Şimdi Ara

150 tl'ye aracınızı kaplayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
4
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce yine böyle bir konu açmıştım ancak link reklama girdiği için silindi

bu sefer link vermeyeceğim
    internette bir yerlerde plasti-dip muadili bir markanın ürününü kutusunu 10 tl'ye satıyorlar

ben 3 kutu parlak siyah ile tavanı kapladım 30 tl'ye mal oldu

şimdi tavanın boyutuna bakınca arabanın en az %30 u kadar büyük

şimdi 10-15 kutu alıp komple aracı kaplamayı düşünüyorum

Kargodan malzemeler gelince editlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: garden_tea_family

Daha önce yine böyle bir konu açmıştım ancak link reklama girdiği için silindi

internette bir yerlerde plasti-dip muadili bir markanın ürününü kutusunu 10 tl'ye satıyorlar

Bu ucuz ürünler youtube videolarında ki gibi kolay sökülmüyor demişti bir arkadaş geçenler forumda. Komple kaplı aracını soymaya kalkmış çok uğraştırdı demişti. Aracı kaplamadan önce bir kez daha düşünün bence. En azından kapladıgınız bir yeri bir kaç gün sonra sökmeye çalışın.

• Hali hazırda bu kaplama işini yapan firmalar müthiş rakamlar kazanıyor . maliyeti işcilik dahil max 1000 tl ye maal olan işlere 30 bin tl gibi fiyatlar isteniyor eli yatkın insanların çok kolay şekilde yapabileceği bir uygulama pürüzsüz yüzeylerde.
  • hangi marka aldiniz o fiyata ? hangi renleri mevcut acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: savascoker

Hali hazırda bu kaplama işini yapan firmalar müthiş rakamlar kazanıyor . maliyeti işcilik dahil max 1000 tl ye maal olan işlere 30 bin tl gibi fiyatlar isteniyor eli yatkın insanların çok kolay şekilde yapabileceği bir uygulama pürüzsüz yüzeylerde.

Sizin yazdıklarınızdan haberiniz yok galiba. Hani derler ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu diye. O hesap. Araç kaplama 30.000 TL olur mu yav?

Bu paraya 3 tane uçak komple kaplanır pazarlık yaparsanız 4-5 de olur. Ha sizin araçtan kastınız uçaksa veya kuru yük gemisi filansa bilemem. Onda da pazarlık yapın size 3 kat fiyat vermişler sizin uçağa.

Normal binek araçların kaplanması işçilik dahil orta- üst seviye bir malzemeyle 1000 lira ile 1500 lira arasıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 400 ml 39 tlden başlıyor. 10 tlye kaç ml aldınız varsa linki özelden atar mısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rıza.BN.

quote:

Hali hazırda bu kaplama işini yapan firmalar müthiş rakamlar kazanıyor . maliyeti işcilik dahil max 1000 tl ye maal olan işlere 30 bin tl gibi fiyatlar isteniyor eli yatkın insanların çok kolay şekilde yapabileceği bir uygulama pürüzsüz yüzeylerde.

Sizin yazdıklarınızdan haberiniz yok galiba. Hani derler ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu diye. O hesap. Araç kaplama 30.000 TL olur mu yav?

Bu paraya 3 tane uçak komple kaplanır pazarlık yaparsanız 4-5 de olur. Ha sizin araçtan kastınız uçaksa veya kuru yük gemisi filansa bilemem. Onda da pazarlık yapın size 3 kat fiyat vermişler sizin uçağa.

Normal binek araçların kaplanması işçilik dahil orta- üst seviye bir malzemeyle 1000 lira ile 1500 lira arasıdır.

Evet hocam 30 bin tl verilip chrome ace blue kaplanan nissan gtr var Daha neler neler var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Evet hocam 30 bin tl verilip chrome ace blue kaplanan nissan gtr var Daha neler neler var

30.000 tl yi aradaki fiyat ucurumunu gostermek icin verdiniz sandim. 30.000 tl ye arac kaplatan insan kimdir nedir merak ettim acikcasi

• Hey Allahım yarabbim ne insanlar var. Araç 20 lira kaplaması 30 lira :)

• savascoker kullanıcısına yanıt
    ankara da ki gtr dan bahsediyorsun galiba. cok ozel bi calisma i bildigim kadariyla. ayrica 2 3 bin liralara tertemiz kaplatilabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: uçanBalık

quote:

quote:

quote:

30.000 tl yi aradaki fiyat ucurumunu gostermek icin verdiniz sandim. 30.000 tl ye arac kaplatan insan kimdir nedir merak ettim acikcasi

Standart bir kaplama 3 bin tl min (polo). bir çok renk ve farklı dürde malzeme kullanılıyor fiyatlar yukarı doğru uzuyor.
    5 yıl önce internet üzerinde denk geldiğim kaplanmış araçlardan merak sarmıştım yapabilirmiyim diye düşünürken , o dönemlerde belki daha yakın tarihte ostimde bir firma bu işi yapmaya başladı ilk orada denk geldim , ciddi anlamda bu işi yapan çok güzel işler çıkaran bir firma oldu hatta forumda konusu açılıp , yaptıkları işleri paylaştılar. Benimki de gençlik hevesi olarak kaldı , en son gs armalı nissan gtr kullanıyordu firmanın sahibi Var gerisini düşün hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savascoker -- 28 Nisan 2016; 4:57:06 >

• Theurer kullanıcısına yanıt
    Ayrancıda bende denk geldim araca , o olduğuna emin olmamakla birlikte malum bir sitede ilanda denk geldik 30 bin tl değerinde kaplama... sorduk onaylandı teyid edildi :D
  • garden_tea_family G kullanıcısına yanıt
    Takipteyiz hocam, bakalım sonuç nasıl olacak?
  • benim tavanda da güneş yanıkları var.
    98 polo.

pasta cila kurtarmaz dediler.

bende yapabilirmiyim acep ?
    satarken adam tavanı sök boya varmı derse sökülüyor mu ?
  • Nedir bu ürünler ismini yazın bari
  • garden_tea_family G kullanıcısına yanıt
    Plastidip kadar kaliteli mi peki ürün? Amblemleri boyamak için almak istiyorum ama sonra elimizde patlamasın amblemler.:)
  • ürün sahibinen de trityum soyulabilir sprey boya adı altında satılıyordu.bende favorilerime almıştım,fakat ilan yayından kalkmış.satıcıya gelen 10 a yakın yorumun yarısı olumlu yarısı olumsuz.
  • anka0658 kullanıcısına yanıt
    Demek ki var bir yamukluk. Pahalı ürünlere kaldık yine.:)
  • Ne plastidip ne başka bişey. Arabanın üzerine abidik gubidik şeyleri hayatta sürmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: garden_tea_family

Daha önce yine böyle bir konu açmıştım ancak link reklama girdiği için silindi

Bahsettiginiz siteyi ozelden paylasirmisiniz?

Sadece jant kaplama dusunuyorum sizce kac kutu almalıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtbsk0061 -- 27 Haziran 2016; 14:45:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.