Şimdi Ara

1500 lira civarı telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Z3 compact cihazımı bin liraya satıyorum onun yerine telefon alacağım ama karar veremiyorum. Önerileri alabilir miyim. Ön arka kamerası ve kasa malzemesi güzel olan bir model tercihim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G4 alabilirsin ama batarya performansı olarak z3c'den sonra beğenmeyebilirsin
  • cemde33 C kullanıcısına yanıt
    Hocam z3c de ne gibi sikintilar yasadiniz ben de almayi dusunuyorum ama bilemedim yeni cikacak telefonlari beklesem mi diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    z3 compactı niye satıyorsun dostum?
  • Telefonumdan son derece memnunum ön kamerası dışında. onun dısında hiç bir problemim yok ama benimkisi can sıkıntısı macera arayışı sanırım. 7 aydır Z3 compact kullanıyorum. Şu an kullandıgım telefon 2 aylık. Satıp M5 almayı düşündüm ama birsürü sorununu görünce ve mediatek işlemciden dolayı vazgeçtim. C5 Ultra cok büyük ve media tek işlemci. Sony dışında da telefonlara pek sıcak bakamıyorum. ama Ah z3 compactın ön kamerası cok canımı sıkıyor. onun dısında %100 öneririm telefonu. 7 aydır tek bir takılma tek bir kapanma tek bir dengesiz bir işlemi olmadı
  • z3 plus bakın o halde hem snapdragon ve ıyı kasa hemde kamerası daha ıyı bır sevıyede
    g4 alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • z3cden sonra g4 alınır
  • z3c değiştireceğim diyorsan sanırım ben g4 alırdım ama iphone 5s de kafamı hep kurcalardı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

z3cden sonra g4 alınır

Fiyatı beni bayağı aşıyor G4 ün :/ Z3c'yi Satmamaya karar vereceğim sanırım
    yani, g4 alamıyorsan pek ilerleyemeyecekmişsin gibi görünüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.