Şimdi Ara

1500-2000TL Dizustu onerisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2000tl ye kadar butcem var laptoba ayiracak..oyun hastasi degilim..full cozunurlukte oyun oynamam sart deil.orta cozunurluk yeterli.hizli olsun ve yazilimlari hizli calistirsin yeterli..nasil birsey onerirsiniz linkleri alabilirmiyim.. tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zidnok

Arkadaslar 2000tl ye kadar butcem var laptoba ayiracak..oyun hastasi degilim..full cozunurlukte oyun oynamam sart deil.orta cozunurluk yeterli.hizli olsun ve yazilimlari hizli calistirsin yeterli..nasil birsey onerirsiniz linkleri alabilirmiyim.. tesekkurler

http://www.sadecenotebook.com/msi-cx61-2od-231xtr-core-i7-4702mq-220-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-vga-156-freedos-pmu304460

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasva57

quote:

Arkadaslar 2000tl ye kadar butcem var laptoba ayiracak..oyun hastasi degilim..full cozunurlukte oyun oynamam sart deil.orta cozunurluk yeterli.hizli olsun ve yazilimlari hizli calistirsin yeterli..nasil birsey onerirsiniz linkleri alabilirmiyim.. tesekkurler

http://www.sadecenotebook.com/msi-cx61-2od-231xtr-core-i7-4702mq-220-ghz-8-gb-1-tb-2-gb-vga-156-freedos-pmu304460

Hmm cok gyzelmis. Msi markasini bu league of legends turnuvalarinin sponsoru olarak goruyordun.cok saglam oyun bilgisayarlari var dizustu.bu modellerdede sorun cikmaz ins.listeme aldim bunu ozellikleri cok iyi

• neden 2 tane konu açıyorsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kasva57

quote:

Hmm cok gyzelmis. Msi markasini bu league of legends turnuvalarinin sponsoru olarak goruyordun.cok saglam oyun bilgisayarlari var dizustu.bu modellerdede sorun cikmaz ins.listeme aldim bunu ozellikleri cok iyi

çıkmaz ayrıca gaming konusunda liderdir MSI o yüzden LOL e sponsor olmasına şaşmadım

• @selmand
    Yanlislikla oldu kardesim:)

@scor_pion_
    Saol kardesim.msi guzelmis ama bunlar neden freedos..bide ustune 200 250verip win8 almam gerekecek deilmi? :(

• quote:

@selmand
    Yanlislikla oldu kardesim:)

@scor_pion_
    Saol kardesim.msi guzelmis ama bunlar neden freedos..bide ustune 200 250verip win8 almam gerekecek deilmi? :(

korsan a hayır !! ama korsanda yükleyebilirsin
  • Kasva57 kullanıcısına yanıt
    İmzayı beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyanimvar

İmzayı beğendim

eyw. kardeşm
  • Tesekkurler arkadaslar:) lenovo i5 4.nesil islemci 2 gb ekran karti.. 2.5ghz 1tb harddisk modelinden aldim 2040tl bimexten..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.