Şimdi Ara

Hiçbir işim rast gitmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sorunum hiçbir işimin rast gitmemesi.

%99 başarı ihtimali olan bir işte bile en kötü ihtimal gerçekleşiyor %0.01 lik başarısızlık ihtimali gerçekleşiyor.

Her şeyin en kötüsünü düşünmek durumunda kalıyorum, buna karşın hiç olumlu bir şey olmuyor.
    Çaresi olmayan şeyler de başıma geliyor, mesela her bayram mutlaka üzücü bir haber alıyorum. Ne kadar olumlu olsam da yaşadıklarım hayata bakış açımı felaket değiştirmeye başladı, --Bugün çok güzel geçecek dediğim gün bile kendimi gaslhanede sevdiğim birinin cenazesini yıkarken veya morgta bile bulabiliyorum.

Çölde gezerken önüme kutup ayısı çıksa şaşırmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 13 Temmuz 2022; 13:59:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İsyan etmiyorum sözlerim yanlış anlaşılmasın ama güzel şeyler de gelsin

• Cerade kullanıcısına yanıt

Dostum beni anlatmışsın nerdeyse. Geçenlerde bir konu açmıştım ben de. Mahvolmuş durumdayım...

• julos_sgp J kullanıcısına yanıt

Sanki aynı fabrikadan çıkma ürünler gibiyiz. Uzun süre tüm suçu hastalıklarımda aradım ama sanki tek sebep bu değil. Zayıfız... Şu hayatta zayıf olursan oynayacağın rol belli. Biz hep narin, zayıf, kırılgan, yardıma muhtaç olan, el açan, ağlayan, acınanız. Yıllardır oynadığım rol hiç değişmedi. Okulda ezildim, aşağılandım ve evime gelip ağladım. Şimdi 26 yaşındayım ve yine ağlıyorum. Güçlü olmanın yollarını aradım, denedim ama öğrenemedim. Bazen ne için çabalıyom lan ben diyorum. Hayalim de hayal olsa bari. Kendi yağımda kavrulacak kadar bir gelirim olsun, ömrümü tamamlayayım öleyim. Aha bu işte benim hayalim. Vazgeçtim her şeyden. Şu ömrü daha fazla düşmeden tamamlayayım başka bir şey istemiyorum. Millet marsa araç indirmeye çalışıyor benim uğraştığım şeye bak. Bunlar insansa ben neyim, ben insansam bunlar ne ? Yazık gerçekten... Acıyorum acizliğime. Nefret ediyorum kendimden. Herkes benden kaçabilir ama ben kendimden nereye kaçacağım ? Neyse ben gidip duvarları seyredeyim.

Hayatın kuralları var. Zayıfların kaderi de bu...

Hiçbir işim rast gitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 13 Temmuz 2022; 19:7:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt

Kardeşim bu sizin hüsnü kuruntunuz dert etmeyin

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt
    Keşke aga 😥😥

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt

Tam olarak derdin nedir özelse PM at

• julos_sgp J kullanıcısına yanıt
    Hiçbir işim rast gitmiyor

• çok yoruldum ....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.