Şimdi Ara

22 yaşından sonra dershaneye gitmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben 22 yaşındayım benim çok zor bir hayatım oldu liseye kadar çok başarılı bir öğrenciydim bulunduğum şehirdeki en iyi anadolu lisesini kazandım fakat liseye başlayınca psikolojik rahatsızlık geçirdim ve lise hayatım boyunca hiç ders çalışamadım üstelik hiç ders te dinleyemedim ve sonunda çok kötü sıralama yaptım lisemin son senesinde şizofrenden döndüm ve 4 yıldır antipsikotik ilaç tedavisi alıyorum 5 kere üniversite sınavına girdim iyileşirken bir yandan sınava her sene girmek istedim her sene daha iyisini yaparım umudu ile fakat tam da iyileşemediğim için sıralamamı çok az geriye çekebildim ve sonunda sıralamam ne kadar kötü olsa da üniversiteye gitmeye karar verdim ama gittiğim bölümü isteyerek okumuyorum o nedenle seneye inşallah tamamen iyileşebilirsem için tekrar üniversite sınavına girmeyi düşünüyorum hayalim iyi bir üniversite de mühendislik okumak ve ben seneye dershaneye gitmek istiyorum fakat yaşımdan dolayı utanıyorum gitmeye, aranızda ya da yakınınızda benim gibi 23 yaşında dershaneye gideniniz var mı varsa bana biraz moral verir misiniz

• 23 yaşında neden gidilemez abi onu anlamadım. Bana gayet normal geliyor. 32 yaşındayım, eğer gidecek olsam hiç çekinmezdim. Bir de okurken gözlerim kanadı, nokta filan koy yav :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yani dershaneye gitmeye çekinmez miydin 23 yaşında

• Cekinebilirsin, sorun yok ama 30'unda 40'inda pismanlikla gitmek zorunda kalmaktan iyidir sanirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana cevap verdiğin için çok teşekkür ederim tek sen cevap verdin çünkü

• 23 yaşından sonra ancak kozyatağı şok markette işe girilir, değilmi @Yotundaşi sait abi?

• Evet her şube olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 milyon tane diplomalı işsiz var. Ben savaşçı adamım bu 10 milyon becerememiş ama ben yaparım diorsan git oku.

Mühendislik istiyorsan burdaki işe girenlere git sor okudunuza değdi diye. Evet değdi derlerse git oku. Bunu sorarken unutma o cevap veren dışında binlerce işsiz mühendisde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 13 Ekim 2023; 17:3:40 >
  • dersaneye gitmeye hiç gerek yok.

doping hafıza + youtube dersleri. youtubeta çok güzel ders anlatan kanallar var.

dersaneye vereceğin parayı yatırım fonlarına yatır ,üniversiteyi kazanınca üniversite harçlığı olarak kullanırsın.

hatta üniversiteye gitmeyede gerek yok. bir işmakinesi kullanmayı öğren,ehliyet al işin garanti. hem de yurt dışında bile çok rahat iş bulabilirsin.

mesela bie ekskavatör operatörü ol , hem Türkiye de hem yurt dışında iş bulamama problemin olmaz

• dershaneye gitmeye hiç gerek yok. youtubedan videolar izleyerek rahatlıkla yapılabileceğine inanıyorum. dershane bir noktadan sonra kötü bile etkileyebiliyor

• merhaba, ben de benzer şeyler yaşadım, üni sınavına yıllarca girdim ve odtü de bir öğretmenlik bölümü yazdım 23 yaşında. çok pişmanlıklarım çok hatalarım oldu, her gün aklıma geliyor ama kendimi düzeltip toplamaya çalışıyorum, hayatımı- psikolojimi düzeltmeye çalışıyorum. psikolojiyi düzeltmek çk önemli.

bu arada odtüde herkese 20 yaşımda olduğumu söyledim, gerçek yaşımı gizledim sınıfın 'abisi' olmamak için. evde çalışırsan mutlaka her gün kütüphaneye git EVDE DERS ÇALIŞILMIYOR.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.