|
Hiçbir işim rast gitmiyor
-
-
Bol bol istiğfar et...İstigfarın fazileti çok fazladır. Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki:
(İstigfar okuyunuz! İmdadınıza yetişirim.) [Hud 52]
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91EE1B1DA -- 30 Temmuz 2022; 3:11:50 > -
sağolasın, inşallah güzel şeylerle de karşılaşmak nasip olur 🙏🙏🙏 -
Bende o yoldayım
Aşırı sosyal ve çalışkandım bir zamanlar... -
PAİİİİNNNN -
Cenabet geziyor olabilirsin. -
😥😥😥 keşke bu kadar basit bişey olsa aga. -
iyi bayramlar dilerim ama malesef bende heyecan yoh -
Pandeminin başından beri benim de hiçbir işim rast gitmiyor. Hala düzelsin diye bekliyorum.
-
Yaşadığın durumu 2- 3 yıldır yaşıyorum. Cidden neye elimi atsam yanıyor. Mutlu haber az alıyorum. Ama ben de artık alıştım. Sadece vay aw falan diyorum. Allah yardımcımiz olsun. Bazen akrabaların büyü yaptığını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 9 Temmuz 2022; 19:0:49 > -
amin, bende iyice ağır bişeylere uğradığımı düşünmeye başladım.
Tırlattı demesinler diye bişey diyemiyorum kimselere -
😥😥 -
Benim 14 senedir rast gitmiyor. Bu acı denen laneti çekmeye başlayınca o an en kötüsünün bu olduğunu düşünüyorsun ama ileride daha beterlerinin de olduğunu acı bir şekilde öğreniyorsun. Bakalım ileride daha neler var...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 9 Temmuz 2022; 19:54:16 > -
Aga 14 yıl daha dayanamam ya cidden çok dedin ötesi de varmış 14 te bitmemiş 😱😱😱 -
12 yaşlarında sıkıntılarım başladı. Sosyal fobili olduğum için okul hayatımda çok ezildim. Tabi böyle olunca depresyonda yanında hediye olarak geliyor. Okb de var ayrıyeten. İşte bardak dola dola en sonunda taştı. Liseyi bırakıp eve kapandım. Sayısız intihar denemeleri, cinnetler felan derken sonunda işe yarayan bir ilaç buldum. İlaçların verdiği iyilik haliyle zayıfladım, gittim açıktan liseyi tamamladım. Acaba iyileştim mi, artık ilaçlara ihtiyacım var mı diye düşündüm. İlaçları bıraktım. O ara ağır bir kaç olay yaşadım. Psikolojim bozulunca yine dibe vurdum. Onca emekle verdiğim kiloların hepsini geri aldım. Yoruldum be aga... Sürekli düşmekten, şu hayatta bir dikiş tutturamamaktan, zayıf bir insan olmaktan yoruldum. 10 yıldır dört duvarın arasında ot gibi yaşıyorum. Sabah kalkar çay sigara yaparım. Biraz telefonla internette gezinirim. Sigara iç nette gezin, sigara iç nette gezin derken akşam olur sonra da zıbarır yatarım. 10 senedir vaktimin %90'ı böyle geçti. Geldim 26 yaşına. İş yok, arkadaş yok, hobi yok hiçbir şey yok. Çalışabilsem çalışacam ama kilo engel oluyor. Ben de kilo kaynaklı aşırı terleme hastalığı var. En ufak hareket ettiğim an terleme başlıyor. İnsan içine çıkamıyorum bu meret yüzünden. Kafamdan aşağı foşur foşur akıyor. Yerler böyle damla damla oluyor. Valla işte kafa hasta, beden hasta her tarafımdan hastalık fışkırıyor. Biraz daha darbe yersem cidden cinnet geçirecem diye korkuyorum.
Dayanma mevzusu değişik bir şey. Mevlana'nın çok sevdiğim bir sözü var "Öldüm der durur yine de yaşarsın." Her seferinde öldüm ben diyorsun ama enteresan bir şekilde yaşıyorsun...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 9 Temmuz 2022; 21:42:56 >
-
Yazdıkların o kadar içten yazmışsın ki okurken neredeyse her bir kelimesini hissettim. Bu zorbalıkları reva görüp yaşatanlar utansın agam
Bide öyle bişey ki bu üçer beşer hepsi bir arada üst üste geliyor -
Kardeş sorunun nedir ?
-
kan bile kanıyor benim içimde agaaaaaa -
Nasıl yani ?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bol bol istiğfar et...İstigfarın fazileti çok fazladır. Kur'an-ı kerimde mealen buyuruluyor ki: (İstigfar okuyunuz! İmdadınıza yetişirim.) [Hud 52] |
Benzer içerikler
- kaç bira sarhoş eder
- şişme yatak tamiri
- malibu sek içilir mi
- dış kapı no nedir
- lazerle hemoroid ameliyatı olanların yorumları
- elektrikli bebek arabası
- türk çay emojisi
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- exxen filmleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X