Şimdi Ara

[150.000 TL] 😱 Tek Kasada Özel Sıvı Soğutmalı Oyun Render ve Canlı Yayın Sistemi Topladık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
4.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RageofTurk

Çok güzel imrenerek izledim. Fakat 2 şeyi anlamadım. Neden nvidia 3xxx serisi arifesinde sistemi kurdunuz. %50 ye varan farklardan bahsediliyor sonuçta uzun vadeli bir sistem bu. ikincisi ise zaten soğutma bloğunu kullanmayacaksanız alt segment 2080ti alıp ona neden montaj yapmadınız. Strixe gereksiz para verilmiş diye düşünüyorum. Tabi bu fark totale vurduğumuzda devede kulak kalıyor orası ayrı
    O kadar ayrintiya girsekkolum kadar elestiri listesi cikarirdim.
    Kral 150k siatem dizmis.susmaktan baska bi aeh dusunemedim..
    Ha yurt disinda toplayacak olsam cift eypc 512ram 4x 2080ti..(hayal beles nasilsa)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle tebrikler hocam. Arkadaki çalma listesi çok yordu izlerken yalnız, biraz fazla zonkluyor :) Daha sonra gelecek içeriklerde dikkat ederseniz çok daha hoş olur kanaatindeyim.
  • Arkadaşlar parasını çıkarır demişsiniz. Nasıl oluyor anlatabilir misiniz?

• sething S kullanıcısına yanıt
    150 ye ev al, 10 luk sistemi orda kullan .

• nasıl bir iş yapıyorsunuz da ayda 50 bin tl kazanıyorsunuz? 3 ayda çıkartıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

İşin komik yanı 23 bin dolar bugün 150 bin değil 167 bin ediyor, videoyu koyamadan 17 bin lira artmış
    168.5 oldu bile

Her 15 dakikada bir 500₺ artıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi An Idiot Abroad -- 7 Ağustos 2020; 11:7:43 >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    169k oldu ben olsam bu masrafa girmezdim. yarın bir gün ne olacağımız belli değil, teknoloji aletler kurtarmaz ama bilgisi kurtarır.
  • 150000 pul desek daha doğru.

• asko56 kullanıcısına yanıt
    parasını nasıl çıkarıyor
  • Yeni nesil oyunların 4K sistem gereksinimlerine uygun bir sistem olmuş. Tebrik ederim.

• Beyaz kadın ticareti

• Bu tür videoları çekip koyan kanallar da bizle *aşşak geçiyormuş gibi geliyor bana. O yüzden izlemiyorum.
  • Arkadaş, apple pro gibi bişey yapmaya calışırım kafa ütüler o
    ( mundar değil ) Bazen bi fansız güç kaynaklı sistem veya koskaca sistemi tek fanla idare etmek geliyo cılgın düşününce

• Bu eleman da sürekli böyle sistemler toplayıp duruyor parası bol galiba keşke biraz da yardım falan yapsanız abuk subuk sistemlere para vermeseniz. B*kunu çıkartmanın anlamı yok.
  • Parasını cıkarmıstır daha toplanmadan , bunu alan adam Render alıyordur diger 3990 gibi cok kolay parasını cıkartır.

Vakti zamanında Pentium3 733 295USD idi.Celeron 95$ idi.Ben Celeron almıstım.O zaman P4 yeni cıkmıstı ve yalan soylemeyeyim ya 450USD ya da 800USD gibi birseydi.Alısveris yaptıgım bilg. ya bunu alan neden alıyor cok pahalı diye sormustum.Bilg. da alan Mimar tek cizimde parası cıkıyor zaten demisti.

Dolayısı ile bu bilg. alan daha toplamadan parasını cıkartmıstır.Tek bir is ile ya da 2-3 is ile parası cıkar.
  • levon eline sağlık ancak müzik konusunda biraz daha dikkatli olursan sevinirim , bazı yerlerde anlamsız yüksek sesli müzikler var
  • 30 adet fanı commander pro'ya nasıl taktınız ? 6 adet fandan fazlası için çoğaltici ile taksak sorun yaşarmıyız .
  • quote:

Orijinalden alıntı: randysotti

30 adet fanı commander pro'ya nasıl taktınız ? 6 adet fandan fazlası için çoğaltici ile taksak sorun yaşarmıyız .
    kasanın kendi içinden zaten bir tane çıkıyor ayrıca 3 tane daha commander pro ekledik. Yani toplamda 4 tane commander pro var.

Fakat bir önceki sistemimde çoğaltıcı kullanmıştım. Commander pro her kanalında 3 fanı destekliyor ama kullandığın fanın amperajı çok önemli en fazla 2 adet takmanı öneririm yoksa çıkışları yanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.