Bildirim
1500-2000 arası Tavsiyenizi bekliyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dostum hazır pclerden uzak dur kazık yemek istemiyorsan ama 1500-200bütçeyle intel i7 isteyim üstüne bir de 4. nesil istersen diğer parçalara bütçe kalmaz ne güzel bir ekran kartı alabilirsin ne de ssd alabilirsin 2000bütçeye o sistem toplanmaz ne yazık ki.
2000tlye illa ssdli sistem isterim diyorsan anca amdye yönelmen gerek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onererkut -- 1 Kasım 2013; 11:42:42 > -
-
Linki tıkladıysan aslında ne demek istediğimi anlarsın orada SSD + intel i5 4. nesil işlemci kullanmış topma ile bunu belki daha ucuz yaparım diye düşündüm ayrıca o ekran kartını almayıp 300 tl daha fazla vererek güzel bir GTX modeli de alabilirim diye düşündüm düşündüm de nasıl olacak bilmiyorum -
dostum fark ettin mi bilmiyorum ama o sistem 1.si harddisk yok 150lira fark kafadan ekran kartı oldukça eski bir model +300 oradan monitör desen iyi bir monitör için +350 işlemcinin çarpan kilidi kapalı yani overclock için sıkıntı +150de oradan gelecek.O sebeple amd toplamanı tavsiye ederim hem güçlü bir sistemin olur hem de cebin rahat eder
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onererkut -- 1 Kasım 2013; 11:55:51 > -
Amd sıstemelrın en buyuk sıkıntısı cok ısınması oyle ısınıyorlarkı sıstem donuyor ve parcalara hasar verıyor yuksek ısı -
Parçalara hasar veren ulaştığı sıcaklıktan çok o sıcaklığa günde 100 kere ulaşılması ve inilmesi. Yani oyunda ölüp ölüp dirilenler load-game yapanlar en çok çekenler. -
amd zaten istemiyorum lütfen toplama bilgisayar önerisi verin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X