Şimdi Ara

150.000 TL ye audi a3 mü qashqai 1.2 DIG-T Mİ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
0
Favori
7.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araç temiz artık gerisiyle iyi bir yakıt hesabı yaparsın uygunsa alırsın

sahibinden.com
    Mercedes - Benz / E Serisi / E 200 CGI / BlueEfficiency Avantgarde / 2011 MERCEDES E200 CGI - 53.000 km. sahibinden.comda - 617817660
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-margrup-tan-2011-mercedes-e200-cgi-53.000-km-617817660/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2017 A3 sedan 1.0 kullanıcısı olarak. A3 tavsiye ederim uzun yolda max 150 km/h geçemeyecek biri iseniz performansı sizi üzmez.
    Şehir içi yakıt tüketimi gayet makul.
    Sıkıntıları:aracın uzunluğuna göre bagaj daha büyük olabilirdi (425LT) (Qq 400LT)
    Boyum 1.85 arka koltuklar da baş mesafesi tam sınırda bıraz daha yüksek olmasını isterdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 150 bin tl yatır faize veya dolara iyi kazanırsan daha iyi araç alırsın.

1 ayda faizde 2.400 TL alırsın.Dolar 10 kuruş artarsa 2512 lira kazanıyorsun al sat yaparsan daha fazla kazanırsın 1 ay boyunca ayrıca tfx kullanmanı öneririm.

ciddi para kazanan bir ekonomist olarak söylüyorum saygılarımla.
  • Egemrege1 E kullanıcısına yanıt
    Boyalı Parçalar
    Sol Ön Kapı
    Sol Arka Kapı

Değişen Parçalar
    Motor Kaputu yani motor kaputuna kadar bir hasar varsa tramer'de olmayan başka hasarların çıkma olasılığı %99,99'dur.

+

Benzinli bir araç ciddi yakıt harcar ayrıca 7-11 yaş arasındaki aracınızın motor hacmi 1601cm3- 1800cm3 ise bu yıl 1.117Tl MTV ödeyeceksiniz.

Sigorta ve kasko cabası.
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    siz neden sedan öneriyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: emembi

Bu fiyata 2018 model garantili a3 alabilirken aynı fiyata mercedes 2013 ancak alabiliyorum.
    15-20 bin daha yukarı çıksan bu tarz 2016 model c180 avantgarde'lar var aslında garantili.
    www.sahibinden.com
    Mercedes - Benz C Serisi Fiyat Listesi - sahibinden.com
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-piril-piril-677210520/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWrong -- 1 Mayıs 2019; 3:50:58 >

• A3 Sedan kullanıyorum.vites geçişleri dsgye göre daha sert.araçta ekran var ama dokunmatik değil ve doğuş navigasyonu esirgiyor.bu zamanda artık olmazsa olmaz oldu.çocuklar büyükse hiç tavsiye etmem.aracın ön tarafı dar, arka tarafı daha da dar.bagajı geniş.yetişkin insan arkada uzun yolculuğa çıkamaz bence.bu handikaplarının dışında premium duruşa sahip alınabilecek en uygun fiyatlı araç herhalde.servisi de fena.30000de yağ-filtre bakımına 1750 lira istediler.dışarıda 500e hallettim.

• Kimse tavsiye etmemiş ben de Talisman onerecegim.tam aile sedanı.qasqai ye göre çok daha kaliteli bir araç.1.6 DCI 160 HP EDC otomatik vites.a3 değil A6 ile kıyaslanır.fiyat-performans açısından en uygun seçenek bence.ikinci el fiyatları 2016 model için 110-140 Bin TL arasında.bir deneyin derim.masaj yapan koltuğu bile var.

• S 60 yada insignia.Seç birini arkana bakma..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

150 bin tl yatır faize veya dolara iyi kazanırsan daha iyi araç alırsın.

1 ayda faizde 2.400 TL alırsın.Dolar 10 kuruş artarsa 2512 lira kazanıyorsun al sat yaparsan daha fazla kazanırsın 1 ay boyunca ayrıca tfx kullanmanı öneririm.

ciddi para kazanan bir ekonomist olarak söylüyorum saygılarımla.
    Iddaa oyna daha fazla kazanırsın.

• O paraya tertemiz insignia bulunur binilir veya da dediğiniz gibi çok temiz ve düşük km olmak kaydı ile A3 alınabilir fakat insignia her konuda A3 den üstün bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: mardina

Kimse tavsiye etmemiş ben de Talisman onerecegim.tam aile sedanı.qasqai ye göre çok daha kaliteli bir araç.1.6 DCI 160 HP EDC otomatik vites.a3 değil A6 ile kıyaslanır.fiyat-performans açısından en uygun seçenek bence.ikinci el fiyatları 2016 model için 110-140 Bin TL arasında.bir deneyin derim.masaj yapan koltuğu bile var.
    A6 ıle talısmanı kıyaslamak :D daha neler gorecez bakalım. E sınıfı premıum vs d sınıfı reno

• Tavsiyeleriniz üzerine haftasonu bayilere gittim. 3008 güzel araba lakin çok büyük geldi gözüme.qashai dediğiniz gibi 1.2 motor üretimini bitirmiş 1.3 motorlar gelecekmiş ama kışa doğru gelirmiş.aralarında en beğendiğim ise kadjar oldu.onda da çoğu paket bitmiş. 174.000 tl olan paketten kalmış tek. Audide denildiği gibi arka koltuk çok alçak.uzun boylu biri binerse rahat etmesi mümkün değil. Yani hala kafama yatan bir araç bulamadım. Şu son ötv indirimiyle belki fiyatlar biraz gerilerde iyi bişey buluruz. Yardımlarınız için teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.