kuzenim yaklaşık bir hafta önce 150 ytle ye 2. el bir psp almış, ve benimde gözüm kaldı diyebilirim fiyatları yüzünden hiç bir zaman psp almayı düşünmemiştim bile fakat 150 ytl ye görünce ne yapmalıyım diye düşünerekten kuzenime teklif ettim o da 180 YTL ye olur dedi... sizce almalıyım tam olarak inceleme fırsatım olmadı bi nevi 3. el diyebiliriz alet için... sadece arkasındaki psp yazan bölümde birkaç çizik var o kadar yalnız aletin bütün fonksiyonlarını denemiş te sayılmam sizce almalımıyım?
Bi bak ölü pixel'i camda çiziği filan varmı ona göre hareket et.
Bu forumu iyice bi araştır. PSP hakkında herşeyi öğren ondan sonra kararını ver. en fazla 1 saatini alır. Üst başlıktan başla hemen...
quote:
Orjinalden alıntı: berkaysurmeli
Bu forumu iyice bi araştır. PSP hakkında herşeyi öğren ondan sonra kararını ver. en fazla 1 saatini alır. Üst başlıktan başla hemen...
bana gerçekten gereken bir alet sadece video izlemek için bile alabilirim... diğer özellikleri zaten çok cazip...
quote:
Orjinalden alıntı: dofuk
quote:
Orjinalden alıntı: berkaysurmeli
bana gerçekten gereken bir alet sadece video izlemek için bile alabilirim... diğer özellikleri zaten çok cazip...
piyasada laptop kadar büyük olup sadece DVD oynatabilen portable dvdler 300-400 ytl'ye satılıyor. PSP bunların yanında tartışlmayacak kadar kaliteli bir alet. Flim izlerim oyun oynarım mp3 dinlerim diyosan PSP tam sana göre. Interneti karıştırma yalnız
@HEDO5
internet çok mu vasat yani bi haber sitesine girip dolaşabileceksem bana yeter...
haber sitelerinde rahatça dolaşırsın
daha önce de bir kaç konuda konuşulmuştu psp de internet. bilgisayarda internete giriyomuşun gibi hızlı değil ama birçok siteye girer,öyle çok yavaş değil. sen takılma internet konusuna.
bu arka kapakta çizik demişsin. eğer o metal kısımdaki çizikleri diyosan o çizikler her psp de oluyo. ne kadar dikkatli kullanırsan kullan bi yere hafif sürtsün metal kısım hemen çiziliyor.
kaldı ki yani sen kullanınca da çizilecek. cihaz temizse al.
internet çok mu vasat yani bi haber sitesine girip dolaşabileceksem bana yeter...
bu konu bayağı bir tartışma konusu oldu evet. RSS feed ile haberleri çok rahat takip edebilirsin mesela cnnturkten. ama facebook gibi fazla app içeren siteler gerçekten bayıyor...
bence al kacırma sadece film izlesen bile..
psp fat sanırsam... bu pspnin üzerine düşünce biraz forumda khalkedon diye bir arkadaş gördüm alırsam ondan 0 psp slim alırım herhalde 140 milyon için slim ve 0 bir makinayı kaçırmak istemem...
cidden bu fiyata bulmuşsun bencede kaçırma
Kardeş sen neyi düşünüyorsunki Wİİ değilki düşündüğün ve almaya kararsız kaldığın şey SONY PSP DÜŞÜNMEDEN ALLLL,hatta hiç durma uçarak alll
ya adam akilli pm3 player almaya kalksan zaten 250 mlndan basliyo bence super bi alternatif tavsiye ederim pisman olmassin . ama dikkat et kuzenin cakallik yapip hafiza kartini almasin icinden
al dostum arkadaki her benimde çizik(kılıfta kullanmama rağmen)çok önemli değil yani bende 3 tane hafıza kartı olduğundan kılıfın içine atıorum hartları(kutusuda var tabe)ondan çizildi benmki büyük bi ihtimal oda war:D
ölü pixele bak pek olcağını zannetmiyorum ama ladığın anda çok memnun kalcaksın ondan eminim:)Süper bi alet
fat sıfırı 240liraya satıyorlar forumdaki satıcılar 60 lira daha vererek sıfır almak sanki daha mantıklı.. bende bakyıorum ama paradanda önce pspnin hangisi ele daha iyi oturur hala anlayamadım pili hangisinde daha iyi gider bilmiyorum banada yardımcı olursanız sevinirim
fat in pili biraz daha iyi sanırım. fat daha ağır işte geniş ele bayağı oturuyo ama slim hafif işlemcisi slimin daha iyi diyolar kızılötesi fatte var slimde yok öyle işte. slim daha iyi ama sonuçta geliştirilmiş hali hafiften
quote:
Orjinalden alıntı: slyman_b
fat in pili biraz daha iyi sanırım. fat daha ağır işte geniş ele bayağı oturuyo ama slim hafif işlemcisi slimin daha iyi diyolar kızılötesi fatte var slimde yok öyle işte. slim daha iyi ama sonuçta geliştirilmiş hali hafiften
Fat'in pili 1800 mAh iken, slimin pili 1200 mAh. Fat biraz daha kalın ve ağır, slim biraz daha hafif ve ince. Slim'in ekranının biraz daha parlak olduğunu söylüyorlar. Ayrıca arkadaşın dediği gibi Slim'de Kızılötesi ve 1.5 Kernel desteği yok. Bu yüzden bazı programlar(1.5 kernel isteyen) çalışmıyor. Bendeki PSP'de slim. Birde Mika kab aldım(PSP'nin heryerini sarıyor) Gayet güzel oldu. Kalınlığı Fat'inkine ulaştı(Bence Fat ele daha iyi oturduğundan benim için iyi oldu) ama Fat'inki kadar olmadı. Ekran Sticker'dan daha iyi korunuyor. Ve de PSP darbelere karşı daha dayanıklı oldu gibi geliyor