< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
yahu 2008 ile test sürüşüne çıktım, nesi harika anlamadım. Yol ve rüzgar sesini alıyor, onun dışında şekli şemali var ve motor şansızman kombinasyonları uyumlu. Araç bence ederinin çok üzerine satılıyor. Kötü araba kesinlikle değil ama overrated olduğunu düşünüyorum. Aynı gün 308'de kullandım. Aynı araç değiller evet ama 308 bence çok daha başarılı
|
Minimum zarar ettirme ve çabuk satılması konusunda bence honda civic eco executive otomatik mantikli olabilir.
|
Civic filo aracımıymış ?
Hangi filoymuş yada şirketmiş o lpg li civic alan ? ![]() |
corolla hb hibrit olanı incelemiştim hosuma gitmişti. hibrit olanını 189 a bırakmıştı bayii. bir inceleyin test surusu yapın. en yeni yuzlu araba saydıklarınız icinde corolla hb. 2008 kullanmadım hic ama bence çok pahalı.
|
Sefa bey sivastan simdiki arabayi almadan önce samsun bayisi ile anlasmistim. Yani yaklasik 2 hafta önce. 2019 model 1.3 otomatik benzinli mavi renk 205 bin demislerdi ve 0.49 faizli 50 bin tl kredi kullanacaktim. hatta kredi için bankadan imzalari bile atmistim. Adamlara kapora gondermeme ragmen iki gün sonra beni arayıp araci daha once birine satmak icin sisteme giriş yapildigi icin 0.49 dan degilde 0.89 dan kredi kullanabilecegimi soylediler. Bende 3 bin tl zararim olacagi icin fiyattan dusmelerini istedim ama nafile bir kuruş fiyati düşmediler bende vazgectim. Yani bayiler şuan araba satmak degil satmamak için gayret gösteriyor.
|
GT line alamayacaksınız 2008 önermem kesinlikle.Aile aracı demişsiniz ama sanırım hb de olur.Şuan için en mantıklı seçim lansman fiyatlarıyla Corolla hb olacaktır.
Edit:Bu arada geçen hafta Zf9 şanzımanlı dizel Civic i bir akrabam 190 a aldı 2019 model sıfır km |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 14 Mart 2020; 17:44:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 15 Mart 2020; 11:6:32 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |