Şimdi Ara

150 kg civarı bi yiğido

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • henüz 20lerinde 150 kg civarı bi yiğidomuz var bu yiğido 7/24 evde yeni yeni dizilere başlayıp poşet poşet aburcubur yiyo günleri böyle geçiyo ama artık canına tak etmiş ve hayatını değiştirmek istiyo şöyle bi program yaptı sizce nasıl...
    30 gün/ sadece su=30 kg gitti oldu 120 kg 14 gün/ sadece sebze meyve 8 kg oldu 112 kg 30 gün/ yine sadece su gitti 20 kg oldu 92 kg 14 gün/ yine sadece sebze meyve gitti 8 kg oldu 84 kg sonra spora başlayıp bol protein bol egzersiz ol 1 buçuk 2 aya old 70 75 en son bi güzel sarkan deriler toplandı ameliyatla (karın,üst kol) sıfırdan bi hayat... sizce 1e 1 uygulansa tutar mı? yapıcı olursanız sevinirim...

not:açlıktan korkmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 30 gün sadece su
    ölmek istiyosan mükemmel
  • Hocam direk spora başla ekmeği şekeri kes kilo verirsin bu yazdığın şey ile canından olma ihtimalin var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öldürmez aksine sağlık getirir vücuda 60 gün ve sonrası ölümcül

• 30 gün sadece su ne lan? 3 gün dayan kendimi sınırsız çizerim
  • o yöntemlere çok zaman harcadım yoruldum artık 5 ay gibi bi sürede 150 kilo insanın 65 70 kilo vermesi mucize değil bence çok örnek görüyoruz bu yöntemle fazlalıkları atıp istediğim vücuda kavuştuktan sonra sağlıklı beslenmeyi ve sporu hayatıma almak istiyorum

• 15 gün su içtiğim oldu 16 kg verdim 164 kiloydum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 kg süt kaç lt dir ?
    14 yıl önce açıldı
    1.80 boya 75 kilo çok mudur
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güncel

• 780 kiloydum 20 yaşına kadar son 15 yıldır sadece su içiyorum şuan 19 kiloyum . dinleme bu arkadaşları kıskanıyorlar seni kilo vericek olmanı çekemiyorlar
  • metalman133 M kullanıcısına yanıt
    dalga geçmek yerine ele avuca gelir bi fikir versen yada umut dolu bi cümle söylesen belkide çok daha iyi olur bu kurulmayı beklenen koca binanın ilk kiremitini atarsın

• dörtbuçuktanmor kullanıcısına yanıt
    sen yaparsın aslansın kaplansın
  • metalman133 M kullanıcısına yanıt

• 16 gün nasıl yaptın, deneme sakın ölürsün. Düzgünce beslen kardeşim günde 2 hafif öğünün olsun 1 ay daha geç ver kilonu ama ölmeden ver.
  • Kardeş o bilmem kaç kilo verenlerin bazı yağ yakici termojenik ilaç kullanmadığını nerden biliyosun hiçbisi yemezsen çok sıkıntı olur senin için tüm değerlerin uçar

• şuan kaç kilosun
  • dörtbuçuktanmor kullanıcısına yanıt
    Bende 98 kiloyum arada bi inatlaşıp 90 civarına düşüp geri abur cubura saldırıyorum, abur cuburu komple kes beyaz ekmeği yağı kes, haşlanmış sebze et süt ürünleri tüket günlük kalori listesi tut. Dediğin gibi 1 2 ayda olamaz bu iş. 1 ayda mı 150 oldun ki geri veresin? Ve işin en önemli kısmı. Baştan böyle heves ediliyor diyet 3ncü gününde patlıyor. Pes etme 3 5 aya farkı görürsün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.