Şimdi Ara

1500 - 2000 TL arası Receiver tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bir ses sistemi kurmak istiyorum. Vestel marka 4K bir tv var. Tivibu kullanıyorum. Xbox var. Bunların hepsini rahatça bağlayacabileceğim bir Receiver ve uydu toplamak istiyorum. Ayrıca Bilgisayarı da bağlayacağım. Bilgisayara takılı olan logitech z313 var. Ama yeri gelecek sesi alacağım sistemden vermek isteyeceğim. Bağlantı sayıları bunların hepsine yetebilecek bir receiver ne olabilir. Hem kalitesi hem de uyumluluk olarak ne önerirsiniz?

Dediğim gibi bütçe 1500 TL ama az biraz farkla daha avantajlı bir ürün olursa 2000 TL'ye kadar çıkabilirim.

Garanti ve servis kısmı önemli. O neden yurtiçinde servisi olabilecek bir ürün olsun.

Bluray film izleyeceğim için trueHD, dts, THX gibi sertifikaları olması lazım.

• Tr de o fiyata model bulamazsınız ancak 2.el olur ve güncel bir model olmaz. Tavsiyem 430 euroya amazon.de den biran önce onkyo nr676 almanız. Türkiyeye satışı kapatırlarsa üzülebilirsiniz. İllede TR olsun derseniz Sony dn1080 var ama o da yaklaşık 3000 TL.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avr tamam da hoparlör olarak ne kullanacaksınız?

Logitech demeyin sakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir müddet scs140 veya 200 gibi bir JBL set iş görebilir en minimum hoparlör maliyeti olarak. Fena bir set değildir kompakt sınıfta. Uygun bulunursa Canton'dan da bir model seçilebilir de; NR676 ile kullanılacak ise bütçe hepsi için 2000TL biraz zor olur. Tercih edilip ileride yavaştan kuleye döndürülebilir istenirse..
  • Son zamanlarda yurtdışı alışverişlerine bayağı göz attım da, amazondan da alabilirim birşeyler.. İlla ki türkiyeden olması veya garantili olması önemli değil. Pioneer veya Sony marka olacak gibi duruyor avr..

Hoparlör olarak ise jbl'in güzel modelleri var diyorlar. Araştırmadım, test etmedim henüz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.