Şimdi Ara

150 cc scooter tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm Arkadaşlar Honda Beat ımı üzülerek söylüyorum satmak zorunda kalacağım.cc yükselmek için.Şimdi 150cc scooter bakıyorum takaslı fln.Yamaha xenter ,Honda ps150i ,Piaggio liberty 150 şimdilik bu modellerin üzerine yoğunlaştım.Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

150cc Scooter Tavsiyeleri: En İyi Seçenekler

150cc scooter satın almayı düşünüyorsanız, en iyi seçeneklerin neler olduğunu bilmek istersiniz. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun doğru scooter'ı bulmanıza yardımcı olacak kapsamlı bir kılavuz hazırladık.

En İyi 150cc Scooter

Piyasada çok sayıda 150cc scooter seçeneği mevcut. En iyi modeller arasında şunlar yer alıyor:

• Honda PCX150: Güvenilirlik, performans ve yakıt verimliliğiyle bilinen bir scooter.
    • Yamaha NMAX155: Geniş bir depolama alanı, güçlü bir motor ve şık bir tasarıma sahip popüler bir seçim.
    • Vespa GTS 150: Lüks ve zarif bir scooter, klasik İtalyan tarzını yansıtıyor.
    • Kymco Agility 150: Uygun fiyatlı ve güvenilir bir scooter, günlük işe gidiş gelişler için ideal.
    • SYM Jet 150: Sportif bir görünüm, güçlü bir motor ve gelişmiş özellikler sunan çevik bir scooter.

150cc Su Soğutmalı Scooter

Su soğutmalı scooter'lar, daha iyi soğutma performansı ve daha düşük emisyonlar sunar. En iyi 150cc su soğutmalı scooter seçenekleri şunlardır:

• Honda SH150i: Gelişmiş özellikler ve üstün performans sunan lüks bir scooter.
    • Yamaha Aerox 155: Sportif bir görünüm, su soğutmalı motor ve modern teknolojik özellikler ile donatılmış.
    • Kymco Downtown 158i ABS: Konforlu, güçlü ve güvenli bir scooter, uzun yolculuklar için ideal.

Scooter Tavsiyesi

İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun doğru scooter'ı seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurun:

• Günlük sürüş mesafesi
    • Taşıma ihtiyacı
    • Performans beklentileri
    • Güvenilirlik ve bakım maliyetleri

Satın almadan önce farklı modelleri karşılaştırın ve bir test sürüşü yapın. Bu, bilgili bir karar vermenize ve 150cc scooter'ınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  •  150 cc scooter tavsiye

yamaha sana göre dostum ;))
  • pcx150 veya beklerseniz yamaha nmax
  • En az 250lik bi scooter al da elindekini sattığına değsin derim..
  • Yamaha Nmax Abs
  • Boyum 1.61 kısa selede önemli ps150i kullanamam diyordum ama rahat kullandım.xenter ı merak ediyorum şimdi beatta gidon komple döndüğü için o tarz motorlara bakıyorum.Sym gts 250 sürdüm açıkçası zorlandım.fazla hantal olup 200cc geçmesin diyorum bakalım şimdilik.

• W1L3D kullanıcısına yanıt
    muğlalı kardaşım bu nouvo sanırım Türikiye'ye ne zaman gelicek belli mi? Sym Symphony almaya düşünüyorum ama bu motorda hoş gözüküyor beklemeye değer mi sence bide fiyatı ne olur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 CC Motor Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    250 CC TAVSİYESİ
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Video Tapes kullanıcısına yanıt
     150 cc scooter tavsiye

Yamaha NMax düşünürmüsün hocam ön arka disk firen su soğutmalı 125cc ?

• W1L3D kullanıcısına yanıt
    dostum o beni aşar yoksa pcx hastasıyım ama max 6000 civarı düşünüyorum plaka, ehliyet ıvır zıvır derken zaten 9 bini bulucam
  • kaynakci_1979 K kullanıcısına yanıt
    benim mavi şimşek bu arkadaşlar sizce kaça gider
     150 cc scooter tavsiye 150 cc scooter tavsiye 150 cc scooter tavsiye

• Honda PCX 150 modelini incelemenizi tavsiye ederim 3.000km'dir kullanıyorum çok memnunum.

Kullanıcı incelememi okumak isterseniz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_105384284/f_//tm.htm#105384284
  • Bence ronny s150 veya kymco 125 agility 125 cc olduguna bakma hızlı gider bende ikisi arasinda.kalmiştimm.

• Source kullanıcısına yanıt
    Takasa giren olursa değerlendireceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.