Şimdi Ara

1500 TL 2. El Telefon Önerisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite hayatına başlamadan 1-2 gün önce sahip olduğum Galaxy S7 telefonumun ekranını kırdım. Bu yüzden 2. el 1500 Tl bandında bir cihaz almayı düşünüyorum. Ekranı neden yaptırmıyorsun diyen arkadaşlar için ise ekranın kendisi ortalama $130=750Tl değerinde içine işçilik vs eklendiğinde 1000 Tl civarına denk geliyor. Yeni cihaz almak daha mantıklı geliyor. Bu yüzden önerilerinize açığım.
    Not : Elinde fazladan s7 ekranı olan ve normal piyasanın altında satabilirim diyen kişiler varsada onlarda işime yarayabilir.

• 1500 liraya alacak olsam sıfır cihaz alırım ne diye neolduğu belirsiz ikinci el alayım ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar geçmiş olsun öncelikle üstteki arkadaşın düşündüğü gibi düşünüyorum öncelikle ve hatta size 1700/1800 civarına çıkmanızı tavsiye ederim s7'den sonra fazla düşmemiş olmak için.

Eğer batarya önceliğiniz ise; xiaomi redmi note 5

Eğer donanım ise önceliğiniz; xiaomi mi a2 3/32

İkiside iyi cihazlar mi a2 kamera ve işlemci yönünden daha iyi ve redmi note 5 batarya yönünden daha iyi diğer özellikleride orta karar.

İlla bilindik bir marka ve 1500 civarı derseniz huawei psmart cihazını öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.