Şimdi Ara

150.000₺ niz olsaydı CLA 180 AMG mi alırdınız PEUGEOT 3008 mi Neden??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BölücüDeğilÖlücüyüm

Tasarim olarak iki aracda guzel fakat cla nin genc insanlar uzerinde etkisi daha fazla olur fakat ben kesinlikle cla almam

Cla-3008 kiyasinda 3008 alirim

Genis ic hacim

Clanin ultra sert suspansiyonlarinibn verdigi konforsuzluk

Gitmeyen cla motoru

O fiyatlarda 320 ied temiz bulunup alinir 170 hp d segment saglam sanziman vs vs

Abi gitmeyen derken?

Siz kaçla gidiyorsunuz yollarda ben gerçekten anlamıyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Tasarim olarak iki aracda guzel fakat cla nin genc insanlar uzerinde etkisi daha fazla olur fakat ben kesinlikle cla almam

Genis ic hacim

Gitmeyen cla motoru

O fiyatlarda 320 ied temiz bulunup alinir 170 hp d segment saglam sanziman vs vs

Abi gitmeyen derken?

Parasinin hakkiyla gitmiyor hem sanziman hem dizel motoru dolayisiyla hos benzinli 156 ligida gitmiyor 320ied ye kiyasla

Genel olarak sakin kullanan biriyimdir ama 150 vericeksem giden bir arac almak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cla yı beğenen bir ben varım galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Genis ic hacim

Gitmeyen cla motoru

Abi gitmeyen derken?

Parasinin hakkiyla gitmiyor hem sanziman hem dizel motoru dolayisiyla hos benzinli 156 ligida gitmiyor 320ied ye kiyasla

Genel olarak sakin kullanan biriyimdir ama 150 vericeksem giden bir arac almak isterim

Tamam da bir kere karşılaştırdığınız arabaların birbiri ile alakası yok ki.

Cla nın premium segment rakibi 3 serisi mi?

3 serisi C nin segmentidir

Adam 3008 mi cla mı diyor, 3 serisi diyorsunuz

Parasının hakkıyla gitmiyor diyorsun, clio 106bin lira, haberin var mı?

• her türlü mercedes..
    peugeot a o parayı kimse vermez isterse ağzıyla kuş tutsun
    burada herkes 3008 yazar almaya kalkınca
    seçenek mercedes olur
    nokta.
  • bu fiyata sıfır olamaz değil mi? 2. el konuşuyoruz.

benim secimim 308 gti
  • 150 bin liraya 2.el 110 bg araba alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sawyer258

Gencim, 22 yaşındayım, okula park ettiğimde babasının arabasıyla gelmiş dedirtmeyen cla’yı alırdım. İhtiyaçlar önemli.

babasının parasıyla alınmış dedirten cla'yı almış olurdun bu arada.
  • Şuan yani 20 yaşındayken alacak olsam cla alırdım. 10-15 sene sonra evliyken alacak olsam 3008 alırdım.

• Konu sahibi konuyu açıp bırakmış. Amacı belli ki ne tavsiye almak ne araştırma... ortalık karıştırmak için açılmış bi konu.

• Kullanımdan beklentin,zevk tarzın,neyse onu alın.Ben bekar ve genç biri olarak CLA200amg alırdım.Dizel tercih etmem,bakım maliyetini ve güç bakımından sevmem. Zaten benzin ve dizel şuan aynı fiyartlarda satılıyor,dizelde biraz daha fazla gidersin o kadar .. Peugeot son zamanlar güzel araçlar çıkarsada,uzun kullanımlarda kronik ve elektronik arıza çıkarma payı yüksek,geçmiş modellere bakarsak.Onun dışında 4-5 sene kullanılacaksa tercih edilebilir suv model..

Sürüş zevki,dinamik yol tutuşu,performans(benzinli) ve Marka imajıyla uzun yıllar kullanıma dayanak bir secenek. MERCEDES-BENZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: Sawyer258

Gencim, 22 yaşındayım, okula park ettiğimde babasının arabasıyla gelmiş dedirtmeyen cla’yı alırdım. İhtiyaçlar önemli.

babasının parasıyla alınmış dedirten cla'yı almış olurdun bu arada.

Orası öyle

• her türlü yıldızı alırım. en kötü mercedes en iyi pejodan iyidir. iki arabayla aynı sokaktan geç anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Valla cla alacağıma bir önceki kasa makyajlı c serisi alırdım. 150.000 e alınacak araba 3.20 ied tir.. yada dizel şart ise s60 alınır.

w204
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

Valla cla alacağıma bir önceki kasa makyajlı c serisi alırdım. 150.000 e alınacak araba 3.20 ied tir.. yada dizel şart ise s60 alınır.

w204

çok güzel makine hocam:)

• Ben GLK 300 aldım, mutluyum.

• Arkadaşlar değerli yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,

bir önceki aracım 2017 kia sportage premium paket kırmızı renk sıfır aldım ve 6 ay kullanıp 2 hafta önce sattım

Yaş 34 yaşadığım şehir istanbul çok beğendiğim ve keyifle sürdüğüm aracımı benzin göstergesinin 13 lt ye vurduğu ve 300₺ lik bir depo ile 400km yol yapabildiğim gözönüne alınarak sattım 2 haftadır araçsızım ve ne tür bir araç alacağım konusundada kafam hayli karışık

Yılda ortalama 15 bin km yol yapıyorum

Az yakan ve 150bin₺ yi hakedecek suv yada bmw Mercedes serisinden bir araca bu hafta içinde karar verip almam gerekecek aracın dış görseline de önem verenlerdenim

Konuyu biraz daha genişletmek gerekirse bu kriterlere uygun siz olsanız tercihinizi hangi otomobilden yana kullanırdınız. Saygılarımla

• karizma23 kullanıcısına yanıt
    İlk olarak CLA'dan uzak durun derim. Piyasa arabası olması dışında herhangi bir artısı yok bu modelin. Kütük gibi süspansiyonlar ve arka mezarlık ücretsiz bu modelde.
    Eğer evliyseniz ve rahat bir araba istiyorsanız segmentinin açık ara en iyisi 3008'i tavsiye ederim. Bakmayın siz burada herkes Peugeot der yıldız alınır diyenlere 3008 bu sene içerisinden yüksek satış adetlerine ulaştı, çevrede oldukça görülen ve piyasası oluşan bir model haline geldi.
    Fakat, bekarım ve dışarıda zaman geçiriyorum diyorsanız, bütçe dahilinde en mantıklı araç makyajlı 320i ed olacaktır. Son piyasa durumunu bilmiyorum fakat 2 ay önce bu paraya temiz bir sportline bakmıştık arkadaşa. İkinci bir seçenek olarak ise w204 makyajlı C kasa öneririm. Çok temizini 120k gibi bir paraya alıp kalan parayı da başka alanlarda değerlendirebilirsiniz.
    Tercih sizin, ben seçeneklerimi yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

150 yi A serisinin uzunu CLA ya verecek hele hele 3008 ile karşılaştıracak kişiye lütfen 320ied önermeyiniz. Bu kişilerle aynı aracı kullanmak istemiyoruz.

İnsanları küçümsemek yerine Keşke o araca binecek kalitede biri olsaymışsın kaliteli insan bir BMW ye daha çok yakışırdı

• Aynı paraya mercedes varken neden pejo alayım ki

Cla değilde 2.elde güncel C serisi alınabilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.