Şimdi Ara

150.000TL - 170.000TL arasında araç (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: necatikayaof2004

quote:

Orijinalden alıntı: oprema

hocam yanlış anlamada bu fiyatları verecek olan kişinin forumlarda ne işi olur ya..

(yukardaki yazıyı yazarken tüm yorumları okumamıştım..buna benzer yorum yapanları yeni fark ettim ama ben yinede kendi görüşümü yazmak istedim)

Hocam yanlış anlaşılacak birşey yok, illa ki fake konular olacaktır. Ama yukarıdaki bir arkadaşın yorumu çok güzeldi. "Maksat fikir paylaşmaksa"

Ayrıca, fake değil. arazi satışı bekliyorum nasipse olacak. Ben de sizlerle resim paylaşacağım.

Uzun yıllardır bu forumu takip ederim ve insanlardan akıl almayı çok severim. Bu yüzden bana inanmasanız da bile güzel yorumlarınıza ihtiyacım var ;)

Tamamdir anlasildi..

Alin size tavsiye o zaman
    MERCEDES ten şaşmazdım..

Paranizin yettigi bir mercedes alın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence 2. el bmw 5 serisine çıkmaya çalışın.Türkiye şartlarında benzinli araba pişmanlık getirir.Böyle güzel araba alınca binmek isteyeceksiniz.Dizel daha mantıklı olur.2. el 520d alabilirseniz çok yerinde bir karar olur.Konfor+sportiflik+performans'ın güzel bir harmanı.
  • Geçenlerde gayet makul bir passat vardı. 2.0 TDI 145.000 TL. Bunu alın 5.000'i de mazot parası yapın.

Şaka bir yana 328i çok iyi bir seçenek.
  • cashflow_s kullanıcısına yanıt
    CLA'ya çok niytlnmiştim, fakat forumda biraz araştırma yaptıktan sonra birazck geri çekilmeme nedn oldu :(

Markalar, satış yaapabilmek için kaliteden ödün vererek araç üretiyorlar ve bu kadar yüksek fiyatlara satırlar. bir sene sonra iyice fiyatları düşer gibi gibi yorumlardan dolayı soğudum CLA sersine karşı hocam.
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Aracı aldıktan sonra sefil olmayalım, madem birkere geliyoruz sefil olmadan yaşayalım hocam :):)
  • w.antilles W kullanıcısına yanıt
    İşte beni de korkutan bu. Zaten aracımı alıp satma niyetim yok, ama dünya halidir belli olmaz diye biracık tırsıyorum :(
  • quote:

Aracı aldıktan sonra sefil olmayalım, madem birkere geliyoruz sefil olmadan yaşayalım hocam :):)

C250 veya A4 düşündünüz mü hocam?

•  150.000TL - 170.000TL arasında araç

150.000TL - 170.000TL arasında araç

NOT : BMW ilk tercihlerin arasında bulunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aslan Amca -- 6 Temmuz 2013; 0:40:38 >

• Mmertkk kullanıcısına yanıt
    Dynamic coupe tadından yenmez be :)

Ama şu andaki hislerim bmw3.28 = mercedes E > range
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Nerden anladınız peki
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    C serisi ve A4 düşünmüyorum hocam malesef
  • Hocam bu arabaya hayranım ben de ;)

mercedes e ile bmw arasında kaldım iyice :(
  • ///M
  • Evet ben Allaha şükür önyargılı değilim profiline girip yaşına bakmak aklımdan geçmez ben sadece hazırlıklı olun böyle denilebilir diye söylemek istedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Böyle büyük rakamlara genelde fake gözüyle bakildigi icin pek cevap gelecegini sanmiyorum sakin yanlis anlamayin size güvensizlik etmiyorum cocuklar forumun güvenini yikti o yüzden

İNŞAALLAH aldığımda resimlerini ekleyeceğim. Ben de biliyorum öyle arkadaşların olduğunu forumda. ama 2005 yılından beri üyeyim ve bu forumu takip ederim. Bu foruma öyle bir yanlış yapmam ;)

Hocam ben gönülden eminim zan altında kaldım şimdi ama ben yazılacağını bildiğim için söyledim moraliniz bozulmasın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: GreenHeart

boşline bile olsa 2014 e serisi alın.7-8 kadar opsiyonlu (command online,jant vs.) aldım.çok memnunum.yakıtı da çok iy

Boşline diyorsunuz ama boşu bile dopdolu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

quote:

boşline bile olsa 2014 e serisi alın.7-8 kadar opsiyonlu (command online,jant vs.) aldım.çok memnunum.yakıtı da çok iy

Boşline diyorsunuz ama boşu bile dopdolu

Yani opsiyonsuz.Bilmezmiyim boşu bile dolu.Ama sonuçta mercedes.Ayrıca command'ıda haydi haydi standart yapabilirlerdi

Sizin araç E 250 mi ?

• Bmw 5

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Biraz absürd olacak ama ben olsam o paraya 500SEC falan topardım herhalde. Üstüne parada artardı Tabi ben arabalarla uğraşmayı sevdiğimden böyle birşey yapardım.

Sizin kafanızla düşünürsek BMW 5 alırdım.

Ben olsam ben de öyle bir şey yapardım
    __

Bu arada gördüğüm kadarıyla aklınızda 3 araba var sanırım, e serisi, 3.28 ya da evoque.. Ben şu evoque'ları ne zaman görsem ağzım açık bakakalıyorum, çekicilik istiyorsanız bence bunu alın. (Yalnız araç hakkında hiçbir fikrim yok, ama araç çok çekici )

• quote:

Nerden anladınız peki

tahmin ettim kardes.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.