Bildirim
150 ytl MP3 çalar tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
iriver t60 .Radyosu çok iyi çekiyor ve ses kalitesi de bayaaa iyi. -
quote:
Orjinalden alıntı: Hercule Poirot
iriver t60 .Radyosu çok iyi çekiyor ve ses kalitesi de bayaaa iyi.
İyi bir markamı yani bu tavsiye ettiginiz hiç duymadımda,sony,creativ,samsıng kadar sesi iyimidir. -
quote:
Orjinalden alıntı: d e n i z35
Arkadaşlar param bu kadar 150 ytl bana radyosuda olan mümkün oldugunca fazla özelligi olan ama ses kalitesi iyi olan hangi MP3 çalar tavsiye edersiniz acaba.
150 liraya ve özellikle radyosu kusursuz net çeken mp3 player istiyorsan;iriver t60 tavsiye ederim.. En önemlisi AAA kalem pille çalışır ve çok sağlam kaliteli bir mp3 player.. A kalite!! -
quote:
Orjinalden alıntı: frux
quote:
Arkadaşlar param bu kadar 150 ytl bana radyosuda olan mümkün oldugunca fazla özelligi olan ama ses kalitesi iyi olan hangi MP3 çalar tavsiye edersiniz acaba.
150 liraya ve özellikle radyosu kusursuz net çeken mp3 player istiyorsan;iriver t60 tavsiye ederim.. En önemlisi AAA kalem pille çalışır ve çok sağlam kaliteli bir mp3 player.. A kalite!!
Valla ne diyim ilk defa duydum,
ama creativede 139 ytl 5 taksit olan şu model var CREATIVE ZEN STONE PLUS 2GB FM RADYO + DAHİLİ HOPARLÖRLÜ MP3 PLAYER acaba alsammı. -
quote:
quote:
quote:
150 liraya ve özellikle radyosu kusursuz net çeken mp3 player istiyorsan;iriver t60 tavsiye ederim.. En önemlisi AAA kalem pille çalışır ve çok sağlam kaliteli bir mp3 player.. A kalite!!
ama creativede 139 ytl 5 taksit olan şu model var CREATIVE ZEN STONE PLUS 2GB FM RADYO + DAHİLİ HOPARLÖRLÜ MP3 PLAYER acaba alsammı.
CREATIVE ZEN STONE PLUS hakkında çok eleştiriler var.. örneğin bilgisayardan şarj olmuyormuş.
şu an bende iriver t60 düşünüyorum ama çok kararsız kaldım.
tek sorunum pilli olması. ben istiyorumki usb den şarj edeyim
-
quote:
Orjinalden alıntı: Hercule Poirot
iriver t60 .Radyosu çok iyi çekiyor ve ses kalitesi de bayaaa iyi.
-
quote:
Orjinalden alıntı: boomeranq
quote:
quote:
quote:
ama creativede 139 ytl 5 taksit olan şu model var CREATIVE ZEN STONE PLUS 2GB FM RADYO + DAHİLİ HOPARLÖRLÜ MP3 PLAYER acaba alsammı.
CREATIVE ZEN STONE PLUS hakkında çok eleştiriler var.. örneğin bilgisayardan şarj olmuyormuş.
şu an bende iriver t60 düşünüyorum ama çok kararsız kaldım.
tek sorunum pilli olması. ben istiyorumki usb den şarj edeyim
AAA pilli olması sorun değil.. Bilakis büyük bir nimet.. kendinden şarjlı olsa 1-2 sene sonra pili bitecek kaldırıp çöpe atacaksın.. bunların pilleri piyasa da çok zor bulunur.. amaçları zaten tüketime teşfik etmek... iriver Türkiye de tanıyan az ama Amerika'nın en çok satan markalarındandır..
-
sony nin yeni nwz-e430f serilerine bakabilirsin.istediğinden fazlası var arkadaşım -
quote:
Orjinalden alıntı: leylandi
sony nin yeni nwz-e430f serilerine bakabilirsin.istediğinden fazlası var arkadaşım
Sony'nin yeni çıkan serisin de en iyisi S serisidir;en iyi 5 mp3 player arasındadır bu model.. E serisi de model olarak benzese de S serisi spesific bir modeldir
http://reviews.cnet.com/best-mp3-players/?tag=leftColumnArea1.0
Ama Arkadaş 150 liraya kadar bir mp3 player istediği için;iriver T60 140 lira fiyatı ile.. fiyat perfonmans olarak çok iyidir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 1 Aralık 2008; 19:22:27 >
-
iriver t60
Bunu arıyorum 2 gündür ama izmirde bulşamadım bildiğiniz yerde varmı acaba,bir dinleyeyim bakalım begenirsem 2 tane alacağım. -
sony'yi ben de tavsiye ederim ses kalitesi açısından hiç pişmanlık duymazsın -
ben de sony i tavsiye ederim.ben de orite 256 mb lik var ama bende memnunum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X