Şimdi Ara

150-200 bin arası “SIFIR” otomatik aile aracı tavsiyesi acil lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.2 motor yok sanırım şu an, hybrid 2-3 tane vardı ben bayideyken :) Tercih sizin ama ben hybrid alır binerdim 4-5 yıl. Uzun vadede hybrid avantajlı,kısa vadede 1.2 benzin. Hybrid yarı yarıya az yakıyor benzine gore mtv yi dengeliyor ama alırken odeyeceginiz 30 bin fark anca uzun vadede amorti eder kendini. Sahsi fikrim yine de benzin+lpg ye para verip tercih etmezdim. 189 bin tl ye sehir ici 3.5 lt yakan araba bence çok iyi. Karar sizin, gonlunuzdeki arabaya binmeniz dilegi ile.
  • Clio 1.3 140lık icon al derim bütçen yetiyo sanki ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 1.3 140lık icon al derim bütçen yetiyo sanki ona

• Ford focus 1.5 dizel otomatik titanyum 200 civarına bulabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2020 1.3 160 bg 270 tork benzin otomatik qashqai tekna 205 bin tl civari bulabilirsiniz. Tavsiye ederim bende haftaya aliyorum insallah. Yeni motor sanzuman var ve kullanan herkes performans ve yakit tuketiminden memnun. Hem araclar haftaya bayilere geliyor ins. Beklemeden alabilirsiniz. Bi test etmenizi tavsiye ederim. Otomatik uzun far carpisma onleyici serit takip gibi guzel özellikleri de var.

• Hem nissanda 50 bin tl 0.49 faiz orani var işinize yarayabilir.

• Peugeot 2008 yeni kasa
  • Sıfır araçlarda niye sıkıntı var ..çokmu satılıyo yoksa azmı geliyo ...çok satılıyosa bunları kim alıyor ..memlekete paramı aktı biyerden ... sorsan herkez asgri ücrete çalışıyor .bu nası iş ben anlamadım

• MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Sizin kadar bilgim yok, forumlarda okuduğumu söyledim, filo satışı yokmu Honda nın?

• Bu aracın 2. El satışı ve servis durumu nasıl olur? Samsun da yaşıyoruz, burada servisi yok sanırım.

• sefadh S kullanıcısına yanıt
    2.elde gayet tutulan bir model(Tabi Passat golf Civic gibi de değil)onun haricinde Jeep markası Fiat'a ait zaten tam emin olmamakla birlikte yaşadığınız şehir de Alfa-Jeep yetkili servisi yoksa Fiat yetkili servisinde kullanabilirsiniz.Yinede arayıp bilgi almanızda fayda var.

• Yeni corolla hatchback
    1.2 turbo flame multidrive s
    Beklerim derseniz yeni golf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 15 Mart 2020; 19:50:11 >
  • hangi arabayı alsanız bilmiyorum ancak peugeot elektrik aksam olarak iyi değil diye duymuştum. bilginiz olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enesozkrt61 E kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim, aracı incelemek için bayiye gittik, ellerinde 1 adet 1.3 benzinli otomatik araç vardı, üzerinde birtakım aksesuarlar (yan basamak, ön-arka krom koruma vs.) almak isterseniz bu şekilde almak durumundasınız dediler, bizde aksesuarları beğenmedik aracı alalım aksesuarları sökün dedik, kabul etmediler, o zaman almıyoruz dedik çıktık.
    Bende yeni aldim araci yoldayim

Memnunmusunuz hocam yakıtı, iç malzeme kalitesi, yol tutuşu , yol sesi ,motor gücü vs.gözlemlerinizi bizimlede paylaşırmısınız

Hayırlı olsun kazasız belasız inşallah

• Aile için alıyorsanız Corolla HB'i baştan eleyin. Arka koltukları olsun, bagajı olsun B sınıfı gibi bir araç. Dıştan güzel, Sürücü ve ön yoldu için ideal ama arka koltuklar çok dar, bagaj C HB için küçük, aile için yetersiz.
    pek yok bildiğimiz kadarıyla.

megane ve corolla daha çok satılır filolara, egea da çok satılır ama o size uzak zaten. filolar için dizel boş paket tercih ediliyor genelde, az yakan ucuz modeller, civic dizeli pahalıdır, almazlar pek. 200 bine bence suv bakın mpv den dönme oluyor artık onlar ama... 2008 de çok uçuruldu şişirildi 3008 fiyatına veriyorlar resmen. 3008 piyasada bulunmuyor yoksa geçen ay 2020 model sıfırını 214 ve 217 bine almış iki kişi forumdan. en boş paketi de değil ülstelik active prime. beklerim derseniz bayilere sorun bence bir iki aya getirebilirler.
  • Golf comfortline
    Leon Fr
    Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.