Şimdi Ara

150-200 bin arası “SIFIR” otomatik aile aracı tavsiyesi acil lütfen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O butceyle citroen c5 aircrossdan baska arac bakmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smasher3670 S kullanıcısına yanıt
    C5 aircross a da bindim ama malzeme kalitesi hoşuma gitmedi. Ve ikinci el piyasasi da qashqai kadar iyi olmadigindan tercih etmedim. Ayrica bayilerde c5 kalmadi bildigim kadarıyla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sefadh S kullanıcısına yanıt
    Siz hangi bayide bakmistiniz. Malatya bayisinde aksesuarsiz tekna vardi düşünürseniz. Ama satildi mi bilmiyorum sormak lazim. Sivastan araci alip erzuruma geldim ortalama hizi 106 km gosterdi. Genelde 120 130 km hizla kullandim. Cikisli inisli bir yol. Ortalama yakit tuketimi 7.2 litre yol bilgisayari verisi.

• chuckchucky kullanıcısına yanıt
    Araci daha yeni aldim. Bundan öncesinde ayni aracin 1.5 dizel manueli vardi bende. Benzinli otomatik dizele göre gercekten sessiz. Motor sesini hic duymuyorsunuz. Asfalt kotuyse yol sesi geliyor biraz. Ama rampalarda çekişi falan gayet iyi. Cok dikkat etmeden kullandim. 435 km de yarim depo yakti. Bilgisayar yuz km de 7.2 litre gosterdi. Iç malzeme kalitesi de sinifinin ortalamalarinda bence. Sesli komut, carpisma onleyici, serit takip, otomatik uzun far gibi guzel ozellikleri var ve fiyat performans olarak guzel bir arac bence.

• enesozkrt61 E kullanıcısına yanıt
    Samsun bayisine bakmıştım, Malatya yı arar sorarım, teşekkürler.

• smasher3670 S kullanıcısına yanıt
    C5 Aircross u ileride satarken müşteri bulmak zor olurmu? Çok zarar ettirirmi?

• sefadh S kullanıcısına yanıt
    Sefa bey sivastan simdiki arabayi almadan önce samsun bayisi ile anlasmistim. Yani yaklasik 2 hafta önce. 2019 model 1.3 otomatik benzinli mavi renk 205 bin demislerdi ve 0.49 faizli 50 bin tl kredi kullanacaktim. hatta kredi için bankadan imzalari bile atmistim. Adamlara kapora gondermeme ragmen iki gün sonra beni arayıp araci daha once birine satmak icin sisteme giriş yapildigi icin 0.49 dan degilde 0.89 dan kredi kullanabilecegimi soylediler. Bende 3 bin tl zararim olacagi icin fiyattan dusmelerini istedim ama nafile bir kuruş fiyati düşmediler bende vazgectim. Yani bayiler şuan araba satmak degil satmamak için gayret gösteriyor.

• Ticari geçiyor ama PSA grubu Peugeot rifter, Citroen berlingo ve opel combo üçlüsünden 1.5 bluehdi otomatik alabilirsiniz. Bunların sıfırı full paket 165 bin civarı. Adı ticari ama bence otomobil olmuş. Kesinlikle test edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2015 qashqai satıp c5 aldım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.