Şimdi Ara

1500-200 TL arası diz üstü bilgisayar önerisi arıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, 1500- 2000 tl arası bir bütcem var bu paraya uygun iyi ve sağlam bi bilgisayar arıyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
    Şimdiden teşekkür ederim.

NOT: Mağazadan almak öncelikli tercihimdir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akc07 -- 4 Nisan 2015; 20:32:08 >

• Victor g451

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha çok bilinen markalardan olursa sevinirim. teşekkürler

• teşekürler, başka tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Akc07 kullanıcısına yanıt
    Yerinizde olsam X555LN modelini kaçırmadan alırdım. O donanımdaki bir modeli + windows 8li olarak 1550 seviyeye bulmanız zor. Şu an vatanda kampanyalı bu model, yakın zamanda eski fiyatına gelir.
  • http://www.teknosa.com/urunler/125032684/casper-cn-tki-4702b-notebook#product-features bu bilgisayar nasıl? teknik olarak dikkatimi çekti güzele benziyor . ekran kartida bana 128 bitlik lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akc07

http://www.teknosa.com/urunler/125032684/casper-cn-tki-4702b-notebook#product-features bu bilgisayar nasıl? teknik olarak dikkatimi çekti güzele benziyor . ekran kartida bana 128 bitlik lazım

Ekran kartının 128bit olmasına bakmayın 2 gb belleği var ve gt 840m den daha kötü performans gösteriyor. 745m in 2 farklı versiyonu var biri 2 gb bellekli diğeri 4 gb bellekli olanı. Notebookcheckdeki incelemelere bakıpda bu yorumu yazıyorum isterseniz kendinizde inceleyebilirsiniz. Benchmark testlerinde 840m den %10 civarında daha kötü performans gösteriyor.

Eğer işlemcinin i7 olmasına kanıyorsanız, işlemciyi aşırı zorlayıcak mühendislik programları kullanmıyorsanız zaten o işlemcinin hiç bir önemi olmuyor sizin için. İnternetde sörfde, oyunlardaki performansda arada hiç bir fark olmaz.. i7 işlemcinin farkı çoklu çekirdek programlarında önemi olur. Bu da zaten normal bir kullanıcı için önemli değil. Netde sörfde vs. işlemcinin i7-i5 olmasının arasındaki farkı anlayamazsınız.

• Bana onerdiginiz bilgisayarin baska cesitleri varmi 8 gblim falan

• quote:

Bana onerdiginiz bilgisayarin baska cesitleri varmi 8 gblim falan

Lisanslı olarak yok sanırım. Fakat 6 gb ram yeterlidir bence. Eğer gerekirse 4 gb rami 100-130 tl civarına satın alabilirsiniz. 2 gb rami çıkarıp yerine 4 gb ram takabilirsiniz.

Gidip bir görün notebooku isterseniz, kasa kalitesi üst düzeydir ona göre karar verirsiniz. Casperla karşılaştırmayın bence, ayıp olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 4 Nisan 2015; 22:25:52 >
  • Evet bilgisayar guzel yalniz tanidigim bilgisayardan anlayan insanlar aliyosan en az 128 bit olsun oyunlarda sikinti yasamazsin dediler ve 500 gb den fazla olsa daha iyi olurdu oneriniz icin cook tesekkur ederim bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: ParaylaBurnunuSilenAdam

Victor g451

Zabanigiller i banlattim bu hesabınıda halletcem asıl hesap yakında

• Sorununuzu baska yerde coz kardes :Dddd

• Mağazadan alabileceğiniz 2000e kadar en iyi ekran kartı 840m dir zaten. Netden alma imkanınız varsa oyun için Asus x550jk daha iyidir ama kasa kalitesi x555-k555 serisinden daha kötüdür.

128 bit 64 bitden daha iyidir diye bir tabir artık çok eskide kaldı. Gt 540m ,640m veya Radeon HD 6650M 128 bit ama gt 840m 64 bit den daha kötü bir ekran karttır.

http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 4 Nisan 2015; 23:00:35 >
  • quote:

Sorununuzu baska yerde coz kardes :Dddd

Haklısınız

Konuyada yorum yapayım

Üstte casper linki atmışsın sakın alma paranı çöpe atarsın.

Onun haricinde asus k555ln serisi iyidir veya x550jk iyidir ama magazalarda satılmıyor.

Şimdiden hayırlı olsun

• Oyunda oyniycam ama cok buyuk olanlardan degil ve magazadan falan bakip almak istiyorum

Şu anki oyunları 840m yeterli düzeyde oynatır. Şurdan oyunlardaki fps değerlerine bakabilirsiniz. 30 fps üstü sağlıklı oluyor.

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-840M.105681.0.html

K555LN modeli sizin için iyi bir tercih olur, kasası metaldir. Mediamarktda sanırım nete özel 200 tl indirim kuponu var, mağazadan teslim seçip inceleyerek alabilirsiniz. 1749 tl ye denk geliyor bu şekilde.

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ASUS-K555LN-XO364H-15.6-in%C3%A7-Core-i5-5200U-GeForce-GT840M-2-GB-8-GB-1-TB--Windows-8.1-Notebook-Gri,103452,504927,1925984.html?langId=-14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 4 Nisan 2015; 23:23:47 >

• Bu bilgisayarları neden tum mağzalar satmiyor

• Ve önerdiğiniz bilgisayar teknosada 1899 fiyatinda sizce internetten mi almaliyim yoksa teknosadan mi?

6 gb ramli olanı o. Ben olsam mediamarktdan 200 tl lik kuponu kullanarak alırdım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.