Şimdi Ara

Bisiklet Tavsiyesi 140 kg 1.72

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    160 kg dan 140 kg a düştüm, zayıflamaya bisikletle devam edebilecegim, Kadrosu saglam, toplama veya uygun bir bisiklet modeli tavsiyelerinizi bekliyorum. Uzun yol kullanım düşünüyorum. Nasip olursa bu bayram 200 km lik bir gezimiz olucak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rhall kullanıcısına yanıt
    Kron XC 250
  • MTB modeller biraz yorucu olmaz mı?
  • Şehir bisikletine göre kadrosu daha sağlam oluyor.
  • MTB modellere Tur Lastik takmam bir problem teşkil eder mi peki?
  • Gönül rahatlığıyla takabilirsin.
  • Hocam ilginiz için teşekkürler, sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bisiklet forumdada gördüm başlık 1.70 boy 140 kg görünce tavsiye yapamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhall

Boy 1.72 kilo 140.
    160 kg dan 140 kg a düştüm, zayıflamaya bisikletle devam edebilecegim, Kadrosu saglam, toplama veya uygun bir bisiklet modeli tavsiyelerinizi bekliyorum. Uzun yol kullanım düşünüyorum. Nasip olursa bu bayram 200 km lik bir gezimiz olucak...

iyi seçim yapın hocam
  • alperen_69 kullanıcısına yanıt
    O forumda 160 KG ye bile tavsiye yapılmış beya:)
  • kardeş 200 km çok uzun bir yol o kiloda çok dikkatli olmalısın olabildiğince sağlam kadrolu bir bisiklet almalısın ,giant veya scott aspect ti sanırım kadro tercih edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

kardeş 200 km çok uzun bir yol o kiloda çok dikkatli olmalısın olabildiğince sağlam kadrolu bir bisiklet almalısın ,giant veya scott aspect ti sanırım kadro tercih edebilirsin

yardımın için sagol, önerilen tüm modellri inceliyorum, bi liste çıkaracağım şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhall

quote:

kardeş 200 km çok uzun bir yol o kiloda çok dikkatli olmalısın olabildiğince sağlam kadrolu bir bisiklet almalısın ,giant veya scott aspect ti sanırım kadro tercih edebilirsin

yardımın için sagol, önerilen tüm modellri inceliyorum, bi liste çıkaracağım şimdi.

http://www.bikeandoutdoor.com/?2013-sedona-301-erkek-sehir-ve-tur-bisikleti&Kat_ID=24&Sub_KATID=262&Tur_ID=866&part=urun_detay&Urun_ID=10463

şunu bir incelemenizi tavsiye ederim

• çelik kadroya yönel bence. en azından şimdilik
  • quote:

Birde şu var, sıfır kondisyonda birisi 200 km nasıl gidebilir? Kilo büyük bir etmen zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Birde şu var, sıfır kondisyonda birisi 200 km nasıl gidebilir? Kilo büyük bir etmen zaten.

Evet hapocod yorumun için teşekkürler, gerekli kondisyona sahip olmadan böyle bir girişimde bulunmayacağım zaten.

GIANT ROAM 2 için ne düşünüyorsunuz ve en uygun nerde bulabilirim? Bu hybrid bi model lastik genişlikleri daha iyi benim için daha uygun olacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.