Şimdi Ara

1500 lira civarına kurgu bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, donanım bilgim yüksek değil. After effects, adobe premiere ve avid gibi kurgu ve efekt programları kullanabileceğim bir bilgisayar almak istiyorum. Malesef bütçem maksimum 1600 lira civarına çıkabilir. Render yapabileceğim ve maksimum verim alabileceğim bir bilgisayar istiyorum. Durumum toparlanıncaya kadar monitor olarak evdeki led tvyi kullanacağım. Monitör dışında dediğim fiyata kurabileceğim sistemler önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdturkey63
    Beyler, donanım bilgim yüksek değil. After effects, adobe premiere ve avid gibi kurgu ve efekt programları kullanabileceğim bir bilgisayar almak istiyorum. Malesef bütçem maksimum 1600 lira civarına çıkabilir. Render yapabileceğim ve maksimum verim alabileceğim bir bilgisayar istiyorum. Durumum toparlanıncaya kadar monitor olarak evdeki led tvyi kullanacağım. Monitör dışında dediğim fiyata kurabileceğim sistemler önerirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
    Forumda ilk mesajınız olduğunun farkında olup, "umarım gerçekten sistemi alacaksınızdır" diye düşünerek yazıyorum. Forumda çok fazla sistem tavsiyesi isteyip de, almayan arkadaşlar olduğu için söylüyorum bunu, yanlış anlamayın.

İşlemci: AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nm - 421 TL
    İşlemci soğutucu: COOLER MASTER HYPER 412S - 95 TL
    Anakart: MSI 970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) 160 TL
    Ram: CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance L.P DDR3 1600MHz CL9 - 138 TL
    HDD: SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm - 149 TL
    Ekran kartı: ASUS GTX650 Ti DirectCU II TOP GDDR5 1GB 128Bit - 359 TL
    Kasa + PSU: CORSAIR CARBIDE 300R 80+ 600W 287 TL

Vatan %25 indirim ile, toplam 1609 TL.

• Eyvallah hocam, cevap gemeyince biraz daha bakındım. Sadece ekran kartını şöyle aldım, onun dışında herşey neredeyse aynı. Dediğiniz gibi Vatandan aldım ve bütçeyi de bir miktar daha zorladım.
    SAPPHIRE HD7870XT GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdturkey63
    Eyvallah hocam, cevap gemeyince biraz daha bakındım. Sadece ekran kartını şöyle aldım, onun dışında herşey neredeyse aynı. Dediğiniz gibi Vatandan aldım ve bütçeyi de bir miktar daha zorladım.
    SAPPHIRE HD7870XT GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    Rica ederim, bütçe artırabilirim deseydiniz ben de aynı ekran kartını önerecektim. Güle güle kullanın.
  • selam arkadaşlar yukarıdaki sisteme nvidia quadro 2000 tavsiye eder misiniz yada uyumlu mudur bu sisteme sistemi adobe photoshop vs için kullanıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 TL Oyun Bilgisayarı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.