Şimdi Ara

150.000₺ niz olsaydı CLA 180 AMG mi alırdınız PEUGEOT 3008 mi Neden??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda arkadaşlar galiba halkı %100 her konuda bilgili sanıyorlar. CLA'yı gördüklerinde "Aaa bu CLA. Mercedes'i hak etmeyen bir araba" diyorlar sanki. Önünde yıldız var onun. İster 3008 olsun, ister Tiguan, ister Passat vs. olsun prestij anlamında Mercedes'in her aracı prestijdir. Bizim insanlarımız "PRESTİJ ve KALİTEYİ" herhalde karıştırıyorlar. Örneğin, Passat CLA'dan belki kaliteli olabilir. Şahsen ben öyle ahım şahım bir fark olacağını sanmıyorum ama prestij konusunda CLA Passat'tan prestijlidir.

Gelelim alma konusuna. Eğer gençseniz ve evli değilseniz (20-30 arası) CLA alın. Diğer durumda 3008. Ha benim fikrim SUV konusunda şudur; Zevkler ve renkler her insanda farlılık gösterebilir ama dış tasarım olarak Hyundai Tucson'un üstüne tasarım tanımıyorum. Yolda gördüğümde dönüp, dönüp bakıyorum. Tek sorunu yakıtı. Şunu da unutmayın CLA'yı incelediniz mi bilmiyorum ama arkası dar aracın. Tek kullanacaksanız sorun yok ama ailecek kullanacaksan arkası pek kullanışlı değil.

Konuya dönersek ikisi arasında dediğim gibi yaş, evlilik, beklenti durumlarına göre değişir. Ama o paraya ya Mercedes C 180 AMG ya da BMW 3 serisi daha mantıklı duruyor. Bence C serisine ve 3 serisine bir bakın. Yalnız 3 serisi yakında kasa değiştirecek bunu da unutmayın.

İstişare her zaman iyidir. Ama en sonunda içinize sinen keşke demeyeceğiniz aracı alın. Hakkınızda hayırlı olsun inşAllah. Hayırlı Cumalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Etzel_ -- 22 Aralık 2017; 13:34:28 >

• Cla'ya heves adip almaya gittiğimde, arka koltukta oturacak olan çocuğuma işkence olacağını fark edip vazgeçmiştim. Arka yaşam alanı çok basık. Bekar olsam düşünmeden alırdım. Tasarım görecelidir tabiki ama ben beğeniyorum şahsen cla'yı. Babam da nefret eder mesela.

• Kesinlikle 3008. Kokpiti yeter.
  • Eğer ikisinden birisini seçmek zorunda isem; cla alırdım her halükarda. sonuçta öndeki yıldızı bile yeter.

Yok eğer başka alternatiflere imkanım var ise ve illaki o parayı harcayacaksam;

Bekarsam veya evli ama çocuk yok ise; 1 serisi veya 3 serisi alınır. Bekar adam için her ortama gidecek araçlar. Hem karizması var hem de kalitesi.

Evli ve çocuklu biri isem; Dizel qq falan alırdım, geniş ferah ferah dolaşırdım. Zaten ortam yapma ihtimali olmayacağı için çok da bir şey fark etmezdi.

Yok illa bu parayı gömmeme gerek yok, iş güç nedeni ile önde yıldız, pervane falan da olmasına gerek yok ben zevkine alıcam bu aracı diyorsam;

Bekar veya evli ama çocuksuz isem; leon cupra alır çipini taktırır gayet de zevkli anlar yaşarım.

Evli ve çocuklu birisi isem de; duster falan alır idare edecek güvenlik ve iç hacim alırdım.

geriye kalan para ile ise tam piyasası diyip kriz ortamında gider ucuza arsa alırdım.

• CLA 180 AMG diye bir araba yoktur
    CLA 180d Cla 180 cgi diye araba vardır , AMG bir pakettir bu arabalarda jant sunroof mercekli farlar gibi ama uzaktan bakılınca kimse farkı anlamaz .. Çoğu AMG paket olduğu söylenen araba AMG den çok eksiktir .

3008 ile CLA kıyaslanamaz bile , biri suv biri C segmenti kompak bir araç.
    Cla alıncak araba değil..
  • Estoril mavi m paket bir 32i ed cekerdim😎

• range rover evoque
  • Kiz tavlamak istiyorsan CLA, rahat etmek istiyorsan 3008

• 3008 daha mantıklı geliyor iki seçenek arasında. Ben A serisini begenıyorum gençlere hitap ediyor cok guzel :)
  • Forum bu kadar gomdugune göre kesin CLA alınır ki bana göre enfes bir dizayn..

• Bitcoin

• 150 yi A serisinin uzunu CLA ya verecek hele hele 3008 ile karşılaştıracak kişiye lütfen 320ied önermeyiniz. Bu kişilerle aynı aracı kullanmak istemiyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka koltuklara kimseyi oturtmayacaksanız cla alın.Hayatımda 3 aracın arka koltuğunda bunaldım biri cla,biri a serisi digeride toyota chr..insan sağlıklı biner,indiğinde klostrofobi sahibi olmuş olur

• kiz tavlama yetenegi olan adam 3008 lede tavlar rahat olun

• Nissan juke tan sonra cla alalım dedik meğer iç hacmi motoru juke tan hallice imiş.

Ayağımız alıştı yerden biraz yüksekte olmaya bu yüzden 3008 aldım. 2.el alma imkanım olsa idi e serisi kovalardım.

Bu arada f30 diyenler gitsin kumda oynasın. 2. El düzgün f30 u bulmak çok zor.

• Cla ama, benzinlisi 👍

• Cla ya laf edenler kedi ciğer muhabbeti. Kalkmışlar pöjo pöjo diyorlar merso varken muadil bir araç deseniz bari.
  • C180 komp. alır lpg ile kombinlerdim.

• Mercedes’in amblemden başka birşeyi yok. Al bir Ford Mondeo ya da Blackline Kuga işini gör.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.