Şimdi Ara

1500-2000 Arası Laptop Tavsiye Edebilcek varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiyeleri bekliyorum Çoğu oyunu med dede olsa açsın photoshop,ıllustrator gıbı programları kaldırabilecek kasmadan kunlanabilceğim bir laptop arıyorum şimdiden saolun. Marka farketemez konuyu seçemedim o yüzden buraya açtım marka farketmez.

• 1)www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z580-59-352525-notebook-urun8914.html
    2)www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z500-59366589-notebook-urun9639.html
    dostum dedigin fiyata oyun performansı alabileceğin pc ler bunlar sanırsam lenovo kullanan arkadaşların var sağlam diyorlar birisi 6 yıldır kullanıyor hala çalışıyor digerininki yeni zaten 1 yıllık başka birşey olursa yazarsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• birde bu model gözüme çarptıwww.pcdepo.com/asus-x550vc-xo007d-8gb-notebook-urun10812.html bir bak derim bizim arkadaşta var kasası çok hoş elimde inceledim biraz saglamda kaliteli bir kasa kısacası performans olarak lenovo kadar değil ama kaliteli birşey

• http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-notebook-pmu296419 Dell'in yeni modeli. Forumdan sipariş veren var dün ana konu açıldı ama hala kargoda sanırım. Dün aksam bende siparis verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çerkez*

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-notebook-pmu296419 Dell'in yeni modeli. Forumdan sipariş veren var dün ana konu açıldı ama hala kargoda sanırım. Dün aksam bende siparis verdim.

dostum ekran kartın o fiyattaki bir pc için bulunmaz birşeyde diger özellikler çok hafif kalmış sanki ultrabook işlemcisi var zaten işlemci hızı çok az sabit bellek çok az ne bileyim ama inş aldığına pişman olmazsın ama oyun oynamak için sadece ekran kartı yetmiyor iyi bir işlemci de gerekiyor hiç olmasa bile oyun açılırken bölüm yüklenir veya değişirken seni bekletir dediğim gibi umarım yanılıyorumdur da istediğin performansı alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: LuckyLuke10

quote:

http://www.ebrarbilgisayar.com/dell-inspiron-7537-s20w65c-notebook-pmu296419 Dell'in yeni modeli. Forumdan sipariş veren var dün ana konu açıldı ama hala kargoda sanırım. Dün aksam bende siparis verdim.

dostum ekran kartın o fiyattaki bir pc için bulunmaz birşeyde diger özellikler çok hafif kalmış sanki ultrabook işlemcisi var zaten işlemci hızı çok az sabit bellek çok az ne bileyim ama inş aldığına pişman olmazsın ama oyun oynamak için sadece ekran kartı yetmiyor iyi bir işlemci de gerekiyor hiç olmasa bile oyun açılırken bölüm yüklenir veya değişirken seni bekletir dediğim gibi umarım yanılıyorumdur da istediğin performansı alırsın

Ebrar daki Windows testlerinde 6.9 gibi bir rakam almış. Gerçi fazla anlamiyorum windows testlerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LuckyLuke10

quote:

Ebrar daki Windows testlerinde 6.9 gibi bir rakam almış. Gerçi fazla anlamiyorum windows testlerini

öyle diyorsan sonuçta o kadar para verdiğin şey vasat olucak değil ya hayırlı olsun gülegüle kullan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LuckyLuke10 L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • Tavsiyeler için teşekkürler Samsung Ativbook un bi modelini aldım
  • Asus önceliğin olsun derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.