Şimdi Ara

1500 -2000 TL BÜTÇE İLE ALINABİLECEK NOTEBOOK KARŞILAŞTIRMALI ÖZELLİKLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar son bi kaç haftadır 1500-2000TL arası bir notebook bakıyorum forumlarda asus x500jk oldukça popüler bu bütçede bir diğer tercih edilen de lenovo g510 ve kimse casper önermiyor herkes casper pişmanlıktır diyor ancak ben şimdi forumda herkesin önerdiği 2 modeli ve konuda belirttiğim casper marka notebook u karşılaştıracağım ve siz karar verin performansa şunu belirteyim öyle çok oyun oynayan fps manyağı biri değilim en fazla fifa 2015 oynarım onun dışında online tabanlı knight silk vs oynarım bu durumda aşağıdaki leptoplardan hangisini önerirsiniz...

CASPER CN-VHD4712A

İşlemci : İ74712MQ 4 ÇEKİRDEK (Bencmark 40.sıra)
    Ekran Kartı: NVİDİA GT840M 2GB 64BİT (Benc. 113)
    RAM BELLEK : 8GB DDR3 1600MHZ MAX (16GB)
    HARD DİSK : 1TB 5400RPM SATA
    FİYAT: 1800TL Vatan Bilgisayar win 8.1 yüklü

ASUS X550JK-XO012D

i5-4200H 2 ÇEKİRDEK (Bencmark 86.sıra)
    Nvidia GTX850M 2GB 128 BİT (Benc. 55 )
    4GB 1600 MHZ MAX (16GB)
    500 GB 5400RPM SATA
    N11 1800TL Free dos.

Lenovo Ideapad G510 59 424425

İ74710MQ 4 ÇEKİRDEK (Bencmark 27.sıra)
    AMD HD R7 M265 2GB 64BİT (Benc. 147)
    8GB DDR3 1600MHZ MAX (16GB)
    500 GB 5400RPM SATA + 8 GB SSD
    PCDEPO 1890TL FREE DOS.

Eklemek istediğiniz 1500- 2000 tl arası şu leptopta bu listeye girer dediğiniz leptop varsa lütfen belirtiniz.

• Asus al asus. Asus iyidir.
  • Anlıyorum ama dediğim gibi tamamen oyun için bilgisayar almıyorum genel kullanım diyelim
  • ların arasına tartışmasın lider olarak girebilecek bir ürün. Fiyat ve performans olarak gözlerin kamaşacaktır :)

http://ucuzuburada.com/ProductDetails.asp?productid=URUN1935339&dell-3542-b51f81c-notebook-3047-304351lemci-8gb-ram-2gb-vga-1-tb-hdd.html

Del kalitesi ve inanılmaz fiyatı tercih sebebidir. Kaçırma derim :)

Fiyatı : 1820.00 TL
    TEKNIK ÖZELLIKLER
    Notebook Markası Dell
    İşlemci Markası Intel
    İşlemci Modeli 4.Nesil Intel® Core i7-4510U Çift Çekirdekli işlemci
    İşlemci Tipi Intel Core i7
    İşlemci Hızı i7-4510U - 2.0 GHz Turbo Boost ile 3.1 GHz'e kadar
    İşlemci Cache 4 MB
    Ekran Boyutu 15.6
    Ekran Tipi LED Arka Aydınlatmalı
    Ekran Çözünürlüğü 1366x768
    Ekran Kartı Nvidia
    Ekran Kartı Belleği 2 GB - Paylaşımsız
    Grafik İşlemcisi Nvidia Geforce GT840M
    Sistem Belleği 8GB
    Bellek Tipi 1600 MHZ DDR3
    Max Bellek 8 GB
    Disk Kapasitesi 1 TB
    Disk Hızı 5400 RPM

• Bu modeli biliyorum dikkatimi çekmişti vazgeçmemin nedeni işlemcisinin Çift çekirdek olması performans olarak bencmark testlerinde 130larda geziyor

tek avantajlı yanı düşük pil tüketimi ancak ben pili az gitsin diye akıllı telefon yerine Nokia 3310 kullanmıyorum varsın çok tüketsin ama performanslı olsun istiyorum Onun dışında diğer özellikler casper marka ile aynı hemen hemen gayet yeterli
  • sadece fifa ve online oyunlar içinse gt840m de size yeter ancak casper kasaları genel olarak soğutması kötü oluyor.gerçi forumda bir arkadaş alıp inceleme yapmıştı memnundu.ama casper ın önerilmeme sebebi ısınma genellikle.
    x550jk nın önerilme sebebi de gtc850m ve asus olması.casper nasıl kötü olarak etiketlendiyse asus da tam tersi iyi olarak etiketlenmiştir.
    g510 un tek iyi yanı işlemci.yoksa ekran kartı olarak işe yaramaz.
    quote:

Eklemek istediğiniz 1500- 2000 tl arası şu leptopta bu listeye girer dediğiniz leptop varsa lütfen belirtiniz.

kendi kullandığım makineyi önerebilirim.victor g451.marka dışında bir eksisi yok ilk bakışta.2-3. bakışta markanın da eksisi olmadığı anlaşılıyor.tercih meselesi tabi

sizde i7 takıntısı var sanırım.render, çizim gibi konularda quad core olması işe yarıyor, günlük kullanımda farkeden birşey olmaz genellikle
    ha illa i7 derseniz g451 ben alırken i7+gtx850m 2100 lira ediyordu.

• Victor ve monster zaten oyun bilgisayarları onlar hakkında bir şüphem yok i7 takıntısı şöyle 2000tl ye yakın para veriyorum bu yüzden i7 ve 4 çekirdekli olmasını açıkçası içime sinmesi için istiyorum belirttiğiniz ürünü alabileceğim bir adres verirseniz bütçeme göre değerlendirmek isterim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgiran -- 12 Aralık 2014; 22:36:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalgiran

Victor ve monster zaten oyun bilgisayarları onlar hakkında bir şüphem yok i7 takıntısı şöyle 2000tl ye yakın para veriyorum bu yüzden i7 ve 4 çekirdekli olmasını açıkçası içime sinmesi için istiyorum belirttiğiniz ürünü alabileceğim bir adres verirseniz bütçeme göre değerlendirmek isterim teşekkürler

http://www.victor.com.tr/ProductContent.aspx?PC=VIC-G451K

hocam i7 4 çekirdekli işlemciler ve iyi ekran kartı olan notebooklar genelde 2500 civarı diğer markalarda.2000 liraya i7+gtx850m+full hd ekranla alternatifi yok benim makinanın

• quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

quote:

Victor ve monster zaten oyun bilgisayarları onlar hakkında bir şüphem yok i7 takıntısı şöyle 2000tl ye yakın para veriyorum bu yüzden i7 ve 4 çekirdekli olmasını açıkçası içime sinmesi için istiyorum belirttiğiniz ürünü alabileceğim bir adres verirseniz bütçeme göre değerlendirmek isterim teşekkürler

hocam i7 4 çekirdekli işlemciler ve iyi ekran kartı olan notebooklar genelde 2500 civarı diğer markalarda.2000 liraya i7+gtx850m+full hd ekranla alternatifi yok benim makinanın

Haklısın kesinlikle beğendim ürünü işlemci ekran kartı tam istediğim özelliklerde ısınma sorunu yok dimi memnunsun makinadan kasa kalitesi fln nasıl bende n11 de bir link buldum belki kuponla fln indirimli alabilirim

http://www.n11.com/victor-g4512-P35055914

bumudur senin makina

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

quote:

Haklısın kesinlikle beğendim ürünü işlemci ekran kartı tam istediğim özelliklerde ısınma sorunu yok dimi memnunsun makinadan kasa kalitesi fln nasıl bende n11 de bir link buldum belki kuponla fln indirimli alabilirim

http://www.n11.com/victor-g4512-P35055914

bumudur senin makina

bunun i5-4200m işlemci ve 1tb 7200rpm hdd olanından

memnunum.soğutması iyi. n11 in 111 ve 150 lira indirim olayları vardı bir ara bitmediyse baya karlı olur.

• hmm tamam kardeşim sağolasın mutlaka değerlendiricem iyi bir indirim yakalarsam 2 liraya fln direk alırım heralde çok sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.