin kalınlaşmasıyla birlikte 3 cm boy attım ondan sonra dahada fazla. Bide şunu sorayım bizim bir arkadaş geçen senelerde bizden hep 3-4 cm kısaydı. 10.sınıfta bizden daha fazla uzayıp yetişti ve yaz tatilinde sesi kalınlaşıp boyu bizle aynı oldu(2015 yaz tatili yani 16 yaşında) ve geçen seneden beri aynı devam ediyor. Sence o daha mı avantajlı ?

kardeşim bilmiyorum. ne zaman sperm oluşmaya başlıyorsa o zaman ergenliğe girmişsin demek. o vakitten itibaren ortalama 20-25cm uzarsın

2 sene önce meni geliyordu boşalınca ama sperm ile meni farklı şeyler. Yani menimde ne zaman sperm oluşmaya başladı bilmiyorum tahminimce 15 yaşımda olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

quote:

Orijinalden alıntı: jantidadas

quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Benim bi arkadaş vardı 15 yaşında 1.60'dı 17ye basar basmaz 192 oldu. ama bol bol boşalman lazım senin de bildiğin gibi.

O soledigini yapmalimiyim yapmamalimiyim

yap ama boşalırken böyle sakince boşalırsan az uzar. hunharca boşalman lazım vahşice kükremen lazım su aygırı gibi. ne kadar gür kükrersen o kadar testosteron salgılanır o da boyu uzatır. eniştem doktor boğaziçi tıp mezunu o söyledi bana da

çoluk çocukla neden dalga geçiyorsun anlamıyorum

• Boy sıcraması 16 yaşında olur(genelde).. 16 yaşından 17 ye kadar alacağın her cm son cm lerdir.. 18 den sonra minim boyun artar.. Belli bir yaşlanmaya geldiğinde minim minim de kısalır.
  • bilader ergenliğine veriyorum ama 5-6 aydır boşalıyorum nedir ekrana tükürükler saçtım resmen boy konusuna gelince uzar anasını satıyım boy değil mi bizim bi arkadaş vardı cüce gibi şu anda koca ayak gibi geziyo ortalıkta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahrenayk -- 5 Eylül 2016; 18:47:22 >
  • Daha boşalmaya başlayalı çok olmamış, uzarsın merak etme.
  • rahat uzarsın

• Hergün testislerine balgam atman lazım testestoronu yükseltir uzarsın

• @Revion Sen kaç yaşında girdin ergenliğe ?
  • 20 cm ne için
  • ortaokulda 179 falandım şuan 185 yılda 1 cm bile uzamamışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 6 Eylül 2016; 12:27:42 >
  • quote:

@Revion Sen kaç yaşında girdin ergenliğe ?

15'in sonlarında

• Türkiye'nin ortalaması 12-13 cm, nasıl 20 cm daha uzasın, zenci arap kırmasımısın kardeş

• Uzarsın, uzadım

• 185 ne la puahahaha.
    %98 hobit olarak kalacaksın kardeşim, şimdiden kendinle barışık olmaya çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeffS

Uzarsın, uzadım

Sen kaçtın kaç oldun

• ben yasım 15 iken 180 75 dim

yanlış anlaşılmasın 180 kilo 75 boy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Fox -- 7 Eylül 2016; 16:06:42 >
  • jantidadas kullanıcısına yanıt
    15 yaşında 1.68dim şimdi yaş 19 boy 1.89

• 15 yasimda 1.70 dim
    18 suan 188

Beyler acaba 20 cm daha uzar miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 7 Eylül 2016; 16:19:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.