Şimdi Ara

15 yasindan sonra 20 cm uzamak mumkunmu ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 yasima yeni giricem 20 gun sonra.boyum 1.60 yasitlarimdan kucuk gorunuyorum yeni 5-6 aydir bosaliyorum
    25cm uzayip 1.85 falan en azindan 1.80i gecmem mumkunmu ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu genetik bişey kardeşim, 160 da kalabilirsin 190 da olabilirsin. Ki ortaokulda 170 civarı olan arkadaşım şuan 192 oldu. Ve kilon kaç?

• Benim bi arkadaş vardı 15 yaşında 1.60'dı 17ye basar basmaz 192 oldu. ama bol bol boşalman lazım senin de bildiğin gibi.
  • uzarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: adını nick koydum

Bu genetik bişey kardeşim, 160 da kalabilirsin 190 da olabilirsin. Ki ortaokulda 170 civarı olan arkadaşım şuan 192 oldu. Ve kilon kaç?

55

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Benim bi arkadaş vardı 15 yaşında 1.60'dı 17ye basar basmaz 192 oldu. ama bol bol boşalman lazım senin de bildiğin gibi.

O soledigini yapmalimiyim yapmamalimiyim

• uzamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 yaşından sonra boy uzatmak...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • basket filan oyna boyunu uzatmaya yönelik antremanlar yap iyi beslen olursun
  • "yeni 5-6 aydir bosaliyorum"

Butun forum bu ayrintiyi merak ediyordu, soyledigin iyi oldu.
  • Ucuna mandal tak ayda 3 cm uzama garanti

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

"yeni 5-6 aydir bosaliyorum"

Butun forum bu ayrintiyi merak ediyordu, soyledigin iyi oldu.

Yalnız konuyla alakalı

Uzama şansın var. Basketbol oyna, bol bol sütlü gıda tüket, uzama şansını arttırabilirsin böylece. 175'i geçsen yeter zaten.
  • süt için
    boşalmadan önce boşaldıktan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jantidadas

quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Benim bi arkadaş vardı 15 yaşında 1.60'dı 17ye basar basmaz 192 oldu. ama bol bol boşalman lazım senin de bildiğin gibi.

O soledigini yapmalimiyim yapmamalimiyim

yap ama boşalırken böyle sakince boşalırsan az uzar. hunharca boşalman lazım vahşice kükremen lazım su aygırı gibi. ne kadar gür kükrersen o kadar testosteron salgılanır o da boyu uzatır. eniştem doktor boğaziçi tıp mezunu o söyledi bana da
  • yanlış hatırlamıyorsam 15 yaşında 160,

şuan yaş 21, boy: 187.

anne baba uzun + geç ergenlik. çok takıyorsan doktora git el filmini çeksin o yaklaşık değeri verir. bana 190 olacan demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

yanlış hatırlamıyorsam 15 yaşında 160,

anne baba uzun + geç ergenlik. çok takıyorsan doktora git el filmini çeksin o yaklaşık değeri verir. bana 190 olacan demişti.

Geç ergenlik daha mı avantajlı oluyor boy uzamasında ? Bende 15 yaşımda girdim+annem uzun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 5 Eylül 2016; 17:21:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Geç ergenlik daha mı avantajlı oluyor boy uzamasında ? Bende 15 yaşımda girdim+annem uzun.

avantaj tabii. ergenlik süresince ortalama 20-25cm uzarsın.
  • quote:

quote:

quote:

Benim cinsel bölgelerim daha erken olgunlaşmış olabilir ama sesim 15 yaşımda kalınlaştı(Mart 2014) ve sesin kalınlaşmasıyla birlikte 3 cm boy attım ondan sonra dahada fazla. Bide şunu sorayım bizim bir arkadaş geçen senelerde bizden hep 3-4 cm kısaydı. 10.sınıfta bizden daha fazla uzayıp yetişti ve yaz tatilinde sesi kalınlaşıp boyu bizle aynı oldu(2015 yaz tatili yani 16 yaşında) ve geçen seneden beri aynı devam ediyor. Sence o daha mı avantajlı ?

•  15 yasindan sonra 20 cm uzamak mumkunmu ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim cinsel bölgelerim daha erken olgunlaşmış olabilir ama sesim 15 yaşımda kalınlaştı(Mart 2014) ve sesin kalınlaşmasıyla birlikte 3 cm boy attım ondan sonra dahada fazla. Bide şunu sorayım bizim bir arkadaş geçen senelerde bizden hep 3-4 cm kısaydı. 10.sınıfta bizden daha fazla uzayıp yetişti ve yaz tatilinde sesi kalınlaşıp boyu bizle aynı oldu(2015 yaz tatili yani 16 yaşında) ve geçen seneden beri aynı devam ediyor. Sence o daha mı avantajlı ?

kardeşim bilmiyorum. ne zaman sperm oluşmaya başlıyorsa o zaman ergenliğe girmişsin demek. o vakitten itibaren ortalama 20-25cm uzarsın

• Yeni fenomen bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.