Şimdi Ara

1500-200 TL arası diz üstü bilgisayar önerisi arıyorum ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akc07 kullanıcısına yanıt
    Yok, anında inidirim kuponu bu direk fiyat düşüyor internet üzerinden alırsan. Sanırım bu üründe mediamarktdan mağazadan teslim alamıyorsun, kargoyla adrese gönderiyorlar. Mağazadan almanız şartsa bimeksdekine bakın isterseniz ordada 1949 tl idi.
  • gidip hemen almam onemli degil ben mesela mağzaya gidicem bakicam begenirsem kargo ile yollasinlar o sorun değil ve de fiyat mesela 1900 ise hediye kuponuyla 1700 olur mu taksitle alcam bu arada

Evet o şekilde olur, taksitde sorun çıkmaz. 15 nisana kadar galiba kuponun süresi.
  • Anladim , yardiminiz için cok tesekkur ederim baya yardimci oldunuz bi sorun olursa gene buraya yazarim :)

• Dediğiniz kuponu sitesinde falan bulamadım detaylı bilginiz var mı acaba ?
    Dün mediamarkt ın sitesinde vardı, belki kaldırmış olabilirler. Resmini çekmiştim pc ye geçtiğimde atarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bekliyorum

• Tamam kardesim gordum gerek kalmadi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Akc07

Tamam kardesim gordum gerek kalmadi :)

Ben de tam resmi atıyordum :) Bu şekilde fiyatı dolar kurunu hesap edersek çok uyguna denk geliyor.
  • 1749 oluyor heralde

• merhaba. açikçası bende bu fiyat aralığında notebook arıyorum. ancak 1600x900 çözünürlükten aşağısı beni tatmin etmiyor. önümde 2 tane lenovo pc seceneği var begendigim. ben arada pc oynayan ama ayni zamanda muhendislik programlariylada ugrasan biriyim. bana size gonderecegim linkteki pclerden hangisini onerirsiniz ve neden? Simdiden teşekkürler.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/145412/lenovo-g710-59-431923-w8-.aspx
    http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-y4070-intel-core-i5-4210u-17ghz-27ghz-4gb-500gb-14-tasinabilir-bilgisayar-59-431970/productDetails.aspx?productId=bd802076&categoryId=98

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3461 -- 5 Nisan 2015; 18:10:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba , ikiside birbirine çok yakın özellikte bilgisayarlar.
    Fakat ekran kartları farklı , bu konuda araştırma yapıp hangisinin daha iyi olduğunu oğrenebilirsin .

Şimdiden hayırlı olsun.

• quote:

Merhaba , ikiside birbirine çok yakın özellikte bilgisayarlar.
    Fakat ekran kartları farklı , bu konuda araştırma yapıp hangisinin daha iyi olduğunu oğrenebilirsin .

Şimdiden hayırlı olsun.

aslinda o kadar da ayni degiller. islemciler olsun. birinde 8gb ssd var.ekran boyutlari farkli. ayrica kasalarin kalitesi hakkinda pek bilgi sahibi degilim. Ben oyle hardcore gamer deilim. en fazls cs go ya da arada lol oynayan birisiyim. ancak ekranin buyuklugu cozunurluk ve ssd bnm secimimi etkileyen onemli unsurlardan bazilari. katilimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat3461 M kullanıcısına yanıt
    Evet biraz dikkatli inceleyince dedikleriniz doğru .
    Söylediğiniz oyunlara bakılırsa çok oyun bağımlısı değilsiniz veya çok büyük oyunlar yerine online oyun oynamayı tercih ediyorsunuz , lol zaten giriş tarzında bi oyundur belki girişle orta arasında biyerlerdedir
    bu alacağınız bilgisayarla o oyun bence rahat oynanır. Bilgisayarları iyice araştırmak lazım kullananlara sormak lazım bu şekilde doğru tercihi bulabilirsiniz.
  • murat3461 M kullanıcısına yanıt
    Çözünürlükden ziyade hangi ekran boyutu önemli sizin için ? 17.3 mü 14 inç mi ?

• Dostum bu devirde hd ekranlı laptop alınmaz x550jk ekranı ciddi anlamda çok kötü hem pikseller sayılıyor hemde renkler cansız.

• ParaylaBurnunuSilenAdam P kullanıcısına yanıt
    sizce öneri bilgisayar nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParaylaBurnunuSilenAdam

Dostum bu devirde hd ekranlı laptop alınmaz x550jk ekranı ciddi anlamda çok kötü hem pikseller sayılıyor hemde renkler cansız.

Bi bıkmadın teknoöneriler yeni hesap aça aça. Bakalım bu hesabın kaç günde banlancak ?

• quote:

sizce öneri bilgisayar nedir ?

Victor g451

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.