Şimdi Ara

1500-1700tl Free Dos

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sevgili arkadaşlar bir laptop öneri konusu daha gördüğünüz üzere.

1500-1700 lira civarları pek mümkünse free dos bir laptop aramaktayım. bu aleti kafadan bir 5-6 sene belki daha fazla kullanmam gerekecek. lakin böyle dedim diye donanım güncelleştirilebilirliğine göre yorum yapmayın çünkü pek muhtemel uğraşacağım bir konu olmayacak bu. arada bir formatını atayım, açıp içini temizleyeyim beni böyle böyle götürsün istiyorum.

oyun oynanacak mı, tabi ki oynanacak. dokunmatik ekran ister miyiz tabi ki istemeyiz. gönül istemez mi bir alienware alalım tabi ki ister. lakin durum budur. piyasanın oldukça gerisinde kalıp laptop seçmeyi unutmuşuz. bencmarklist sıralamalarına göre bakmak seçim yapmak da çok yavan geliyor.

ziyadesiyle windows 8 hakkında da pek fikrim yok. free dos alacağım bilgisayara windows 8 mi yoksa 7 mi yüklesem ?

• Teşekkür ederim özellikle asus istiyordum genel olarak. Lenovo nun ilk bakışta donanımı daha iyi görünüyor ama nedense markaya pek güvenim yok.

Şimdi asıl sorun şuymuş meğerse. Haswell lerin çıkışı sanıyorum pek yakın bir tarihte olacakmış. Tabi haswell istemiyorum lakin bunlar piyasaya sürüldüğünde ivy lerin fiyatında falan bir düşüş olur mu acaba? Yani mantıklı mıdır beklemek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkipfg

Merhaba sevgili arkadaşlar bir laptop öneri konusu daha gördüğünüz üzere.

1500-1700 lira civarları pek mümkünse free dos bir laptop aramaktayım. bu aleti kafadan bir 5-6 sene belki daha fazla kullanmam gerekecek. lakin böyle dedim diye donanım güncelleştirilebilirliğine göre yorum yapmayın çünkü pek muhtemel uğraşacağım bir konu olmayacak bu. arada bir formatını atayım, açıp içini temizleyeyim beni böyle böyle götürsün istiyorum.

oyun oynanacak mı, tabi ki oynanacak. dokunmatik ekran ister miyiz tabi ki istemeyiz. gönül istemez mi bir alienware alalım tabi ki ister. lakin durum budur. piyasanın oldukça gerisinde kalıp laptop seçmeyi unutmuşuz. bencmarklist sıralamalarına göre bakmak seçim yapmak da çok yavan geliyor.

ziyadesiyle windows 8 hakkında da pek fikrim yok. free dos alacağım bilgisayara windows 8 mi yoksa 7 mi yüklesem ?

freedoslarda işletim sistemi hataları çıkabilir ör:windows cannot be installed

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.