Şimdi Ara

***1500 gelir mi***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mat 64.25
    Fizik 26.75
    Kimya 27.5
    Biyoloji 26.75
    OBP:88.72

Arkadaşlar 1500 gelir mi, gelmezse kaç gelir? Tahmin yapan herkes benden ne dilerse dilesin çünkü çok stresliyim sınavla falan yukarı atıyor bata iyimser ama hepiniz kimyayı fullenişsiniz mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

• Hocam bence o civar gelir ygs'niz iyi çünkü..
    Benim nasıl gelir?

YGS
    Tr35d5y
    Sos17d10y
    Mat35d5y
    Fen34d5y

LYS
    Mat71d2y
    Fiz26d3y
    Kim29d1y
    Biy28d2y

Obp 93,15

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs kaç k tam olarak?

Lys netleriniz ilk 1000 hatta daha iyi netleri OBP de iyi ben bir engel göremiyorum en kötü 3000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeria -- 27 Haziran 2017; 0:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeria

Ygs kaç k tam olarak

Önemli olan netler yalnız..

• Tamam gülüm de sıralamanı göreyim yerini bileyim diye yoksa ben de biliyorum 11-7-11-11

• quote:

Tamam gülüm de sıralamanı göreyim yerini bileyim diye yoksa ben de biliyorum 11-7-11-11

Ygs1-15,1k
    Ygs2-15,5k

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 bin tlye kadar öneriniz ne olur?
    geçen ay önce açıldı
    SİLİNSİN
    6 yıl önce açıldı
    3,7K NELER GELİR?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • max 2.5k civarı gelir bence ki o da en kötü düşünürsek.tebrik ederim çok güzel netleriniz.benim 4k içinde kalma olasılığım var mı sizce?
    ygs 2.4k
    mat 57,25
    fizik 18
    kimya 27,5
    biyo 28,75
    opb 92 şimdiden teşekkür ederim...
  • BU MESAJ 15K ARKADAŞIM İÇİN

4.000-5.000 gibi düşünüyorum, daha iyimserlik de var içimde ama çıkmazsa üzmek istemem, ama matematiğin gerçekten harika, fende de çok minimal hatalar yapmışsın. Şu an zaten OBP'den dolayı aslında 10k'da sayılırsın, benim gibi salaklar hep düşük OBP ile son sene amelelik yapıyorlar belli sen biraz daha düzenli bir adamsın. Minimum 5.000 bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeria -- 27 Haziran 2017; 0:45:38 >
  • quote:

BU MESAJ 15K ARKADAŞIM İÇİN

4.000-5.000 gibi düşünüyorum, daha iyimserlik de var içimde ama çıkmazsa üzmek istemem, ama matematiğin gerçekten harika, fende de çok minimal hatalar yapmışsın. Şu an zaten OBP'den dolayı aslında 10k'da sayılırsın, benim gibi salaklar hep düşük OBP ile son sene amelelik yapıyorlar belli sen biraz daha düzenli bir adamsın. Minimum 5.000 bence

Hocam orası öyle de bu netlere 2016'da bile 3100 gösteriyor..

• blackearth B kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle tebrikler ve geçmiş olsun, fizikte biraz problem yaşamışsınız, matematiğiniz herkes gibi biraz geriye atacaktır ama oynatırsa asıl oynayacak olan fizik bence. 4K biraz iyimser olur belki ama gelebilir, gayet de mümkün OBP'nin de sizi geriye atmayacağını düşünürsek. En kötü ihtimalle 7.5k gelecek diye düşünüyoeum ama 4K kuvvetle muhtemel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeria -- 27 Haziran 2017; 0:49:3 >
  • 2016 3100 gösteriyor ise en kötü ihtimalle 5.000 gelecektir sana iyi fakültelere bak bence gayet güzel bir sıralama

• omeria O kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam size de geçmiş olsun eğer sınava girdiyseniz. fizikle birbirimizi maalesef hiçbir zaman sevemedik.inşallah dediğiniz gibi gelir gönül isterdi ege tıp ama bakacağız artık hayırlısı...
  • quote:

2016 3100 gösteriyor ise en kötü ihtimalle 5.000 gelecektir sana iyi fakültelere bak bence gayet güzel bir sıralama

Şu an bana yapacağın en iyi fayda mantıklı bir tahmin yapman olacak..

• HakkımıZda hayırlısı olsun, iyi gelir umarım hocam

• 2016 3.100 gösteriyorsa, 5k'dan kötü gelmez. Gelirse buluşalım kafanı dağıtmak için yapacağın her aktivite benden, kızma öyle

• Benim kac k gelir o zaman

Ygs 17k

Mat67

Fizik8y

Kimya1y

Biyo2y

Obp 91

Mf3 ?

• drenes01 D kullanıcısına yanıt
    matematik ve biyolojiniz çok iyi tebrik ederim.bu sene en zorladıkları alanlar olduklarını düşünürsek bana bayağı çekersiniz gibi geliyor umarım haklı çıkarım :)
  • Ygs biraz problemli onun dışında (OBP ve LYS) gayet umut verici hocam, bence 9-10k arası fakülteler gelir, tercih listenize ise 7k'dan başlayın çünkü ne olacağı belli olmaz, ygs'nize göre mükemmel bir lys performansınız var. Nokta atışı yapamıyorum ama 2k'lık bir aralık söyleyeyim 8.5-10.5k

• Hocam naptin ya 494 yerlestorme puani geliyor 2016da 4900 geliyor 6kdan kotu gelmesin üzme beni yav

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.