Şimdi Ara

150.000 TL ye audi a3 mü qashqai 1.2 DIG-T Mİ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
0
Favori
7.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emembi

Garantili bakıyorum.dediğin gibi audi alırsak garantisini uzatmam lazım. Şanzıman gene sorun çıkartır. Gerçi garantisi devam etsin diye bu sefer serviste bakım yaptırıcaz pahalıya. Şanzıman parasını pahalı servise vericez.

Alıntıları Göster
    Sana bu satış temsilcisi arkadaşlar gelip 7 yıl beleş garanti 500 liraya tamir 2013ten sonra sorun yok 2016da çözdüler sorunsuz falan diyeceklerdir amman ha,elinde yazılı kağıt olmadan bisiklet bile alma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Nisan 2019; 17:57:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TSI + DSG kombinasyonundan korkmayın. Arıza çıkma ihtimali herhangi bir markanın otomatik şanzımanı ile aynı orandadır hatta daha bile azdır.
    Çokça konuşulmuş tartışılmıştır. Küçük hacimli dizelde kullandıkları DSG yüksek torka dayanıklı değil.
    1.0 TSI / 1.4 TSI 200 nm tork üreten makineler ile düzgün kullanımla yolda bırakmayacaktır. Şikayetler de zaten buna paralel hep dizel kullanıcıları. Bir kısmı da 1.4 TSI 150 160 PS 250 nm kullanıcıları.

Dizelde EDC'den de korkmayın, yolda bırakmaz. Kadjar da iyi bir tercih olabilir QQ yerine. Yakın fiyata dizelini alırsınız yarın satmanız da kolay olur.
    A3 sedan da seçenektir ama sedan bir araca göre çok küçük dar.
  • https://forum.donanimhaber.com/dsg-sanziman-yorumlari-ve-fatura--114087931-9
    Bak hele bak bak bak
    Demek dizeldeki dsg dayanıksız
    E hani 2013te çözmüşlerdi bu işi gardaşım?
    Şimdi de benzinli al yoksa alma he
    Bak patates etmişler seni de
    Yav yüzünüz kızarmıyor mu 3 kuruş prim için bunları yazarken?
    Yav adama 3000tl kitlemisler hemde sanayide,yazsana çalıştığın yerde kaça patladığını garantisiz arabanın hahaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Nisan 2019; 18:3:47 >
  • Hocam limiti biraz arttırıp ikinci el bmw i3 alın bence. 100-150 km arası menzili var. yakıt ve yüksek mtv ile uğraşmazsınız. fazla uzun yol yapmıyormuşsunuz. yapacağınız zaman da sarj istasyonlarında durursunuz. (istanbul ve çevresinde oturuyorsanız sarj istasyonları daha yaygın). Test etmiştim, performansı da gayet iyi.(0-100 yaklaşık olarak 320d ile aynıydı). İçi de ferah, dışardan gözüktüğü kadar dar değil. Zaten yakıt ve mtv ile kısa sürede çıkarır 150 binin üstüne koyacağınız parayı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

https://forum.donanimhaber.com/dsg-sanziman-yorumlari-ve-fatura--114087931-9
    Bak hele bak bak bak
    Demek dizeldeki dsg dayanıksız
    E hani 2013te çözmüşlerdi bu işi gardaşım?
    Şimdi de benzinli al yoksa alma he
    Bak patates etmişler seni de
    Yav yüzünüz kızarmıyor mu 3 kuruş prim için bunları yazarken?
    Yav adama 3000tl kitlemisler hemde sanayide,yazsana çalıştığın yerde kaça patladığını garantisiz arabanın hahaa
    Bana bak velet adam gibi konuşacaksan konuş konuşmayacaksan alıntı yapma defol.

3 sene önceki konu sözkonusu araç 2008 model.
    Ben ve çevremde 10'dan fazla TSI + DSG araç var. Sıfır sıkıntı sıfır sorun. 3 yıl içinde yeni yeni bilgiler edinildi, işin aslı astarı ortaya çıktı.
    250 nm tork sınırı defalarca konuşuldu ve 1.6 dizelde ağırlıklı ortaya çıkmasının ayrıca 2.0 TDI'da sunduklarında problem yaşanmamasının tesadüf olmadığı görüldü.

Renault da tavsiye ediyorum PSA'da. Spastik yorumlarını başka yerde yap.

• emembi E kullanıcısına yanıt
    Piyasa aracıdır. Çok tuttuğundan altın gibi değerlenir. Piyasa durgun ve yükseliyor o yüzden yazmış arkadaş.

• Yav bırak,benim vw arabam var,sorun morun herşey aynı terane hikaye anlatma burda.yok dizelde sorun varmış benzinlide yokmuş,çok delikanlısin madem orada 2013 diye masal anlatmayıp konuşsaydın bunları,e konuşulan işkembe den lafonten olunca hahaha
    Çok şeyler öğrenmiş bilgiler edinmiş bir de adamım ya hahaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Nisan 2019; 19:14:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emembi

Link için teşekkür. İşte en az 5 yıllık 100.000 km de mercedes mi yoksa garantisi devam eden 1 yıllık audi mi?

Sifir araba almak bence pek akillica bir is degil. Ben asla almam. Alamadigimdan degil, zaten deger kaybedecek, oyle ya da boyle bir sorunu cikacak birseye sacma sapan para vermenin geregi yok. 60-70 bin km de ilk sahibinden birseyler illa ki bulunur. Bak mesela 155 bin TL. 150 veren 152 de verir 160 da. Tabi gecmisine bakmak lazim.

Oyle takintili olmamak lazim. Sol kapi ve camurluk degismis bu arabanin. Normal, yandan birisi vurmustur. Sifir araba aldiginda onun basina gelmeyeceginin garantisi mi var? Ben mesela bu arabayi eger ki ilk sahibi ise alirdim. Bana yeter ki dobra dobra desin.

Mesela 2017'nin aralik ayinda sirf Turkiye'ye geldigimde araba kiralamaktan sitkim siyrildigi icin bir araba aldim. Orta sinif ikinci el otomatik vites diesel hatchback. Fiyatini markasini yazmayayim. Araba ilk sahibinden, adam acik acik dedi sol on kapi degismis. Sebebi, arac park halindeyken cop kamyonu gelmis yandan almis kapiyi ve camurlugu. Normal, herkesin basina gelebilir.

Neyse, araba olu yatirimdir. Hele hele sifir araba hepten olu yatirimdir. Bu tabi benim gorusum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 30 Nisan 2019; 19:3:5 >

• Dostum 2017 Qq 1.5 skypack kullanıyorum sana tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki yerden yüksek araç ihtiyacın yoksa kesinlikle golften sonra qq alma illa qq alacaksan 1.2 kesinlikle alma. 1.6 dizel otomatik al. Benzinli alacaksan ve illa qq olacaksa 1-2 aya 1.3 mercedes motorlu cift kavramali qq lar gelecek onları bekle

• Subaru XV al, yıllarca başın ağrımadan keyifle kullan, her bindiğinde arabana daha da bağlan.

• Kendimde de bulunan Seat Ateca 1.4 Act yi tavsiye ederdim.Kesinlikle malzeme kalitesi konusunda aklın kalmaz.2. El olarak bu fiyatlara çok düşük km lerde servis bakımlı bulabilrisin.Aklın dsg de kalacaksa benim gibi garanti uzatma da yaptırırsın
  • S60 öneririm hocam, uzun yol ve şehir için gayet iyi şık ve kullanışlı. Güvenlik açısından sınıfının en iyisi. Bilindik markalara fazla takılma hocam biraz daha araştır bak. Ben bmw m kullanıcısıyım ama volvo severim

• quote:

Orijinalden alıntı: tekkral34

TSI + DSG kombinasyonundan korkmayın. Arıza çıkma ihtimali herhangi bir markanın otomatik şanzımanı ile aynı orandadır hatta daha bile azdır.
    Çokça konuşulmuş tartışılmıştır. Küçük hacimli dizelde kullandıkları DSG yüksek torka dayanıklı değil.
    1.0 TSI / 1.4 TSI 200 nm tork üreten makineler ile düzgün kullanımla yolda bırakmayacaktır. Şikayetler de zaten buna paralel hep dizel kullanıcıları. Bir kısmı da 1.4 TSI 150 160 PS 250 nm kullanıcıları.

Dizelde EDC'den de korkmayın, yolda bırakmaz. Kadjar da iyi bir tercih olabilir QQ yerine. Yakın fiyata dizelini alırsınız yarın satmanız da kolay olur.
    A3 sedan da seçenektir ama sedan bir araca göre çok küçük dar.
    çok mantıklı, 1,6 dizelden çok güç almaya çalışmak ek sistemler ve yeni teknolojiler, yüksek performans alma isteği araçlarda arıza oranlarını arttırıyor.
    atmosferik benzinliler bu yüzden uzun ömürlü sorunsuz. Ama güçsüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 30 Nisan 2019; 19:44:57 >

• Bende 1.2 xtronic skypack Qashqai var 2016.. Çok çok memnunuz çok keyifli, çok gösterişli, çok geniş ferah, yol tutuşu harika yumuşacık sürüşü olan bir araç.. kıyamet gibi satılıyor performansı da şaşırtıcı düzeyde...

• A3
  • Bitcoin, Dolar ya da bugün ki Tottenham - Ajax maçında 2.5ÜST.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

1.2 quashqai'ler de tekna motor var ve CVT şanzuman sorunlu. Şöyle bir örnek vereyim, vitesinde "L" amblemini gördüğünüz araçtan uzak durun. Bu dik yokuş vitesidir, yani torka yüklenen vites. Demek ki motor normal sürüşte yokuşta çok zorlanacağı için torku yükseltmek gerekiyor. O nedenle L vitesli araç almayın. (Qashqai 1.2, Nissan micra vs...)
    L’yi nereden uydurdun şimdi? :) Tekna motor derken?????????

Alkollü gelmeyin arkadaş şu foruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kankkunen -- 30 Nisan 2019; 20:6:56 >
  • qashqai, juke vs arabalar metres arabasi kardo a3 al

• Hocam o paralara bu iki araç da olmaz bence muhtemelen dizel benzinli sıkıntınız da yok anladığım kadarıyla o paraya golften sonra daha geniş d segment bakın misal
    Passat insigna süperb gibi
    Ben şahsen parayı dediğiniz iki araçtan birine versem pişman olurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haksızlığa gelemeyen adam -- 30 Nisan 2019; 20:50:32 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.