arkadaşlar pcde oyun oynarken ekran kaydı yapabileceğim ve videoyu render yapabileceğim bir sistem toplamak istiyorum fakat bu işlerden pek anlamıyorum. 1800e kadar performanslı sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.
Amd fx6300 işlemci 2x4gb corsair xms3 1600mhz ram Msi 970a gaming anakart (1 hafta içinde vatan stoklarına gelir beklemem diyorsan msi 970a g43 alırsın) Msi r9 280 ekran kartı Corsair 200r 550w kasa 1tb western digital blue harddisk
Rendering için, işlemcinin güçlü olması lazım, pc render alırken bir taraftanda da oyun ve diğer uygulamaları daha rahat kullanırsın, bu yüzden ekran kartını f/p olarak yazdım.
intel işlemci ile bir sistem tavsiyesi verir misiniz acaba
quote:
Orijinalden alıntı: De.Bu
intel işlemci ile bir sistem tavsiyesi verir misiniz acaba
* Kasayı düşürmek istemiyorum, uzun kullanıldığı için, soğutma ve iç hacim ile beraber, psu'su daha iyidir bu fiyata yakın modellere göre.
işlemciyi 60-70 lira gibi farkla intel core i5 4690k soket 1150 3.5 Ghz çevirsem sizce performans daha iyi olur mu? ayrıca cs- adobe after gibi programlar sorunsuz şekilde performans alabilirim bunlarla değil mi
De.BuD
kullanıcısına yanıt
eğer bu kullandığınız programlardan para kazanabiliyorsanız intel sistemi tercih edin. İleride yükseltebilirsiniz ve aldığınız performans artar. Ancak sadece merak ve hobi amaçlı kullanıyorsanız ve bütçe olarakta ileride müsait olmama ihtimailiniz varsa amd sistemi tercih edebilirsiniz. FX 83** lerin performansı gayet yeterli ve güzel.
i5 4690K 610 TL civarında fiyatı, o.c için PC MATE anakartı önermem zayıf bir kart, + soğutucu masrafın da olursa bu defa diğer bileşenleri kısman lazım, o.c için de düzgün bir anakart en az 400 TL civarında.
De.BuD
kullanıcısına yanıt
al kardeşim intel sistem istemiştin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme