Şimdi Ara

1500-1800 tl arası tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

91 model 55 ekran sony televizyonum artık miladını doldurdu ve sapıtmaya başladı
    bu tv 20 yıl içerisinde iki sefer arıza yaptı ve yaptığı arızalarda elektrikten dolayı sigorta arızası.
    bu yüzden öncelikle sony düşünüyordum fakat bağzı satış elemanları farklı seçenekler sundular ve aklım karıştı
    mesela birisi sony orj japon bulmanız çok zor dedi. ex ve bx serilerinin türkiyede üretildiğini ve ciddi anlamla kalite farkı olduğunu belirtti

bu yüzden 1500-1800 tl arasında 32" veya 40" min 100 HZ,full hd,usb den veya hdd den film oynatma özelliği de olan led veya lcd tv taviseyeleriniz nedir acaba.
    fiyat konusunda tv gerçekten o fiyatı hakediyorsa 2000 tlye kadar çıkabilme ihtimalimde var.

şimdiden ilginize tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civax -- 12 Şubat 2011; 9:00:30 >

• Lcd olarak 42LD650 ürünü senin işini fazlasıyla görücektir. usbden mp3 divx mkv jpeg oynatabiliyor.

2000Tl'ye çıkabılıyorsan 42LE5300 Ledtvye bakmanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBS27

Lcd olarak 42LD650 ürünü senin işini fazlasıyla görücektir. usbden mp3 divx mkv jpeg oynatabiliyor.

bu yazdığın ürünler ne marka lg mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: civax

quote:

Lcd olarak 42LD650 ürünü senin işini fazlasıyla görücektir. usbden mp3 divx mkv jpeg oynatabiliyor.

bu yazdığın ürünler ne marka lg mi?

Alıntıları Göster
    bende böyle bi konu açmayı düşünüyodum sen dile getirmişsin benim düşüncelerimi kardeş
    ben az bi araştırma yaptım bi kaç mode buldum fakat bilgim çok olmadığından net karar veremiyorum şu modeller işte

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/lg-42le5300-42-full-hd-led-televizyon_05.011.1165.0081.htm#tabs

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/lg-42le7500-106cm-100hz-usbdivx-full-hd-led-tv-infinia-2011-serisi-5-000-0001-kontrast-_05.011.1165.0118.htm#tabs

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/lg-32le7500-82cm-100hz-full-hd-led-tv-infinia-2011-serisi-_05.011.1165.0113.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: 07mg32

bende böyle bi konu açmayı düşünüyodum sen dile getirmişsin benim düşüncelerimi kardeş
    ben az bi araştırma yaptım bi kaç mode buldum fakat bilgim çok olmadığından net karar veremiyorum şu modeller işte

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/lg-42le5300-42-full-hd-led-televizyon_05.011.1165.0081.htm#tabs

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/lg-42le7500-106cm-100hz-usbdivx-full-hd-led-tv-infinia-2011-serisi-5-000-0001-kontrast-_05.011.1165.0118.htm#tabs

http://www.hizlial.com/elektronik/televizyonlar/lg-32le7500-82cm-100hz-full-hd-led-tv-infinia-2011-serisi-_05.011.1165.0113.htm

Alıntıları Göster
    hocam 100 hz ve 40 inc lcd alıcaksan 1600 seviyelerinde samsung 40c650 kesınlıkle favorı urundur.dahıl oldugu sınıfın en cok satan modelıdır.hıc kafan agrımaz. eskı sony gıbı yıllarca kullanırsın. sayet 2000 rakamına cıkarsan samsung 40c6000 led tv rakıpsızdır.

sana cok net bılgı vereyım 40 ınc lcd olarak en az 1000 tane 40c650 satmısımdır. alan allah razı olsun dıyor. 40c6000 led tv ise en az 500 adet satmısımdır. hıc tereddut etme baska bılgılerlede kafanı karıstırma. nereden ve kımden alırsın bılmem . ama rahat ol bu ıkı tv rakıpsız. fiyat performans olarak tabı kı. rakam degıstıkce olay değişir. saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: tıstıs

hocam 100 hz ve 40 inc lcd alıcaksan 1600 seviyelerinde samsung 40c650 kesınlıkle favorı urundur.dahıl oldugu sınıfın en cok satan modelıdır.hıc kafan agrımaz. eskı sony gıbı yıllarca kullanırsın. sayet 2000 rakamına cıkarsan samsung 40c6000 led tv rakıpsızdır.

sana cok net bılgı vereyım 40 ınc lcd olarak en az 1000 tane 40c650 satmısımdır. alan allah razı olsun dıyor. 40c6000 led tv ise en az 500 adet satmısımdır. hıc tereddut etme baska bılgılerlede kafanı karıstırma. nereden ve kımden alırsın bılmem . ama rahat ol bu ıkı tv rakıpsız. fiyat performans olarak tabı kı. rakam degıstıkce olay değişir. saygılar...

Alıntıları Göster
    40c6000 led tv rakıpsızdır dediniz bu aletin kontrastını öğrenemedim. biliyormusunuz?

• quote:

40c6000 led tv rakıpsızdır dediniz bu aletin kontrastını öğrenemedim. biliyormusunuz?

Alıntıları Göster
    hocam urunlerle ılgılı en dogru bılgı kendı sıtesınden bakılır. bılgı yanlıslıgı olmasın acıp samsung sıtesınden bakın. ben yine de erinmeyip cevap vereyım benım onumdekı lıstede urun mega kontrast gorunuyor. tv yı magazada sureklı izleyen birisi olarak cok rahat soyleyebılırım butcenız musaıtse hıc tereddut etmeden alıp gonul rahatlıgıyla kullanın..saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıstıs

hocam urunlerle ılgılı en dogru bılgı kendı sıtesınden bakılır. bılgı yanlıslıgı olmasın acıp samsung sıtesınden bakın. ben yine de erinmeyip cevap vereyım benım onumdekı lıstede urun mega kontrast gorunuyor. tv yı magazada sureklı izleyen birisi olarak cok rahat soyleyebılırım butcenız musaıtse hıc tereddut etmeden alıp gonul rahatlıgıyla kullanın..saygılar...

Alıntıları Göster
    benım önerdiğim ürünler LG kardeş

40C6000 de kontrast mega olarak geçer rakamsal bir değeri yoktur.
  • quote:

benım önerdiğim ürünler LG kardeş

40C6000 de kontrast mega olarak geçer rakamsal bir değeri yoktur.

Alıntıları Göster
    samsung 40c650 ve lg 42ld650 ye bak usb olarak bunlar işini görür bir mağazada karşılaştır görüntüsünü beğendiğini al eğer ikiside güzel ve karar veremiyorum dersen ucuz olanını al ikiside iyi tv.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

samsung 40c650 ve lg 42ld650 ye bak usb olarak bunlar işini görür bir mağazada karşılaştır görüntüsünü beğendiğini al eğer ikiside güzel ve karar veremiyorum dersen ucuz olanını al ikiside iyi tv.

Alıntıları Göster
    aslında 40c650 ye baya kafam yatmıştı iyice niyetine girdim fakat
    media markt ta tv yi duvara asmışlar orda fiyat filan bakarken çok parladığını yani
    yansıma yaptığını gördüm tavandaki bütün ışıklar sanki tvnin içinde yanıyo
    parlak ekran olduğu için sanırım.
    yani özetle çok yansıması var o yüzden soğur gibi oldum
    bunun mat ekranı yok sanırım dimi?

• quote:

niye olduğunu bilmiyorum ama lg düşünmüyorum

• quote:

quote:

niye olduğunu bilmiyorum ama lg düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    bu arada philips 37pfl7605 led tv yi baya bi önerdiler
    40c650 ye göre internet tv desteği daha falza,led olması,birde arka led ışıklandırma,mat ekran
    gibi farklılıkları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civax -- 14 Şubat 2011; 12:44:43 >

• quote:

bu arada philips 37pfl7605 led tv yi baya bi önerdiler
    40c650 ye göre internet tv desteği daha falza,led olması,birde arka led ışıklandırma,mat ekran
    gibi farklılıkları var

Alıntıları Göster
    bu yansıma olayıyla ilgili yorum yapacak kimse yokmu
  • quote:

bu yansıma olayıyla ilgili yorum yapacak kimse yokmu

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

Mrb arkadaşlar

91 model 55 ekran sony televizyonum artık miladını doldurdu ve sapıtmaya başladı
    bu tv 20 yıl içerisinde iki sefer arıza yaptı ve yaptığı arızalarda elektrikten dolayı sigorta arızası.
    bu yüzden öncelikle sony düşünüyordum fakat bağzı satış elemanları farklı seçenekler sundular ve aklım karıştı
    mesela birisi sony orj japon bulmanız çok zor dedi. ex ve bx serilerinin türkiyede üretildiğini ve ciddi anlamla kalite farkı olduğunu belirtti

bu yüzden 1500-1800 tl arasında 32" veya 40" min 100 HZ,full hd,usb den veya hdd den film oynatma özelliği de olan led veya lcd tv taviseyeleriniz nedir acaba.
    fiyat konusunda tv gerçekten o fiyatı hakediyorsa 2000 tlye kadar çıkabilme ihtimalimde var.

şimdiden ilginize tşkler

32" ve altı tv ler Türkiyede üretiliyor
    32" den yüksek tvler yurtdışında üretiliyor diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinty

quote:

Mrb arkadaşlar

şimdiden ilginize tşkler

sony den vazgeçtim özellik bakımından diğerlerinden daha az özelliklerde ve fiyat ta tersine bi okadar fazla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seckinty

quote:

Mrb arkadaşlar

şimdiden ilginize tşkler

sony den vazgeçtim özellik bakımından diğerlerinden daha az özelliklerde ve fiyat ta tersine bi okadar fazla

Alıntıları Göster
    yokmu arkadaşlar tv tavsiye edecek

bikaç model arasında kalıyorum sürekli

philips 37pfl7605
    samsung 40c650
    lg 32le5700

napsam bilemiyorum bi akıl verin

• quote:

yokmu arkadaşlar tv tavsiye edecek

bikaç model arasında kalıyorum sürekli

philips 37pfl7605
    samsung 40c650
    lg 32le5700

napsam bilemiyorum bi akıl verin

Alıntıları Göster
    up
  • Mat ekran istiyosan philips 37pfl7605 alabilhrsin ama oncelikli tercihin samsung 40c650 olsun.Magazalarda fazla isiklandirma oldugu icin parlama yapmasi dogal.Ev ortaminda boyle bir durumla karsilasmazsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

Mat ekran istiyosan philips 37pfl7605 alabilhrsin ama oncelikli tercihin samsung 40c650 olsun.Magazalarda fazla isiklandirma oldugu icin parlama yapmasi dogal.Ev ortaminda boyle bir durumla karsilasmazsiniz.
    her geçen gün bir başka model öneriyorlar böle oluncada insan çok çelişkide kalıyor
    ama şuana kadar 40c650 üzerine baya bi yoğunluk var
    şu 40c650 mat ekran olaydı iyiydi
    ozmnda renkler bu kadar canlı olmazmış gerçi
    hala muallaktayım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.