Şimdi Ara

1500-200 TL arası diz üstü bilgisayar önerisi arıyorum ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MaxAurilius

quote:

Orijinalden alıntı: ParaylaBurnunuSilenAdam

Dostum bu devirde hd ekranlı laptop alınmaz x550jk ekranı ciddi anlamda çok kötü hem pikseller sayılıyor hemde renkler cansız.

Bi bıkmadın teknoöneriler yeni hesap aça aça. Bakalım bu hesabın kaç günde banlancak ?

Oglim kendinde victor var. Millete kotusunu aldırma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ParaylaBurnunuSilenAdam P kullanıcısına yanıt
    Çok kararsız bıraktın hocam
  • quote:

Çözünürlükden ziyade hangi ekran boyutu önemli sizin için ? 17.3 mü 14 inç mi ?

15.6 incten asagisi cok kucuk geliyo. 1600x900 de fens bi cozunurluk degil. g710 a daha meyilliyim sanki. 8gb ssd ssyesinde windowsta hizli calisir. 4210m in performansida gayet yeterli gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddiye almayın parayla burununu silen adamı adam yalancı daha önce donanımhabertavsiye hesabı ile bunu belli etti zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bimin aystiisi kullanıcısına yanıt
    Ama haklı olduğu yerler var victorun ekran kartı çok daha iyi ve bu oyun açısından kullanıcıya çok artı sağlayacaktır fakat olması gerektiği gibi fiyatıda asusdan daha fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akc07

Ama haklı olduğu yerler var victorun ekran kartı çok daha iyi ve bu oyun açısından kullanıcıya çok artı sağlayacaktır fakat olması gerektiği gibi fiyatıda asusdan daha fazla.

Hocam kampanya ile ortalama 1900-2000 Liraya alabilirsin. N11'den
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3461

quote:

Çözünürlükden ziyade hangi ekran boyutu önemli sizin için ? 17.3 mü 14 inç mi ?

15.6 incten asagisi cok kucuk geliyo. 1600x900 de fens bi cozunurluk degil. g710 a daha meyilliyim sanki. 8gb ssd ssyesinde windowsta hizli calisir. 4210m in performansida gayet yeterli gelir.

Aslında çözünürlüğe çok takılmayın, 15.6 inç de full hd notebook kullanıyorum şu an. Fakat yazılar çok küçüldüğünden dpi ayarını %125 yapmak zorunda kalıyorum. Bu şekildede boyut olarak 1366x768den farkı olmuyor. Yani o kadar da çok önemli bir şey değil. 15 inçde 768px, 17 inçde 900px yeterli oluyor.

Fakat avantajı var tabi, pixel pixel sayma durumu yok. Tabi 1366x768 de yakından bakılırsa pixel sayma durumu oluyor, normalde yok.

O yüzden 14 inç de çok yakından bakmıyacaksanız full hd nin pek faydası olmaz. Lenovo y40 her ne kadar f/p notebook görünsede ısınma sorunu, boştayken fandan gelen ses gibi sorunları var. O yüzden g710 iyi bir tercih olur.

Ekran parlaklığı ve renk kalitesi (parlak ekran), hissedilir ısınma sorunu yok, boştayken fandan hiç ses gelmiyor. G710da benim beğendiğim noktalar bunlar.

8 gb sshd yi pek önemsemeyin. Sistem de en çok hangi dosyalar kullanılıyorsa 8 gb lık bölüme atılıyor. Bazen windows dosyaları atılır, bazen oyun dosyaları vs. değişir sürekli. Ama tabi iyi birşey 8 gb da olsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Dostum bu devirde hd ekranlı laptop alınmaz x550jk ekranı ciddi anlamda çok kötü hem pikseller sayılıyor hemde renkler cansız.

Bi bıkmadın teknoöneriler yeni hesap aça aça. Bakalım bu hesabın kaç günde banlancak ?

Oglim kendinde victor var. Millete kotusunu aldırma

Markaların kölesi ve fanboy u olmayın. Kullanmadan bilemezsin neyin kötü veya iyi olduğuna. Şu ana kadar asus x550/k555/n550, lenovo z500/z510/z710/z50-70, dell 7537, victor g451 kullandım (bazıları kısa süreli oldu ama detaylı olarak inceleme fırsatım oldu). Hepsinin iyi ve kötü noktaları var, mükemmel notebook yok. Milletin ihtiyaçlarına göre en iyi modeli önermeye çalışıyorum, fanboyluğun alemi yok. Victor g451inde kötü yanları var, asus k555ln inde. Yeri gelir victoru öneririm yeri gelir asusu, aceri vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 5 Nisan 2015; 21:56:57 >

• Asus k555ln nin kotu yanlari nelerdir bilgi verirseniz isime cok yarayacak

• Akc07 kullanıcısına yanıt
    Ekran renk kalitesi iyi değil, soluk. Birde pili biraz az gidiyor. Canlı olarak bir teknomarkete gidip ekranını inceleyin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 5 Nisan 2015; 22:01:36 >
  • asusun bilgisayarını bende tavsiye ederim geçen hafta aldım kasa kalitesi gerçekten güzel soğutucuya gerek duymuyor ama iade 2 gün önce iade ettim 840 düşük geldi biraz u işlemcide fark ediyor usta etmiyor değil g451 i deniyecem bir sonraki aya alabilirim
    laptop güzel laptop fiyatına göre performans olarak iyileri varda kalite olarak yok diyebilirim alınası bir laptop

• Kotu bi performans almissiniz anlasilan
    sizce son karar nedir alinmalimi

• Az önce media markta gittim bahsi geçen ASUS K555LN cihazına baktım ve bana biraz kalitesiz gibi gözüktü ,
    200 TL hediye kuponuna gelicek olursak ;
    Sadece internetten yapılacak alışverişlerde geçerliymiş mağzayla alakası yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.