Şimdi Ara

15 yaşındayım kulübe gitmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle daha yeni kayıt oldum herkese selam
    neyse ben bundan öce 4 kere kulübe gittim ama ortama ayak uyduramadım . kulübe başladıktan sonra gitmek istemiodum her seferinde böyle oldu ve son gittiğim kulüp 2 ay önceydi ve sadece 1 gün gittim . şimdi bir kere daha gitmek istiyorum kulüpteyken gitmeme isteğini nasıl yenebilirim?

• İrade meselesi. Yeterince hırslı değilsin sanırım. Birde sanırım gittiğin kulüplerde çoğu kişi senden iyi oynuyor, böyle olunca gitme hevesin kalmıyor, kendimden biliyorum. Kendini buna mecbur hisset ve git.
  • gitme kendini futbola adama yapacak başka iş bul ben de küçükken gitmek istemiştim ama yetenek yok iyikide yokmuş
  • Otur dersine çalış
  • GİT?Gittin mi?
  • haklısınız özelliklede ilk gittiğimde kondisyon olarak çok geride kalıyordum bu yüzden moralim hemen bozuluyo javascript:void(AddText(''))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaktoz -- 27 Eylül 2013; 22:32:26 >
  • Kulüplere 14 yaşından büyükleri almıyorlar diye biliyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaş üniye başlamak için
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkank

Kulüplere 14 yaşından büyükleri almıyorlar diye biliyorum ?

Onlar yazokulu.Klupler genelde seçmeler yaparak alırlar.
  • bende gitmek istiyorum ama ben 17 yim nasil halledeceğimi bilmiyorum bilgisi olan varmı
  • Aynen irade meselesi hocam. Bu yola kafayı koyduysan bence fikrini değiştirmemen gerekir. Ama derslerinide ihmal etme,ya futbolcu olamazsam diye düşün bi sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Stark -- 8 Ekim 2013; 16:54:38 >
  • İbretlik soru kardeşim... Ben bu soruya cevap veremicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.