Şimdi Ara

1500 TL Bandında Tur İçin Bisiklet Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar, uzun yol yapma amaçlı bisiklet almak istiyorum. 3-5 yıl kadar önce bisikletim çalınana kadar aktif bir kullanıcıydım. O günden bugüne kiralık bisikletlerle devam ettim. Belirttiğim gibi uzun yol, kamp ata ata, günde ortalama 50-60 km yol yapmayı düşünyorum. Bisiklet yüklü olacak. Kamp malzemesi, bagaj vs. İnternette baktığımda bazı kişiler tur/şehir bisikleti yerine dağ bisikleti tercih etmiş. Hatta Kron XC 150 gibi bisikletle Türkiye turu yapana denk geldim. Açıkçası tereddüte düştüm. Yeni nesil bisikletlerde tur/şehir mi yoksa dağ bisikleti mi uygun olur karar veremiyorum. Sizin görüşleriniz nedir? Bu tür yol yapacak kişiler varsa hangi tür ve model bisiklet kullanıyor veya kullanmalı? Jant boyutu bagaj taşıyacağım için önemli olur mu? Kalın tekerlekli dağ bisikletlerine mi yönelmeliyim XC 150 gibi, yoksa şehir bisikletlerine mi?

1500 TL bandında veya biraz üstünde ikinci el veya sıfır ne önerirsiniz? Kilitlenebilir maşalı ve tercihen 24 vites düşünüyorum. Çünkü yokuşlarda bagajla birlikte çok zorlanabilirim. Ekonomik olarak mecbur kalırsam 21'e de talibim. Boyum 1.85m bacak boyum ortalama 82cm. Önerilerinizi bekliyorum. Umarım herkese yararlı bir konu olur. Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcan95 -- 8 Ağustos 2020; 18:27:6 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.