Bildirim
1500 lira civarı telefon önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
G4 alabilirsin ama batarya performansı olarak z3c'den sonra beğenmeyebilirsin -
Hocam z3c de ne gibi sikintilar yasadiniz ben de almayi dusunuyorum ama bilemedim yeni cikacak telefonlari beklesem mi diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
z3 compactı niye satıyorsun dostum? -
Telefonumdan son derece memnunum ön kamerası dışında. onun dısında hiç bir problemim yok ama benimkisi can sıkıntısı macera arayışı sanırım. 7 aydır Z3 compact kullanıyorum. Şu an kullandıgım telefon 2 aylık. Satıp M5 almayı düşündüm ama birsürü sorununu görünce ve mediatek işlemciden dolayı vazgeçtim. C5 Ultra cok büyük ve media tek işlemci. Sony dışında da telefonlara pek sıcak bakamıyorum. ama Ah z3 compactın ön kamerası cok canımı sıkıyor. onun dısında %100 öneririm telefonu. 7 aydır tek bir takılma tek bir kapanma tek bir dengesiz bir işlemi olmadı -
z3 plus bakın o halde hem snapdragon ve ıyı kasa hemde kamerası daha ıyı bır sevıyede -
g4 alın -
z3cden sonra g4 alınır -
z3c değiştireceğim diyorsan sanırım ben g4 alırdım ama iphone 5s de kafamı hep kurcalardı . -
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
z3cden sonra g4 alınır
Fiyatı beni bayağı aşıyor G4 ün :/ Z3c'yi Satmamaya karar vereceğim sanırım -
yani, g4 alamıyorsan pek ilerleyemeyecekmişsin gibi görünüyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X