Şimdi Ara

150-200 bin arası “SIFIR” otomatik aile aracı tavsiyesi acil lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nisan başı fiyatlar değişecek deniyor, malum 0 araçlar bayilerden çok galericilerde, fiyat karmaşası ve stok sorunu devam ediyor.

Corolla HB 1.2
    Peugeot 308 veya 2008
    Veya başka bir marka model
    Ne yapmak lazım? Bu belirsizlikte min zarar ettirecek, sorun çıkartmayacak, satarken uğraştırmayacak
    Tavsiyelerinizi bekliyorum, bu işlerden pek anlamadığımdan yanlış adım atmak istemiyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yahu 2008 ile test sürüşüne çıktım, nesi harika anlamadım. Yol ve rüzgar sesini alıyor, onun dışında şekli şemali var ve motor şansızman kombinasyonları uyumlu. Araç bence ederinin çok üzerine satılıyor. Kötü araba kesinlikle değil ama overrated olduğunu düşünüyorum. Aynı gün 308'de kullandım. Aynı araç değiller evet ama 308 bence çok daha başarılı
    Sefa bey sivastan simdiki arabayi almadan önce samsun bayisi ile anlasmistim. Yani yaklasik 2 hafta önce. 2019 model 1.3 otomatik benzinli mavi renk 205 bin demislerdi ve 0.49 faizli 50 bin tl kredi kullanacaktim. hatta kredi için bankadan imzalari bile atmistim. Adamlara kapora gondermeme ragmen iki gün sonra beni arayıp araci daha once birine satmak icin sisteme giriş yapildigi icin 0.49 dan degilde 0.89 dan kredi kullanabilecegimi soylediler. Bende 3 bin tl zararim olacagi icin fiyattan dusmelerini istedim ama nafile bir kuruş fiyati düşmediler bende vazgectim. Yani bayiler şuan araba satmak degil satmamak için gayret gösteriyor.
  • Minimum zarar ettirme ve çabuk satılması konusunda bence honda civic eco executive otomatik mantikli olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayileri dolaşıp test etseniz daha sağlıklı karar verirsiniz

• corolla hb hibrit olanı incelemiştim hosuma gitmişti. hibrit olanını 189 a bırakmıştı bayii. bir inceleyin test surusu yapın. en yeni yuzlu araba saydıklarınız icinde corolla hb. 2008 kullanmadım hic ama bence çok pahalı.
  • GT line alamayacaksınız 2008 önermem kesinlikle.Aile aracı demişsiniz ama sanırım hb de olur.Şuan için en mantıklı seçim lansman fiyatlarıyla Corolla hb olacaktır.

Edit:Bu arada geçen hafta Zf9 şanzımanlı dizel Civic i bir akrabam 190 a aldı 2019 model sıfır km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 14 Mart 2020; 17:44:3 >
  • Bunların hiç birini bulamazsınız bayide

Ne bulursanız alın geçin
    Seçme lüksünüz yok

• Kesinlikle corolla hb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2008 müthiş bir arac ben onu alirdim vAllaha offff harika bir sey al 10 sene bin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satarken sana kazandırdığı paralar için kutlama yapmak istiyorsan honda civic

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

2008 müthiş bir arac ben onu alirdim vAllaha offff harika bir sey al 10 sene bin
    yahu 2008 ile test sürüşüne çıktım, nesi harika anlamadım. Yol ve rüzgar sesini alıyor, onun dışında şekli şemali var ve motor şansızman kombinasyonları uyumlu. Araç bence ederinin çok üzerine satılıyor. Kötü araba kesinlikle değil ama overrated olduğunu düşünüyorum. Aynı gün 308'de kullandım. Aynı araç değiller evet ama 308 bence çok daha başarılı
  • Peugeot 2008

• Bora1608 kullanıcısına yanıt
    Samsun ‘da yaşıyoruz bayilerde çoğu modelin test aracı yok malesef, teşekkürler.

• Nephalem N kullanıcısına yanıt
    Yıllık ortalama 10.000km yapıyoruz, hibrit hem alırken pahalı hemde yıllık vergisi yüksek, yapılan km ile değerlendirince hibrit tercih etmek mantıklı olurmu?

• 2013 den beri Scenic kullandık, çok memnunuz, yenisi gelseydi başka araçlara bakmadan yenisi ile devam ederdik fakat MPV yerine SUV modellere ağırlık verdiler, SUV ların içi dışı düzgün olanları 300.000TL civarı olduğu için HB düşünmeye başladık, teşekkürler.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Şu anda zamanında Sıfır aldığımız aracı kullanmaya devam ediyoruz, yanlış bir adım atmaktansa eski aracımızla devam edebiliriz, teşekkürler.

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Filo araçları tercih etmeyin diyenler olmuş diğer konularda, Civic/Megane tarzı araçlara mesafeli durdum o yüzden, teşekkürler.

• Scenic ben de kullandım daha önce. Scenicten sonra bu araçların hepsi fare deliği gibi gelecektir. Acil bir durum yoksa değiştirmeyin derim, kesin değiştirilecekse yine ikinci el c4 picasso, xtrial vb veya bir ihtimal peugeot expert traveller gibi geniş araçlara bakın. Çok çok pişman olursunuz bahsettiğiniz araçlardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: sefadh

Filo araçları tercih etmeyin diyenler olmuş diğer konularda, Civic/Megane tarzı araçlara mesafeli durdum o yüzden, teşekkürler.
    Civic filo aracımıymış ?
    Hangi filoymuş yada şirketmiş o lpg li civic alan ?

• 150-200 bin liraya atmosferik tüplü arabaya binmezdim. Leon 1.5 TSI DSG alırdım.
  • sefadh S kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 15 Mart 2020; 11:6:32 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.