Şimdi Ara

150.000TL - 170.000TL arasında araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakın bir tarihte nasipse 150 bin ile 170 bin TL arasına bir araç almak isityorum. Araştırma yapyorum ve kafam epey bi karıştı. Bu konu hakkında sizlerden yardım bekliyorum. Öncelikle, almak istediği araç temiz 2. el olsun ve benzinli olabilir. Kafası karştrıan sie Mercedes E mi, Bmw mi yadad RAnge Evoque mu ?

Mesela şu araça bayılıyorum. Hem performanslı, hem konforlu ve güvenli muhteşem bir ara.
    Bmw 3.28i

Ama formda araştırma yaptığmda ikinci elde zorlanırsın diyorlar. Hele ki 3.25d geldğinde iyice zor. Bmw yeni 5 serisi de etkiliyor ama alacağım paket çok dolu olamıyor malesef :(

Mercedesin yeni kasa E serisi ise baya hoşuma gidiyor. Ama bu fiyatlara ne kadar dolu bir E alınır bilemiyorum. Bir önceki kasa E serisinde iyi bir şeyler bulmak mümkün. Örneğin
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2011-model-lorinser-bayi-cikisli-mercedes-e-250-turkiyede-tek-129443680/detay

MErcedesin yeni CLA ve A serilerinden ise vazgeçtim. Pek olumlu yorumlar duymadım haklarında.

Range evoque istiyordum bir ara ama yeni E serisi ve Bmw 3.28i' daha çok etkiledi beni.

3.28i'nin en çok etkilemesinin sebebi ise 5.9 sn gibi bir sürede 100sn ulaşması, motor sesi, güvenlik vbg.

Siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar? Vaktim dar olduğu için pek özenle ve düzgün yazamadım kusura bakmayın lütfen :(

• Bu arabalara bu rakamları vermekteki amacın ne onu söyle hele,performans mı derdin?
  • Piyasa fiyatlari nedir bilmiyorum ama tavsiyem; Beyaz E 350 CDI 4MATIK al bak keyfine fazlada kafani bulandirma.. kazasiz surusler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerinizde olsam hiç düşünmeden 328i alırdım.

Gerçekten çok başarılı ve performanslı bir araç sakin kullanımda yakıt anlamında pek üzeceğini düşünmüyorum

• Böyle büyük rakamlara genelde fake gözüyle bakildigi icin pek cevap gelecegini sanmiyorum sakin yanlis anlamayin size güvensizlik etmiyorum cocuklar forumun güvenini yikti o yüzden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Böyle büyük rakamlara genelde fake gözüyle bakildigi icin pek cevap gelecegini sanmiyorum sakin yanlis anlamayin size güvensizlik etmiyorum cocuklar forumun güvenini yikti o yüzden

Fake se fake nolucak yani ? Bu arkadaşınki faketir belki ama başka biri internette araştırma yaparken bu konuya rastlayabilir. Gerçek olup olmadığı kimseyi ingilendirmez. Ben şuana kadar hiç fake konu açmadım ama fake damgası yedim buna rağmen. Bu forumun en saçma ve en gereksiz özelliği bu. Biri soru sormuş almayacak olsa bile merak etmiş belki. Çok saçma fake diye cevap vermemek. Forum dediğin bilgi paylaşım yeridir.Bu arada sözüm size değil. Herşeyi fake diye dalgaya alanlara.
  • hocam yanlış anlamada bu fiyatları verecek olan kişinin forumlarda ne işi olur ya..

(yukardaki yazıyı yazarken tüm yorumları okumamıştım..buna benzer yorum yapanları yeni fark ettim ama ben yinede kendi görüşümü yazmak istedim)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    250.000 KM audi a4 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: necatikayaof2004

Arkadaşlar merhaba,

Yakın bir tarihte nasipse 150 bin ile 170 bin TL arasına bir araç almak isityorum. Araştırma yapyorum ve kafam epey bi karıştı. Bu konu hakkında sizlerden yardım bekliyorum. Öncelikle, almak istediği araç temiz 2. el olsun ve benzinli olabilir. Kafası karştrıan sie Mercedes E mi, Bmw mi yadad RAnge Evoque mu ?

Mesela şu araça bayılıyorum. Hem performanslı, hem konforlu ve güvenli muhteşem bir ara.
    Bmw 3.28i

Ama formda araştırma yaptığmda ikinci elde zorlanırsın diyorlar. Hele ki 3.25d geldğinde iyice zor. Bmw yeni 5 serisi de etkiliyor ama alacağım paket çok dolu olamıyor malesef :(

Mercedesin yeni kasa E serisi ise baya hoşuma gidiyor. Ama bu fiyatlara ne kadar dolu bir E alınır bilemiyorum. Bir önceki kasa E serisinde iyi bir şeyler bulmak mümkün. Örneğin
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2011-model-lorinser-bayi-cikisli-mercedes-e-250-turkiyede-tek-129443680/detay

MErcedesin yeni CLA ve A serilerinden ise vazgeçtim. Pek olumlu yorumlar duymadım haklarında.

Range evoque istiyordum bir ara ama yeni E serisi ve Bmw 3.28i' daha çok etkiledi beni.

3.28i'nin en çok etkilemesinin sebebi ise 5.9 sn gibi bir sürede 100sn ulaşması, motor sesi, güvenlik vbg.

Siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar? Vaktim dar olduğu için pek özenle ve düzgün yazamadım kusura bakmayın lütfen :(

150-170 bin gibi bir mevlayı gidipte benzinli bir araca vermek bence mantıksızlık olur kardeşim Sana bu fiyata alabileceğin en iyi araçları söylüyorum kesinlikle bu araçların arasından seçim yap ve kesinlikle ve kesinlikle 2. el alma o paraya

1.2013 0 km 320 D.
    2.2013 0 km VW CC.

Bu 2 araç tadından yenmezzzzzzzzzz...

• Hocam bmw 5 serisine bakabilirsin
  • O civara temiz ikinci el C63 Amg bulabilirsiniz belki.

• Bence 170 verebiliyorsan üzerine 30-40 daha ekleyip yeni kasa E 250 Cabriolét almalısın.
  • Su sekilde beyefendi su modeli merak ediyorum dese insanlar kimse kizmaz haklisiniz birisi arastirirken burayi görür okur isine yarar bu yönden iyi olur ama ortaokula giden adam x6 alacagim nasildir diye konu acarsa post kasmak icin bu da forumu rahatsiz eder haliyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_fan_club

Su sekilde beyefendi su modeli merak ediyorum dese insanlar kimse kizmaz haklisiniz birisi arastirirken burayi görür okur isine yarar bu yönden iyi olur ama ortaokula giden adam x6 alacagim nasildir diye konu acarsa post kasmak icin bu da forumu rahatsiz eder haliyle

O konuda haklısınız ama artık her konuda herkeste çok fazla önyargı oluyor beni rahatsız edende o. Bende bahsettiğiniz tarzda insanlara karşıyım. Ben 20 yaşındayım ama yıllardır hergün trafikteyim. Geçen sene konu açmıştım. İzmir yarış pistinde 150 tl ye gallardo veya f430 kiralanabiliyor birkaç turluğuna. Hangisini kullansam diye konu açtım. Sen liselisin, konu fake, yok bilmem ne. Konu amacından sapıp benim özel hayatım konuşulmaya başlandı. Bende adminlerden rica edip konuyu sildirdim. Dediğiniz gibi,15 yaşında çocuğun x6 konusu açması saçma. Ama bukadarda ön yargı olmamalı. Lüks, spor, süperspor araçları alanlarda insan sonuçta. Onlarda forumlardan bilgi almak isteyebilir.

• Evoque'tan başka SUV düşündünüz mü peki? XC60, X1 gibi?
    Ben olsam AMG paket E180 düşünürdüm. Gerçi %130 ÖTV vermek sinirlerinizi bozmayacaksa 328 alın :) E-Class'ta aradığınız performansı bulamayacağınızı da ekleyeyim tabii.
  • FL E 250 Cgi alabilirsiniz.
    2.0 211 Hp sizi tatmin eder.

• http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=129114655&rnd=6770

Güç-performans-4x4 3ü bir arada hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Evoque'tan başka SUV düşündünüz mü peki? XC60, X1 gibi?
    Ben olsam AMG paket E180 düşünürdüm. Gerçi %130 ÖTV vermek sinirlerinizi bozmayacaksa 328 alın :) E-Class'ta aradığınız performansı bulamayacağınızı da ekleyeyim tabii.

%130 değil %80 ötv, motor hacmi 2.0 lt, gücü 245 hp.

• _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Doğru bir an 2000 üzeri gibi düşündüm. Yine de fazla değil mi?
  • Panamera uygun bulabilirseniz tavsiye ederim )
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.