Şimdi Ara

150$ civarı ekran kartı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus P5LD2 SE
    Kingston 2x512MB DDR667
    Asus 300W Kasa
    Samsun 920N LCD Monitor

sistemim var.

birde SATA harddisk almayı düşünüyorum. (Şu anda Samsung 80GB PATA var)

Bu sisteme yakışan iyi bi ekran kartı istiyorum ama çokda para kalmadı malesef :)
    Ekran kartlarına baktım ama kafam çok karışık. Bir sürü model var. 150 dolar civarında tavsiyeleriniz olursa sevinirim. Şu anda Leadtek Geforce4 MX 440 (64 MB) var. Şimdi ATI almak istiyorum aslında ama Nvidia'da olabilir.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevcut57 -- 25 Ekim 2006; 19:09:39 >

• 139$+KDV gigatek.com.tr Palit 7600 GT pci-exp/ Fiyat bu civarda ise daha fazla bakmana gerek yok.
  • elinde gf4 mx var ama kullanıomusun anlamadım!!!!

tavsiye olarakta x1600 serisi
    alternatif 7600serisi
  • Fallout teşekkürler bakıcam dediğin karta

Confusion elimdeki kart AGP 8X. Yeni anakartım için PCIe ekran kartı arıyorum ;)
  • AGP görünce şaşırdım bir an. Neyse, pci exp alacaksan şu an bu fiyata bundan iyisi yok piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallout -- 25 Ekim 2006; 19:34:21 >
  • Sende bu kartı kullanıyorsun sanırım. Palit markasını ilk defa duydum.
    Sapphiere iyi deniliyor ama onda yok bu model. Palit güvenilir bi marka mıdır?

Bir de 2$ dolar zam gelmiş heralde :) 141$+KDV yazıyor fiyatı.
  • mx440 nereden çıktı yaw
    neyse, o fiyata 7600GT ya da önümüzdeki bir kaç hafta içinde gelmesi muhtemel X1650XT alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 25 Ekim 2006; 19:50:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mevcut57

Sende bu kartı kullanıyorsun sanırım. Palit markasını ilk defa duydum.
    Sapphiere iyi deniliyor ama onda yok bu model. Palit güvenilir bi marka mıdır?

Bir de 2$ dolar zam gelmiş heralde :) 141$+KDV yazıyor fiyatı.

Sisteme kayıt olunca 139 olacak
    Palit de iyi bir markadır. Bu donanım sitesini biraz karıştır sorunun cevabını bulursun Palit ile ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallout -- 25 Ekim 2006; 19:58:44 >
  • kesinlikle 7600gt al. ama alırken şu özellikleri d ebi incele. Kartın frekans hızlarına bak 7600gt'de değişiyo bazı markalarda. Mesela XFX'in kartında core/ram frekansları diğerlerinden daha yüksek:

http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=28334

Not: Tabi fiyatı da daha yüksek 139 dolar+ kdv'ye gigatek'ten alabiliyosan güzel fiyat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCOo -- 25 Ekim 2006; 20:22:12 >

• 7600GT
  • beyler alınan herhangi bir 7600gt 2007 sonuna kadar götüre bilirmi ??
  • DX destekli oyunlar muhtemelen o tarihe doğru yaygınlaşır.
  • Gigabyte'ın Silent Pipe'lı olanını almadan önce Kasanızın soğutmasını gözden geçirin derim bir tek. Bir de XFX'in ram hızları 1600mhz'de. Fazla bi performans farkı yoksa 30 dolar fazladan vermeyin tabi de yine de bi inceleyin.
    2007'nin sonuna kadar rahatlıkla götürür. DX10'un gelmesi yerleşmesi öyle bir anda olacak gibi de değil zaten. Fiyatları da merak konusu tabi ve eğer dx10 destekleyen bir kartın fiyatıyla PS3'ün fiyatı aynı olursa almak bence mantıklı olmaz eski kartlar'ı almaya devam eder herkes fiyatlar düşene kadar yani bu forumlarda dx10 geyiği devam eder gider.
  • fikirlerini yazan herkese teşekkürler tekrar.

sanırım ufukta 7600gt görünüyor. kasım ayının chip dergisinide incelesem fena olmaz heralde.

birde şu kart nasıldır? 7600gt mi daha iyidir yoksa bu mu?
    http://gold.com.tr/urunozel.asp?ID=27090
  • 7600gt daha hızlı bir kart!
    Ben de senin gibi o karta takılmıştım önceleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: mevcut57

birde şu kart nasıldır? 7600gt mi daha iyidir yoksa bu mu?
    http://gold.com.tr/urunozel.asp?ID=27090

bu kart GT'nin tozunu yutar anca
  • arkadaslar bi sual sorcam 7600gt normallerde exreme veya sonic deil normallerde kullanılar bellek nasi 1.2 ns mi 1.4mü
  • quote:

Orjinalden alıntı: by dream

arkadaslar bi sual sorcam 7600gt normallerde exreme veya sonic deil normallerde kullanılar bellek nasi 1.2 ns mi 1.4mü

Leadtek ve palit'te 1,4ns, diğerlerini bilmiyorum ama daha düşük olacağını sanmam
  • mevcut57 arkadaşım bi fikir verir mi bilmem ama yaptığım en yüksek score u gönderiyorum.
    memory=786
    core=640
    CPU@3.6 Ghz

150$ civarı ekran kartı?

150$ civarı ekran kartı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallout -- 27 Ekim 2006; 1:19:10 >
  • Arkadaşlar tekrar merhaba. Gigatek finanscarda taksit yapmayınca yeni arayışlara giriştim ve bütçemide zorlayarak inventus'dan 170$+KDV'ye XFX 7600GT XXX ED almaya karar verdim. Bugun geldi kartım.

Henüz pek bi zorlamadım ama sanırım memnun kalıcam, öyle bi elektrik aldım karttan :D

Hepinize tekrar çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevcut57 -- 3 Kasım 2006; 0:39:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.