Şimdi Ara

150-200 sayfayi gecmeyen kitap onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En son 2 yıl once kitap okuyordum kendimi derslere verdim ondan sonra koptu gitti kitaplarla olan ilgim. Beni sikmayacak hemen bitecek kitap ariyorum 150-200 sayfayi gecmesin fantastik kitaplar ilk onerecekleriniz aranizda olsun. Dan brown grange gibi yazarlar olabilir. Seriler olabilir farketmez. Kitap hemen bitsin yeter daha sonra sayfa sayisini arttiririm. Sagolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sayfayla sınırılıyorsan kendini hiç bulaşma derim daha yeni 1200 küsür sayfalık stephen king kitabı bitirdim hem sürükleyici hem akıcı. bence sen yol yakınken bu işi bırak belliki okuyucu bir tip değilsin.
  • Okumadıysanız Kafka'dan Dönüşüm'ü okuyabilirsiniz. Oldukça etkileyici bir kitap.

• On küçük zenci

• Fareler ve insanlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Yaşın kadar kitap rafım var okuyacak zaman bulamıyorum sadece 1200 sayfalık kitabın ilk sayfası ile son sayfası arasında 1 ay süre olunca kitap anlaşılmıyor. Az sayfalı kitap önerisi istedim okuyucu bir tip olup olmamakla alakası nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxramma

En son 2 yıl once kitap okuyordum kendimi derslere verdim ondan sonra koptu gitti kitaplarla olan ilgim. Beni sikmayacak hemen bitecek kitap ariyorum 150-200 sayfayi gecmesin fantastik kitaplar ilk onerecekleriniz aranizda olsun. Dan brown grange gibi yazarlar olabilir. Seriler olabilir farketmez. Kitap hemen bitsin yeter daha sonra sayfa sayisini arttiririm. Sagolun.

Şu konuya bir bakın isterseniz güzel öneriler var.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116015404

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

quote:

En son 2 yıl once kitap okuyordum kendimi derslere verdim ondan sonra koptu gitti kitaplarla olan ilgim. Beni sikmayacak hemen bitecek kitap ariyorum 150-200 sayfayi gecmesin fantastik kitaplar ilk onerecekleriniz aranizda olsun. Dan brown grange gibi yazarlar olabilir. Seriler olabilir farketmez. Kitap hemen bitsin yeter daha sonra sayfa sayisini arttiririm. Sagolun.

Şu konuya bir bakın isterseniz güzel öneriler var.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116015404
    Mustafa Kutlu'nun hikayelerini tavsiye ederim kitaplarının çoğu maksimum 200 sayfa ve çok hızlı okunuyor

• quote:

Yaşın kadar kitap rafım var okuyacak zaman bulamıyorum sadece 1200 sayfalık kitabın ilk sayfası ile son sayfası arasında 1 ay süre olunca kitap anlaşılmıyor. Az sayfalı kitap önerisi istedim okuyucu bir tip olup olmamakla alakası nedir.

ben bahsettiğim kitabı işlerim yüzünden 20 güne yakın zamanda okudum ki aynı süre içinde 3 değişik kitaba da devam etmekteydim. eğer 39 raf dolusu kitaba sahip olsaydın (eğer kitapçı değilsen) ne dediğimi anlardın Mr. Palavracı.
  • Franz Kafka - Dönüşüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Franz Kafka - Dönüşüm
    kafka- dönüşüm

dostoyevski-insancıklar, yeraltından notlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

sayfayla sınırılıyorsan kendini hiç bulaşma derim daha yeni 1200 küsür sayfalık stephen king kitabı bitirdim hem sürükleyici hem akıcı. bence sen yol yakınken bu işi bırak belliki okuyucu bir tip değilsin.

ilk defa kitap okuyacak belki ve kısa olmasını istiyor yada kitap okumaktan sıkılıyor bu yüzden kısa kitap istiyor vs vs... asıl sen kitap tavsiyesi isteyen insana "yol yakınken bırak bu işi" yazacaksan tavsiyede bulunma belliki tavsiyeci bir tip değilsin.
  • * "amak-ı hayal"
    Yz:Şehbenderzade filibeli ahmet hilmi
    1910'da yazılan bu eser dönemin şartlarıda düşünüldüğünde! harika bir kitap👍
    _bilge biri tarafından, farklı boyutlara seyahat ettirilerek, tekamüle eren bir bireyin hikayesi. .

* "Martı Jonathan Livingston"
    Yz: richard bach
    _ toplum ve birey psikolojisini anlatan mükemmel bir bestseller. .

• quote:

Orijinalden alıntı: Byone

* "amak-ı hayal"
    Yz:Şehbenderzade filibeli ahmet hilmi
    1910'da yazılan bu eser dönemin şartlarıda düşünüldüğünde! harika bir kitap👍
    _bilge biri tarafından, farklı boyutlara seyahat ettirilerek, tekamüle eren bir bireyin hikayesi. .

* "Martı Jonathan Livingston"
    Yz: richard bach
    _ toplum ve birey psikolojisini anlatan mükemmel bir bestseller. .
    http://forum.donanimhaber.com/m_81102962/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhatC.

http://forum.donanimhaber.com/m_81102962/tm.htm

Alıntıları Göster
    polisiye tarzında agatha christi nin kitapları hem kalın değildir hem sürükleyicidir tavsiye ederim
  • Mahşer - Stephen King

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

Mahşer - Stephen King
    fareler ve insanlar
    aylak adam
    şahsi düşler ve onur kırıcı gerçekler
    kürk mantolu madonna
    olasılıksız
    empati
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogu93

fareler ve insanlar
    aylak adam
    şahsi düşler ve onur kırıcı gerçekler
    kürk mantolu madonna
    olasılıksız
    empati

Alıntıları Göster
    Beyaz Zambaklar Ülkesi
  • anayurt oteli- yusuf atılgan ilk önce kitabı oku sonra filmi izle.
  • Bende arıyorum. Bir kaç tane buldum ama karamsar oldukları için daha sonraya erteledim. Şuan keyif alacağım kitaplara bakıyorum. Varsa önerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.